|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:00 | |
| nego što nego plodno... sumnjaš u mene? : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:01 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:03 | |
| pa... ne volim ostaviti nedovršena posla... dakle, plodno će biti, novčića isto... samo, pokaži ti meni tu njivu da na kraju još ne bi ispalo da je to neka šuma... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:05 | |
| bio je drvosječa...sređeno sve.... : morat ću ti pokazati... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:07 | |
| netko je bio prije mene? a ja mislio da ja radim cijeli posao... : lijepo zasukao rukave... nabavio kramp i sjekiru... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:10 | |
| još će se ptičici svidjeti na njivi pa je se neću moći riješiti .... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:12 | |
| onda mene uzalud plaćaš da tjeram ptičice? ili samo moram tjerati ptičurine? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:14 | |
| Ti si samo za ptičurine da mi ne unište njivu.a one male slatke nek lete sunce im...pa moraju i one negdje sletjeti... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:15 | |
| nek slete na mekano... ok, onda ja idem u borbu sa ptičurinama... a ti se pobrini za plaćanje.. : : ipak, da ne ostanem ja suhih džepova... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:16 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:17 | |
| vjeruj, meni može isplata i u toplim obrocima... : ipak, ptičurina je puno, neću stići od čuvanja doma... pa da se ne desi još i kostur na lijepoj njivi... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:19 | |
| A može u toplim,dobro je znati.... : Kostur....... Ej ne budeš ti čuvo moju njivu...ima da te očerupam.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:22 | |
| ej... pa nisam ja kokoš da me očerupaš... : ipak sam ja pijetao... ili kornjača, više nisam siguran... : toliko ću ju dobro čuvati, ljudi će misliti da je to vojna tajna.. |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:24 | |
| nisam shvatio poantu... : želi li njiva biti potopljena slinom od ptičurina ili progutana? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:26 | |
| Poanta meni treba neka veća životinja od kornjačice ili pjetla..... ,a njiva uff....bitno da preživi...... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:28 | |
| ma, ne brini... moja kornjača je najveća od svih na svijetu... : tako se ja tješim... ali, čuo sam sad za neke nigerske kornjače... te su stvarno veeeeelike... rade mi konkurenciju zadnjih dana.. : : ne brini... njiva će preživjeti... pa ne bio ja ja... : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 1:29 | |
| najveća kornjača,e vjerujem... : predajem njivu u tvoje ruke...... . |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 9:33 | |
| I, jel vam bila dobra obrada njive? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 14:00 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 14:16 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 14:20 | |
| Korn...... : Teo...ma vjerujem ja njemu na rječ,a ako me iznevjeri koka je....... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 14:45 | |
| nisam ja koka... : ti si koka... ja sam ponosna kornjača... veelika... : koja brani njivu od grabežljivaca... i jako mi dobro ide za sada... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu | |
| |
| | | | Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 106 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 106 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|