Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Facebook

Go down 
+20
Fallen_angel
Procyon
Nedja
black-devil
Ary
Dita von Teese
teaa
Wind
Rokerka
goc
Zlatko
Blizanka
Teioo
Przewalski
Alba
Kikica
king_in_crimson
Lux
Goran
D_DoLL
24 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
D_DoLL
Zagrijao tipkovnicu
D_DoLL

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 356
Godine : 35
Datum registracije : 18.11.2008

Facebook Empty
PostajNaslov: Facebook   Facebook I_icon_minitime18.11.08 18:48

Sasvim jednostavno.. zašto ga danas svi imaju, a meni tako ide na živce, da sam ga odmah zatvorila nakon samo par dana? cerekalo
Kaj to ima u njemu tak posebno?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime18.11.08 19:08

Nađeš ljude za koje si već zaboravio...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime18.11.08 19:10

Meni je fora što sam "vidjela" neke ljude koje godinama nisam nit vidjela nit čula ništa o njima ...kad se počela javljat ekipa iz srednje i faksa ..to mi je bilo genijalno. cheers
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime20.11.08 15:16

Ja se nisam još logirao na njega.

Zadnja promjena: Teofil; 26.12.08 10:34; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime07.12.08 1:41

Facebook postao prevarantska stranica?

Neki korisnici Facebooka primijetili su da pojedini web preglednici javljaju da je njihova omiljena društvena zajednica zapravo prevarantska stranica.

Većina popularnih web preglednika danas ima neku vrst anti-phishing filtara, a od jutros Facebook zapinje na tim filtrima u Googleovom Chromeu, kao i Appleovom Safariju te Mozillinom Firefoxu.

Iako mi nismo mogli reproducirati ovaj bug (a pretpostavljamo da je riječ o nekakvoj grešci, jer Facebook definitivno nije prevarantska stranica) odlaskom na standardnu domenu facebook.com, i nama su se javili filtri prilikom odlaska na jednu od Facebookovih domena .

Facebook se još nije oglasio u vezi ovog problema.

(t-portal)

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime07.12.08 1:50

Virus napao Facebook

Virus Koobface koristi sustav razmjene poruka na Facebooku da bi pokušao zaraziti računala korisnika. Uspije li zaraziti računalo, pretražit će ga za osjetljive podatke poput brojeva kreditnih kartica i poslati ih svom kreatoru.

Koobface nije novi virus, njegova ranija verzija primijećena je na internetskom servisu slične namjene, MySpaceu, prošlog ljeta. MySpace se uspješno nosio sa svojom verzijom Koobfacea i uklonio ga sa svojih stranica.

Virus sa zaraženog računala samostalno šalje poruke osobama na listi vlasnika računala s pozitivnim komentarom za video isječak i pozivom da se otvori vanjski link na kojem je taj isječak. Otvaranjem stranice korisniku će biti ponuđeno osvježavanje Adobe Flash video playera i to će biti virus. Još jedna posljedica za zaražena računala je preusmjeravanje internetskog preglednika na zaražene stranice svaki put kada se pokuša prići tražilicama Google, Yahoo i Live.

Glasnogovornik Facebooka Barry Shcnitt komentirao je najnoviju ugrozu sigurnosti korisnika Facebooka tvrdnjom da je napada bilo i prije, ali da je izuzetno mali broj korisnika bio zaražen. Craig Schmugar iz tvrtke McAfee kaže da su napadi na društvene servise sve češći i u budućnosti bi takvi virusi mogli postati značajan problem.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime03.01.09 13:15

Kate je napisao/la:
ali problem je u tome ukoliko se naka stara prijatelica koju dugo nisi vidio udala, najćešće uzme muževo prezime tako da nju ne možeš nać...prijatelje je lakše nać
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime03.01.09 13:18

Teofil je napisao/la:
Kate je napisao/la:
ali problem je u tome ukoliko se naka stara prijatelica koju dugo nisi vidio udala, najćešće uzme muževo prezime tako da nju ne možeš nać...prijatelje je lakše nać

To je istina Teo,to stoji...ali svejedno pronađe se puno ljudi,ja sam iz osnovne škole našla njih dosta.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime03.01.09 13:21

Kate je napisao/la:
Teofil je napisao/la:
Kate je napisao/la:

To je istina Teo,to stoji...ali svejedno pronađe se puno ljudi,ja sam iz osnovne škole našla njih dosta.
to ne sporim :;):
[Vrh] Go down
D_DoLL
Zagrijao tipkovnicu
D_DoLL

Female
Scorpio Snake

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime03.01.09 17:55

Meni i dalje fejs ide na živce.. lol!
Al imam ga zbog frendova, itd.. lakše održavam kontakt s nekim ljudima koji žive dosta dalje od mene.. itd..
Btw ako netko želi, može me add-at..
[Vrh] Go down
Lux
Totalno relaxiran
Lux

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 1417
Godine : 59
Datum registracije : 03.02.2009

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime17.02.09 22:40

Nemam tamo profil, bez veze mi je to iako su me zvali.

