|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 14:45 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 14:47 | |
| Opet on s kornjačom,bem ti ne bude li sačuvala njivu ode oklop.... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 14:52 | |
| vidiš kako mi je ovaj maleni dao po turu? : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 14:53 | |
| To sam se pravila da ne vidim... al velik je dobro će poslužiti.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 14:54 | |
| voliš velike? ovo je sigurno tvoj neki bijesni ljubavnik koji misli da ima pravo na dio njive... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:00 | |
| juuuuu... što sam krivo rekao? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:01 | |
| Ništa pa sva sam fina... : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:01 | |
| kao iz finske... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:02 | |
| E upravo to....... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:06 | |
| pa... fina je to kombinacija slavonija-italija... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:06 | |
| Pa mix najbolji......... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:09 | |
| i tko je rekao da nije dobro miješati.... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:10 | |
| Tko.... : da ga odmah skinem,mislim, jel : |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:10 | |
| - ana je napisao/la:
- E,to je već mrcina...
Konačno se dočepala mrcine! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:11 | |
| u kom pogledu da ga skineš? reci da znam dal da mu dam malo zadovoljstva ili da mu spasim glavu... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:11 | |
| Goraneeeeeeeeee.......... : :lick: |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:12 | |
| - ana je napisao/la:
- Goraneeeeeeeeee.......... : :lick:
Evo meeeeeeeeee, ne viči.... :lick: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:13 | |
| :lick: :lick: :lick: odoh...čuvajte mi njivu,nemoj da mi harakiri napravite na njoj dok se vratim......... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:14 | |
| gorane.. mislim da si hebao ježa... u leđa... : |
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:20 | |
| Zašto, vidim da su bodlje na njivi obrijane.... :lick: Nemaš frke ana, čuvamo njivu naizmjenice... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:22 | |
| samo, pazi kojeg ježa napadaš... jež ima bodlju više od ježice... : i ta je neobrijana... |
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu 30.07.09 15:23 | |
| Ne ne, samo Aninu njivu čuvam, ništa drugo. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu | |
| |
| | | | Gole indijske djevice oru njivu kako bi bogovi vremena poslali kišu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 528 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 528 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|