|
| Sam svoj majstor - hobby club | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Sam svoj majstor - hobby club 31.01.09 12:08 | |
| Imate li neki omiljeni hobi, neke stvari koje volite sami izrađivati, s kojim alatom se najradije služite, želite li nam nešto savjetovati ili preporučiti? Ja recimo imam neka loša iskustva s alatima kupljenim u jednom trgovačkom centru, praktički mi dođe da svaki alat tamo isprobam jer mi se često znalo desiti da mi prodaju neispravne stvari. Susjed mi radi u tom xy centru, pa mi je ispričao kako često uz naređenje nadređenih vraćene neispravne artikle vraćaju nazad na police, bez da ih šalju u servis, grozno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 12.02.09 19:35 | |
| nemam baš neki određeni hobi.... uvijek napravim ono što je potrebno napraviti oko kuće...piliti i cijepati drva, pomagati oko vrta i ako se nešto gradi.....i tako... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 14.02.09 13:20 | |
| A u kojem od poslova koje si naveo korny možeš reći da uživaš? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 14.02.09 13:30 | |
| cijepanju drva..... zamislim da je drvo jedna od osoba koje ne podnosim i udri mujo... i počelo me opuštati peglanje..trebam li se zamisliti? |
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 14.02.09 13:32 | |
| : Ne trebaš se zamisliti. Mene recimo opušta pranje prozora. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 14.02.09 13:34 | |
| Dečki morala sam proviriti,peglanje,pranje prozora nije loše...vrijedni ste : |
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 14.02.09 13:50 | |
| Jel ćeš nas jednom zvati k sebi Kate da napravimo radnu akciju; korny bude peglao, ja ću prati prozore i na kraju zajedno zarakijamo! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 14.02.09 14:00 | |
| Što čekaš, sad je idealno vrijeme za to Kate? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 14.02.09 14:04 | |
| - Goran je napisao/la:
- Što čekaš, sad je idealno vrijeme za to Kate? :
Večeras imam izlazak u grad i bit će ovaj rad-zbogom pameti ... sutra ljenčarenje dolaženje sebi...aj u pon : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 27.02.09 18:13 | |
| - Kate je napisao/la:
- Dečki morala sam proviriti,peglanje,pranje prozora nije loše...vrijedni ste :
tako je kad me većinu života odgajala baka.... kojoj je trebalo pomagati... |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 27.02.09 18:28 | |
| (opet se quote-a prethodni post, ali nema veze...) Neam neki hobi, al volim prat posude i glancat kuhinju... XD | |
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 17.03.09 21:11 | |
| Ja volim izrađivati razne predmete od drveta, namještaj, makete itd. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 17.03.09 21:32 | |
| Znam štrikati, nije da štrikam u slobodno vrijeme ali ima lijepih podmetača za stolice koje sam saštrikao : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 17.03.09 21:35 | |
| : |
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 17.03.09 21:45 | |
| Svaka čast onima koji znaju štrikati, kukičati itd., ja nikad ne bi imao volje ni živaca za to. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 17.03.09 21:47 | |
| Ja sam antitalenat za to,a i živčo ufffffffff |
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 17.03.09 21:51 | |
| Srce mi pukne kad vidim bakice na tržnici kako prodaju svoje ručne radove u koje su uložile silan trud, praktički u bescjenje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 17.03.09 21:55 | |
| imam toliko goblena koje mi je napravila baka.... i uvijek kad pogledam ih, sjetim se nje.... |
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 17.03.09 21:57 | |
| Ja sam par puta kupio neke stoljnjake i tabletiće, uvijek im dam malo više nego što traže. Od mog svaka pokojna baka je to radila, tako da znam koliko je truda za to potrebno, koliko je konac skup itd. Bakice _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 18.03.09 9:58 | |
| Volim izrađivati stvari nebitno kakve i od čega jer pravim šta mi padne na pamet....Prije sam dosta vezla jer obožavala sa a sad neda mi se više....A što se tiče bakica kupila sam samo par tabletića...... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 18.03.09 12:53 | |
| Zašto je ova tema u muškom kutu kas se i žene mogu svrstati pod ovu temu. Meni bi to više pristajalo pod HOBI |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 18.03.09 12:59 | |
| ups..ja nisam vidjela da je to u muškom kutu,još se čudim pa jel nisam odgovorila već na pitanje o hobyu..sorry.... |
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club 18.03.09 13:03 | |
| - Teo je napisao/la:
- Zašto je ova tema u muškom kutu kas se i žene mogu svrstati pod ovu temu. Meni bi to više pristajalo pod HOBI
Zato što je moderatori nisu premjestili, a ja ne želim sve obavljati u ovom preduzeču! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sam svoj majstor - hobby club | |
| |
| | | | Sam svoj majstor - hobby club | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 81 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 81 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|