Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 12:07
First topic message reminder :
Očajni farmeri iz države na istoku Indije zamolili su svoje neudane kćeri da gole preoru njivu jer je to običaj kojim se dozivaju jake monsunske kiše. Svjedoci tvrde kako gole djevojke u državi Bihar oru njive uz pjevanje drevnih pjesama nakon zalaska sunca kako bi dozvale kišu. Mediji pišu i da im starije žene iz sela pomažu gurati plugove. U tom dijelu Indije vjeruje se kako će ovaj čin izazvati sram kod bogova vremena koji će onda poslati kišu. Indija je ove godine pretrpjela najgori početak sezone monsunskih kiša u proteklih 80 godina. index http://www.index.hr/thumbnail.ashx?path=/images2/indija_susa_AFP_662px.jpg&width=662&o=a
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Autor/ica
Poruka
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 15:57
Pa Korn...ja sam talijanska........ samo pst...da nitko ne vidi........
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 15:58
Očekivala Propa.......
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 15:59
Ma doći će tebi tvoj pop! :
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 16:00
Da...znam..... ::
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 16:03
ana je napisao/la:
Pa Korn...ja sam talijanska........ samo pst...da nitko ne vidi........
sigurno su talijanska polja rodna... :
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:31
: dašta da rodna....
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:32
blago talijanima uz naše slavonske djeve...
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:33
a...Korniću......
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:34
a ti više nisi djevica? : onda si u penziji... znači, ne baviš se više skakutanjem po poljima... :
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:36
kako nisam djevica u duši...... :looool:bavim se,to mi je hobi........
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:38
a ne u horoskopu?
jel ti plaćaju taj hobi? makar u pšenici i žitu... :
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:39
U duši ...Kornnnnnn..... : a dobro i u horoskopu....neplaćeno je,to je užitak,a ne rad koji se treba platiti.......
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:42
strijelac sam i ja u horoskopu pa ne vidiš mene da stojim na ulici i gađam sve žensko što hoda... :
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:43
Ju,ne na ulici ti na netu.........
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:44
ma... malo morgen.. : imam ja svoju metu...
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:47
: zločesti Korn.......
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:47
zašto sam zločest?
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:49
Zato...što sam te izgubila na pola puta ove priče........
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:49
još negdje na polju? :
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:52
da...samo o kojem polju mi...ma bjež.......
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 17:54
a tko ti kriv što gola plešeš poljem pa zaboravljaš neke stvari...
o kojem polju? nekom jako plodnom...
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 24.07.09 18:33
Goran je napisao/la:
RAINY23 je napisao/la:
i ja se odmah sjetim Anđe naše...
Ja isto!
I ja,i ja...
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 27.07.09 16:32
vidi, vidi... svi se odmah sjete anđe... znači, ipak je nevina :
Gost Gost
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 27.07.09 16:48
: Bježite stvorovi.....
jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 27.07.09 16:49
A morebit daim nesto posalje
Sponsored content
Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu
Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu