|
| Facebook | |
|
+20Fallen_angel Procyon Nedja black-devil Ary Dita von Teese teaa Wind Rokerka goc Zlatko Blizanka Teioo Przewalski Alba Kikica king_in_crimson Lux Goran D_DoLL 24 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Facebook 16.10.09 16:44 | |
| - Kikica je napisao/la:
- ..a taj Fejs bemu i ribe i farmu, ostanem bez neta na par sati, ja se brinem hoce li Luciji ribe pokrepati od gladi, i jel joj se jagode osusile, jer bi se dijete razocaralo da dodje i vidi krepane ribice i zapustenu bascicu
Haha, bem ti led legendo jedna, kad nestane neta trk u net caffe hrani ribe i beri jagode! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Facebook 16.10.09 16:52 | |
| He..he imam ja zaovu blizu..ja ču kog nje u berbu ..dok ona kuha kavu ja trknem u vrt...hhhhhhhhhhhhhhh | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Facebook 16.10.09 16:56 | |
| Eto vidiš, nema brige! A i dobre nam ove farme, ništa se ne može smrznuti, sve uvijek raste neovisno o temperaturi. I da, daj u Fairyland ostavi hrane malo kod cvijeća, da nađem puža i novčiće kad ti zalijevam i posadi još nešto. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Facebook 16.10.09 16:59 | |
| Koji Bajka land nisam ni znala da sam tamo..to nisam ja to je moj ađutanat..hhhh..ima li još negdje da nas ima, a da nas nema....hhhhhh | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Facebook 16.10.09 19:04 | |
| Heba s facebook glupa mi je to stranica do bola,nemogu se snaći nikako | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Facebook 16.10.09 19:04 | |
| Heba s facebook glupa mi je to stranica do bola,nemogu se snaći nikako | |
| Naslov: Re: Facebook 02.12.09 14:07 | |
| Zbog povećanja sigurnosti Facebook ukida podjelu na regionalne mrežeNa dan kada je premašila brojku od 350 milijuna korisnika, najveća internetska mreža Facebook objavila je da će u sljedećih nekoliko tjedana provesti radikalne promjene u tehničkom sustavu, koje će korisnicima jamčiti puno više privatnosti nego do sada. U otvorenom pismu koje je osnivač Facebooka Mark Zuckerberg poslao svim korisnicima navodi se da će u okviru promjena biti ukinuta podjela na regionalne mreže koje su sada pretrpane korisnicima. - Cijelo društvo na Facebooku 'vrti' se oko modela podjele u regionalne i lokalne mreže, no porast broja korisnika znatno je otežao čuvanje privatnosti podataka članova Facebooka. Upravo je sigurnost jedan od osnovnih razloga zašto napuštamo koncept lokalnih mreža na kojima se danas nalazi polovica korisnika Facebooka - piše u elektroničkom pismu koje je Zuckerberg poslao na više od 350 milijuna adresa. Uz objedinjavanje svih profila na jednom mjestu, društvena mreža planira i uvođenje nekoliko sigurnosnih postavki koje do sada korisnicima na raspolaganju. Tako će u budućnosti vlasnici profila na Facebooku moći odrediti kojim će korisnicima ovoga društvenog servisa njihove javne objave biti vidljive, a razmatra se i uvođenje nekih funkcija koje do sada nisu bile raspoložive. Facebook je do sada već u nekoliko navrata provodio redizajn sučelja i promjene funkcija koje su najčešće s negodovanjem dočekane među korisnicima. Kako bi ublažili kritike, programeri Facebooka zatražili su mišljenja korisnika što bi trebalo promijeniti na sučelju i koje bi promjene trebalo provesti, a u samo nekoliko sati na Zuckerbergovo pismo reagiralo je više od 15 tisuća članova društvene mreže. - Ukidanjem grupa uvelike će se izgubiti čar koji Facebook danas ima - kaže jedan od korisnika napominjući da će trebati vremena za privikavanje na novi sustav. Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Facebook 10.04.10 2:38 | |
| najveća glupost koja postoji... | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| | | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 20:00 | |
| Razgledah facebook i licno, ne svidaj mi se sto ima jako malo opcija za uredjenje profila, sve je nekako šturo......ja sam ima 2 godine registrovana na www.tagged.com , stranici koja je po funkciji isto sto i facebook ali koja nudi daleko bogatiji izbor uredjenja profila | |
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 20:30 | |
| Evo registrirao se sad na tagged, kako da te sad nađem Wind? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Wind Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 20:34 | |
| hehehe ala si mi brz Nadjes me pod nickom Solar Wind | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 20:34 | |
| Vele meni moji sinovi, neides ti na facebook, imaj zivot i ja ih poslusala |
| | | Wind Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 20:36 | |
| Maza.....milion razlicitih stvari cine zivot.....sto ih je vise, to je zivot bogatiji, najgore je kad te u zivotu okupira samo jedna ili par stvari | |
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 20:39 | |
| - WIND je napisao/la:
- Maza.....milion razlicitih stvari cine zivot.....sto ih je vise, to je zivot bogatiji, najgore je kad te u zivotu okupira samo jedna ili par stvari
Slažem se s ovim što si napisala, idem te tražiti : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 20:42 | |
| Wind istina.....samo imam ja puno toga, ali ne stignem ...a zivot mi je dosta bogat i bez ovog cuda ili facebooka |
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 20:42 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 22:24 | |
| Vala jest baš lijepa Wind.Fejs...farma...nikako kuću da izgradim ,dobacujem jaja i uvaljujem se nekako da bar jednu igricu probam.Svi imaju svoje razloge.Vidim da tamo pjesnici i neki pisci vole imat hrpu prijatelja...pa kad dodam koji komentar odmah šalju pozivnice.Volim ove moje sa foruma...pa koju šalu dobacimo i to mi je ok.Sviđa mi se fejs bez obzira..dok mi ne dosadi. Rodbina izvana stoji...pa kad nalete do Splita javnu na fejs i nije to loše.Mada opet...i telefon je tu i msn...kad ko želi uvijek će doći. | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 23:16 | |
| I dan danas ne znam zasto ljudi toliko vole Facebook,meni je on uzas,apsolutno nista zanimljivo tamo nema,izuzev eto da vidis ljude koje dugo nisi vidjeo.Inace se slazem sa Wind "Tagged" je deset puta bolji,upravo jer mozes da uredjujes svoj profil kako zelis,imas milion opcija.Losa strana mu je (bar meni) to sto ti i kurta i murta,ako ih prihvatis za prijatelje pocnu slati more slika,naravno erotskog sadrzaja,ljubavnog..i bezbroj tagova..tja mene to nervira.. | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 23:27 | |
| volim fejs...imam dosta dragih ljudi tamo...s kojima se inaće ne vidim godinama, pa se barem tamo tipkamo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 15.04.10 23:34 | |
| Ne volim fejs. Bio 5min i to je bilo vec previse. sreca pa se moze izaci iz te krcme. Ko voli nek izvoli. Previse je zloupotrebe. Zato je secija i sve 4 da se izvrnu zakon. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Facebook 22.05.10 12:32 | |
| otvorila davno profil i zatvorila gga ..i na nagovor otvorim ponovo i ja stvarno ne vidim nista tu ...nekad se pitam da nema kakva opcija pa je ja ne vidim ... jer nije mi jasno sta nekog tu odusevljava ..ne samo fejs ..nego sve slicne stranice .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Zadnja promjena: blizanka; 22.05.10 12:38; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 22.05.10 12:57 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Facebook | |
| |
| | | | Facebook | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 241 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 241 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|