Sad se pojavio novi problem. Facebook polaže pravo na sve što se na njegovim stranicama pohrani - fotografije, dokumente, filmove i ostalo. No dosad se to moglo poništiti brisanjem profila. Sad su pak uveli novo pravilo - sve to ostaje u vlasništvu facebooka i ako se izbriše profil. Mnogi su se pobunili protiv takvog postupka.

VIŠE

Citat :
Društvena mreža Facebook gotovo neopaženo je promijenila uvjete uporabe, što je ogorčilo korisnike i tijela nadležna za zaštitu podataka. To je razbjesnilo korisnike.

Facebook je i prije imao "neopozivo" pravo uporabe na sve objavljene datoteke, fotografije i videosnimke, a to pravo od prošlog tjedna vrijedi ako korisnik i izbriše svoj profil.

"Takvi uvjeti uporabe, po mojem mišljenju, nisu valjani", izjavio je u utorak predsjednik austrijske Radne zajednice za zaštitu podataka Hans Zeger. Smatra da su promijenjeni uvjeti uporabe u suprotnosti s Europskom konvencijom o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda.

"Uporaba vlastitih datoteka temeljno je pravo, a uporaba od trećih osoba ugrožava privatnosti", izjavio je Zeger. "Imam pravo brisati te datoteke i to se pravo može ostvariti", tvrdi Zeger, optuživši Europsku komisiju za propuste koji su to omogućili Facebooku.

"Facebook obiluje novcem i pojedinac gubi bitku. Stoga je država obvezna intervenirati", smatra austrijski stručnjak za zaštitu podataka. "Potpuno je besmisleno da netko zauvijek neopozivo dopusti uporabu podataka. Toga nema ni u autorskom pravu", zaključio je Zeger.

Tisuće korisnika Facebooka u međuvremenu su počele oblikovati interne skupine, pozivajući na skupno brisanje profila.

Osnivač i vođa platforme Mark Zuckerberg u ponedjeljak je pokušao smiriti stvar. "Nećemo nikomu prosljeđivati podatke koje ne želite da proslijedimo", izjavio je za agenciju dpa.

Objasnio je da je promjena bila potrebna kako bi Facebook nastavio objavljivati korisničke podatke i pošto je obrisao profil, primjerice, ako je ostavio poruku na "oglasnoj ploči".

Facebook je u priopćenju ustvrdio da je promjenom samo htio korisnicima pojasniti način ponašanja prema njihovim podatcima.

U internetskim socijalnim mrežama korisnici mogu objaviti vlastit profil, komunicirati s drugim korisnicima te izmjenjivati fotografije, videosnimke i druge vrste podataka.

Facebook je, nakon suparničke mreže MySpace, druga po veličini mreža s oko 175 milijuna članova.
[Vrh] Go down
king_in_crimson
Zagrijao tipkovnicu
king_in_crimson

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 395
Godine : 66
Datum registracije : 21.10.2008

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime17.02.09 22:49

Ja ga imam, nista specijalno...
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime09.03.09 17:22

Imam ga, ali uopče ne idem tamo, bezveze mi je.
[Vrh] Go down
Alba
Zagrijao tipkovnicu
Alba

Female
Aquarius Goat
Broj postova : 262
Godine : 32
Datum registracije : 06.02.2009

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime09.03.09 18:38

face je super!!!!! ali je ovdje lijepse....
[Vrh] Go down
Przewalski
Početnik
Početnik
Przewalski

Female
Aquarius Rooster
Broj postova : 13
Godine : 30
Datum registracije : 05.02.2009

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime12.04.09 20:47

o ja bas volim fejs... Smile)) mislim.... ponekad zna da smori,i to zesce... ali ponekad dobro dodje..tako da...dosla sam do zakljucka da ga volim Smile
[Vrh] Go down
Teioo
Totalno relaxiran
Teioo

Female
Leo Dog
Broj postova : 1670
Godine : 30
Datum registracije : 15.04.2009

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime21.06.09 19:24

ja imam fejs i super mi je...mislim zna nekad dosadit pa se malo maknem od njega al ugl. mi je super...svakodnevno visim na njemu Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime11.07.09 15:52

Stvarno je dobar zbog tog pronalaženja starih prijatelja.

