|
| Facebook | |
|
+20Fallen_angel Procyon Nedja black-devil Ary Dita von Teese teaa Wind Rokerka goc Zlatko Blizanka Teioo Przewalski Alba Kikica king_in_crimson Lux Goran D_DoLL 24 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 18.11.08 19:08 | |
| Nađeš ljude za koje si već zaboravio... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 18.11.08 19:10 | |
| Meni je fora što sam "vidjela" neke ljude koje godinama nisam nit vidjela nit čula ništa o njima ...kad se počela javljat ekipa iz srednje i faksa ..to mi je bilo genijalno. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 20.11.08 15:16 | |
| Ja se nisam još logirao na njega.
Zadnja promjena: Teofil; 26.12.08 10:34; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Facebook 07.12.08 1:41 | |
| Facebook postao prevarantska stranica? Neki korisnici Facebooka primijetili su da pojedini web preglednici javljaju da je njihova omiljena društvena zajednica zapravo prevarantska stranica.
Većina popularnih web preglednika danas ima neku vrst anti-phishing filtara, a od jutros Facebook zapinje na tim filtrima u Googleovom Chromeu, kao i Appleovom Safariju te Mozillinom Firefoxu.
Iako mi nismo mogli reproducirati ovaj bug (a pretpostavljamo da je riječ o nekakvoj grešci, jer Facebook definitivno nije prevarantska stranica) odlaskom na standardnu domenu facebook.com, i nama su se javili filtri prilikom odlaska na jednu od Facebookovih domena .
Facebook se još nije oglasio u vezi ovog problema.
(t-portal) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Facebook 07.12.08 1:50 | |
| Virus napao Facebook
Virus Koobface koristi sustav razmjene poruka na Facebooku da bi pokušao zaraziti računala korisnika. Uspije li zaraziti računalo, pretražit će ga za osjetljive podatke poput brojeva kreditnih kartica i poslati ih svom kreatoru.
Koobface nije novi virus, njegova ranija verzija primijećena je na internetskom servisu slične namjene, MySpaceu, prošlog ljeta. MySpace se uspješno nosio sa svojom verzijom Koobfacea i uklonio ga sa svojih stranica.
Virus sa zaraženog računala samostalno šalje poruke osobama na listi vlasnika računala s pozitivnim komentarom za video isječak i pozivom da se otvori vanjski link na kojem je taj isječak. Otvaranjem stranice korisniku će biti ponuđeno osvježavanje Adobe Flash video playera i to će biti virus. Još jedna posljedica za zaražena računala je preusmjeravanje internetskog preglednika na zaražene stranice svaki put kada se pokuša prići tražilicama Google, Yahoo i Live.
Glasnogovornik Facebooka Barry Shcnitt komentirao je najnoviju ugrozu sigurnosti korisnika Facebooka tvrdnjom da je napada bilo i prije, ali da je izuzetno mali broj korisnika bio zaražen. Craig Schmugar iz tvrtke McAfee kaže da su napadi na društvene servise sve češći i u budućnosti bi takvi virusi mogli postati značajan problem. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 03.01.09 13:15 | |
| - Kate je napisao/la:
- Nađeš ljude za koje si već zaboravio...
ali problem je u tome ukoliko se naka stara prijatelica koju dugo nisi vidio udala, najćešće uzme muževo prezime tako da nju ne možeš nać...prijatelje je lakše nać |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 03.01.09 13:18 | |
| - Teofil je napisao/la:
- Kate je napisao/la:
ali problem je u tome ukoliko se naka stara prijatelica koju dugo nisi vidio udala, najćešće uzme muževo prezime tako da nju ne možeš nać...prijatelje je lakše nać To je istina Teo,to stoji...ali svejedno pronađe se puno ljudi,ja sam iz osnovne škole našla njih dosta. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Facebook 03.01.09 13:21 | |
| - Kate je napisao/la:
- Teofil je napisao/la:
- Kate je napisao/la:
ali problem je u tome ukoliko se naka stara prijatelica koju dugo nisi vidio udala, najćešće uzme muževo prezime tako da nju ne možeš nać...prijatelje je lakše nać To je istina Teo,to stoji...ali svejedno pronađe se puno ljudi,ja sam iz osnovne škole našla njih dosta. to ne sporim : : |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
| | | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Facebook 17.02.09 22:40 | |
| Nemam tamo profil, bez veze mi je to iako su me zvali. Sad se pojavio novi problem. Facebook polaže pravo na sve što se na njegovim stranicama pohrani - fotografije, dokumente, filmove i ostalo. No dosad se to moglo poništiti brisanjem profila. Sad su pak uveli novo pravilo - sve to ostaje u vlasništvu facebooka i ako se izbriše profil. Mnogi su se pobunili protiv takvog postupka. VIŠE - Citat :
- Društvena mreža Facebook gotovo neopaženo je promijenila uvjete uporabe, što je ogorčilo korisnike i tijela nadležna za zaštitu podataka. To je razbjesnilo korisnike.
Facebook je i prije imao "neopozivo" pravo uporabe na sve objavljene datoteke, fotografije i videosnimke, a to pravo od prošlog tjedna vrijedi ako korisnik i izbriše svoj profil.
"Takvi uvjeti uporabe, po mojem mišljenju, nisu valjani", izjavio je u utorak predsjednik austrijske Radne zajednice za zaštitu podataka Hans Zeger. Smatra da su promijenjeni uvjeti uporabe u suprotnosti s Europskom konvencijom o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda.
