Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Nevolje u raju....zbog hrkanja...

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Nevolje u raju....zbog hrkanja... Empty
PostajNaslov: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime18.06.09 16:56

...kako preživjeti noć u bračnom krevetu kad partner hrče kao "pilana"??
...zbog hrkanja se dobiva izgon iz kreveta... može li to biti uvod u bračnu krizu...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime18.06.09 21:50

Citat :
onda to nije raj Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime18.06.09 21:51

Moj lola ne hrče... veseli
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime18.06.09 21:54

Pa ja imam tih problema, i mislim da to ne može biti uvod u bračnu krizu... Ali brate mili kad počne "pilat", još pogotovo sad liti, ispalim... ali zato redovito ga "mlatnem" nogom, pa brzo prestane... Laughing
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime18.06.09 22:00

Ja sma imala dok nismo podijelili sobe, zamalo je buknuo pravi rat, može doći do krize i to gadne.Ali bitno je na vrijeme to riješiti, jer ništa nije vrijedno svađa i galame, a tako jednostavno se može riješiti.
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime19.06.09 11:51

svako malo cimnem ...ja njega ili on mene ...pa se nekad razbudimo ....pa nam bude lijepo ...neplanski Laughing Laughing

Nevolje u raju....zbog hrkanja... Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime19.06.09 14:33

Bravo B...u svakom zlu i malo sreće... bravo
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime19.06.09 15:17

ma kod mene ti nema nekih ruznih stvari ...ja ih sve pretvaram u lijepe .. Laughing i sto bude ignorisem ...ili okrenem u svoju korist Laughing

Nevolje u raju....zbog hrkanja... Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime19.06.09 18:58

Kate je napisao/la:

ali što da hrče? cerekalo:
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime19.06.09 18:59

ženama koje imaju muževe hrkače postavljam pitanje: jeste li ikada od nekoga za rođendan dobile hrkomlat? Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime19.06.09 20:51

korny je napisao/la:
Kate je napisao/la:

ali što da hrče? cerekalo:

E neznam,ali rekoh ne hrče... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime19.06.09 20:52

meni drago da ne hrče.. Smile
ali, ipak bih volio znati kako bi ti to izliječila.. Laughing
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime02.07.09 23:32

blizanka je napisao/la:
svako malo cimnem ...ja njega ili on mene ...pa se nekad razbudimo ....pa nam bude lijepo ...neplanski Laughing Laughing
Baš romantično! cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime02.07.09 23:36

korny je napisao/la:
ženama koje imaju muževe hrkače postavljam pitanje: jeste li ikada od nekoga za rođendan dobile hrkomlat? Laughing
Nisam dobila hrkomlat...
jednom sam ga gurnula da je jadan pao s kreveta... Laughing
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime02.07.09 23:41

Jel odskočio do plafona? cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime02.07.09 23:43

Nije znao je šta m se desilo jer sam ga prije toga cimala nekoliko puta...nije pomoglo pa sam ga gurnula... Laughing mrvicu previše...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime02.07.09 23:45

Jel se popravio idečih noči? cerekalo:

[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime02.07.09 23:50

Ma roštiljam ja njega kad pretjera(guram da se okrene) Laughing
ma meni je bitno da ne hrče dok ja ne zaspim ,a poslije može šta hoće...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime02.07.09 23:51

A zaspiš prije njaga svake prijestupne vjerojatno, tako to ide, hrkači su uvijek brži... cerekalo:

[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime03.07.09 0:14

Ma nekad ne hrće odmah...tak da stignem zaspat... Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime20.08.09 13:50

Nešto mi se događa, susjedi s druge strane ulice su se počeli žaliti da ne mogu spavati od mog hrkanja.... looool

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Nevolje u raju....zbog hrkanja...   Nevolje u raju....zbog hrkanja... I_icon_minitime

[Vrh] Go down

[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu?
» Ćiro Blažević: "Igrat ćemo za raju i za našu BiH!"
» Na sud zbog impotencije
» Zbog čega sanjamo?
» U smrt zbog jedinice