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime26.09.09 11:44

Nakon pet godina postojanja i uloženih 700 miliona dolara Facebook se može pohvaliti svojevrsnim rekordom od 300 miliona korisnika širom svijeta.

Popularnost kakvu Mark Zuckerberg i ekipa sigurno nisu ni sanjali ovaj sajt zaradio je pojačanim apetitima mladih i starih za društvenim uvezivanjem putem interneta.

Dvadesetpetogodišnji osnivač izjavio je medijima kako je brojka od 300 miliona korisnika posljednji u nizu uspjeha koji je web stranica zabilježila u toku rapidnog rasta popularnosti.

Ipak, Zuckerberg ne krije kako postoje planovi da se Facebook i dalje širi, odnosno ističe da su njegovi kreatori "na samom početku", piše Guardian.

"Velika je to cifra, ali mi razmišljamo kao da smo tek počeli s provođenjem svog cilja, a to je da povežemo sve ljude", napisao je na svom blogu.

Facebook se ne širi samo u SAD-u i Velikoj Britaniji, već i u drugim dijelovima svijeta. Predstavljena je i "lakša" varijanta stranice za korisnike sa sporijom konekcijom, a sve to kako bi se stimulisali i oni koji žive u zemljama poput Indije i Brazila.

Još jedna pozitivna stvar u cijeloj priči o Facebooku je da se nakon pet i po godina konačno počelo zarađivati od ovog projekta.

"Početkom godine najavljivali smo da očekujemo pozitivno novčano stanje 2010. godine i ja sam sretan što vam mogu saopštiti da je do toga došlo ranije ", kaže Zuckerberg. "Nama je to važno jer Facebook postaje nezavisniji servis na duži period."
live.ba

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime26.09.09 11:47

300 miliona korisnika

e uskoro imace jednog manje looool looool

Facebook Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime26.09.09 11:51

Što je B., jel napuštaš fejs? Laughing

[Vrh] Go down
D_DoLL
Zagrijao tipkovnicu
D_DoLL

Female
Scorpio Snake

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime26.09.09 13:46

Damn... moram priznati da sam se i ja bila navukla na njega... a stvarno mi je u početku išao na živce, pogotovo sa onim kvizovima, testovima itd...
Ali sad mi je lakše održavati kontakt s dragim ljudima. Facebook 816407
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime26.09.09 13:50

Goran je napisao/la:
Što je B., jel napuštaš fejs? Laughing

jos da skupim koje srce ..i koji zahtjev za kidnapovanje ...i gibam looool looool looool looool

Facebook Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime14.10.09 14:43

..a taj Fejs bemu i ribe i farmu, ostanem bez neta na par sati, ja se brinem hoce li Luciji ribe pokrepati od gladi, i jel joj se jagode osusile, jer bi se dijete razocaralo da dodje i vidi krepane ribice i zapustenu bascicu Facebook 12363
[Vrh] Go down
D_DoLL
Zagrijao tipkovnicu
D_DoLL

Female
Scorpio Snake

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime15.10.09 0:05

Kikica je napisao/la:
..a taj Fejs bemu i ribe i farmu, ostanem bez neta na par sati, ja se brinem hoce li Luciji ribe pokrepati od gladi, i jel joj se jagode osusile, jer bi se dijete razocaralo da dodje i vidi krepane ribice i zapustenu bascicu Facebook 12363

Hahahahaha Facebook 73820 Facebook 73820 Facebook 73820 Facebook 73820 Facebook 31382 Facebook 31382 Facebook 31382
ZNAM KAK JE TO!
Ja sam se na ovu farmu navukla, ne mogu si pomoći! Facebook 73820
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime16.10.09 16:40

...ma navukla sam se i ja moja kći...ja ujutro ona cijeli dan samo prića kao mora jaja sakupljati i tjerati ribe da se pare Facebook 776231
[Vrh] Go down
Sponsored content

Facebook Empty
PostajNaslov: Re: Facebook   Facebook I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Facebook
[Vrh] 
Stranica 1 / 4.Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Pet opasnosti za Facebook korisnike
» Zaštita facebook profila