"Uporaba vlastitih datoteka temeljno je pravo, a uporaba od trećih osoba ugrožava privatnosti", izjavio je Zeger. "Imam pravo brisati te datoteke i to se pravo može ostvariti", tvrdi Zeger, optuživši Europsku komisiju za propuste koji su to omogućili Facebooku.
"Facebook obiluje novcem i pojedinac gubi bitku. Stoga je država obvezna intervenirati", smatra austrijski stručnjak za zaštitu podataka. "Potpuno je besmisleno da netko zauvijek neopozivo dopusti uporabu podataka. Toga nema ni u autorskom pravu", zaključio je Zeger.
Tisuće korisnika Facebooka u međuvremenu su počele oblikovati interne skupine, pozivajući na skupno brisanje profila.
Osnivač i vođa platforme Mark Zuckerberg u ponedjeljak je pokušao smiriti stvar. "Nećemo nikomu prosljeđivati podatke koje ne želite da proslijedimo", izjavio je za agenciju dpa.
Objasnio je da je promjena bila potrebna kako bi Facebook nastavio objavljivati korisničke podatke i pošto je obrisao profil, primjerice, ako je ostavio poruku na "oglasnoj ploči".
Facebook je u priopćenju ustvrdio da je promjenom samo htio korisnicima pojasniti način ponašanja prema njihovim podatcima.
U internetskim socijalnim mrežama korisnici mogu objaviti vlastit profil, komunicirati s drugim korisnicima te izmjenjivati fotografije, videosnimke i druge vrste podataka.
Facebook je, nakon suparničke mreže MySpace, druga po veličini mreža s oko 175 milijuna članova. | |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Facebook 17.02.09 22:49 | |
| Ja ga imam, nista specijalno... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Facebook 09.03.09 17:22 | |
| Imam ga, ali uopče ne idem tamo, bezveze mi je. | |
| | | Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Facebook 09.03.09 18:38 | |
| face je super!!!!! ali je ovdje lijepse.... | |
| | | Przewalski Početnik
Broj postova : 13 Godine : 30 Datum registracije : 05.02.2009
| Naslov: Re: Facebook 12.04.09 20:47 | |
| o ja bas volim fejs... )) mislim.... ponekad zna da smori,i to zesce... ali ponekad dobro dodje..tako da...dosla sam do zakljucka da ga volim | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Facebook 21.06.09 19:24 | |
| ja imam fejs i super mi je...mislim zna nekad dosadit pa se malo maknem od njega al ugl. mi je super...svakodnevno visim na njemu | |
| Naslov: Re: Facebook 11.07.09 15:52 | |
| Stvarno je dobar zbog tog pronalaženja starih prijatelja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Facebook 26.09.09 11:44 | |
| Nakon pet godina postojanja i uloženih 700 miliona dolara Facebook se može pohvaliti svojevrsnim rekordom od 300 miliona korisnika širom svijeta.
Popularnost kakvu Mark Zuckerberg i ekipa sigurno nisu ni sanjali ovaj sajt zaradio je pojačanim apetitima mladih i starih za društvenim uvezivanjem putem interneta.
Dvadesetpetogodišnji osnivač izjavio je medijima kako je brojka od 300 miliona korisnika posljednji u nizu uspjeha koji je web stranica zabilježila u toku rapidnog rasta popularnosti.
Ipak, Zuckerberg ne krije kako postoje planovi da se Facebook i dalje širi, odnosno ističe da su njegovi kreatori "na samom početku", piše Guardian.
"Velika je to cifra, ali mi razmišljamo kao da smo tek počeli s provođenjem svog cilja, a to je da povežemo sve ljude", napisao je na svom blogu.
Facebook se ne širi samo u SAD-u i Velikoj Britaniji, već i u drugim dijelovima svijeta. Predstavljena je i "lakša" varijanta stranice za korisnike sa sporijom konekcijom, a sve to kako bi se stimulisali i oni koji žive u zemljama poput Indije i Brazila.
Još jedna pozitivna stvar u cijeloj priči o Facebooku je da se nakon pet i po godina konačno počelo zarađivati od ovog projekta.
"Početkom godine najavljivali smo da očekujemo pozitivno novčano stanje 2010. godine i ja sam sretan što vam mogu saopštiti da je do toga došlo ranije ", kaže Zuckerberg. "Nama je to važno jer Facebook postaje nezavisniji servis na duži period." live.ba _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Facebook 26.09.09 11:47 | |
| 300 miliona korisnika e uskoro imace jednog manje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Facebook 26.09.09 11:51 | |
| Što je B., jel napuštaš fejs? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Facebook 26.09.09 13:50 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Facebook 14.10.09 14:43 | |
| ..a taj Fejs bemu i ribe i farmu, ostanem bez neta na par sati, ja se brinem hoce li Luciji ribe pokrepati od gladi, i jel joj se jagode osusile, jer bi se dijete razocaralo da dodje i vidi krepane ribice i zapustenu bascicu | |
| Naslov: Re: Facebook 15.10.09 0:05 | |
| | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Facebook 16.10.09 16:40 | |
| ...ma navukla sam se i ja moja kći...ja ujutro ona cijeli dan samo prića kao mora jaja sakupljati i tjerati ribe da se pare | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Facebook | |
| |
| | | | Facebook | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 49 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 49 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|