| Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? | |
|
+9svilena Dijamantni 13 bodomiere goc boomba Goran Blizanka ajmeivana Kikica 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 2:26 | |
| dakle.... vaši odgovori su? |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 8:20 | |
| Isplati se da, ako ni zbog čega drugog onda zbog sebe Ja vjerujem da se dobro dobrim, loše lošim vrača. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 9:24 | |
| Mene ne zanima da li se isplati...ja jesam i bit ću poštena,uvijek... : : |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 9:57 | |
| uvijek se isplati....
ja za sebe mogu reći da sam poštena, tako živim i radim i nebi mogla ići protiv svojih uvjerenja, ma šta drugi mislili o tome | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 10:03 | |
| naravno da se isplati biti pošten, uvijek bez obzira na vrijeme i to ne samo da se isplati nego treba biti pošten no nažalost nisu svi pošteni |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 10:08 | |
| masu njih nije pošteno, al sve to kad tad dođe na naplatu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 12:44 | |
| Naravno da ne, kad nam je društvo u banani, kako bi rekao naš premjer. Ali, svatko prema vlastitoj savijesti ... ja ću i dalje pošteno, jedino tako mogu živjet sama sa sobom. |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 13:12 | |
| uvijek posteno ...jest da posteni uvijek nahebu ali bolje...mirno spavat i posten bit _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 18:39 | |
| Da,mislim da se isplati i treba uvijek biti pošten. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 21:09 | |
| nitko nije bio nepošten? makar kratko prema nekome? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 21:11 | |
| Nisi tako pitanje postavio,da bi sada dao takav komentar... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 21:14 | |
| pitao sam da li se u današnje vrijeme biti pošten... moj odgovor će uvijek biti da se isplati, jer sam pošten...tako sam odgojen... ali, u današnje vrijeme ljudi samo gledaju gdje će koga zeznuti i zajebati....
da li ste ikad ikoga zajebali? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 21:15 | |
| Ja ako ne mogu pomoći neću ni odmoći,tj.zaj*bati... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.06.09 21:35 | |
| vjerujem da ima jako malo ljudi kao što si ti kate.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 11.06.09 0:57 | |
| Svjesno i namjerno nisam nikoga zajebala ... nadam se da nisam ni nesvjesno a da ne znam za to. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 11.06.09 12:11 | |
| Zajebala, ne nisam nikog koliko ja znam. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 24.06.09 11:45 | |
| Isplati se biti pošten u svako doba, čista savjest je najdragocjenija, samo što u Hrvatskoj pošteni ljudi teško mogu uspjeti u materijalnom smislu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 12.09.09 23:24 | |
| ne isplati | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 06.01.10 16:39 | |
| ma isplatilo ili ne ...postenje je najbitnije...cista savjest miran san .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 10.04.10 1:38 | |
| - blizanka je napisao/la:
- ma isplatilo ili ne ...postenje je najbitnije...cista savjest miran san ....
naravno da se ne isplati, ali savjest mi je ipak bitnija... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 13.04.10 11:45 | |
| poštenje se uvek isplati...kad-tad, u svakom smislu... |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 13.04.10 13:00 | |
| I dalje mislim da se isplati..samo uvijek treba biti najpošteniji prema sebi..ako to možemo..prema drugima je još lakše..mirna i čista savjest nema cijene za onog tko ih naravno posjeduje.. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 02.05.10 18:25 | |
| Tako je Kikice :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 02.05.10 19:17 | |
| Dalo bi se o tome diskutovat.Teško je reći za sebe pošten sam.Ja neću reć da sam poštena jer vjerujem da sam uradila milion sitnih stvarčica kojima se baš ne ponosim..Samo primjer ,treba novčana pomoć mojoj sestri ,punim srcem dajem,treba pomoć sestri od muža,nalazim milon razloga da joj se uskrati pomoć..Nije pošeno ,zar ne |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? 15.05.10 20:17 | |
| isplati se |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? | |
| |
|
| |
| Da li se u današnje vrijeme isplati biti pošten? | |
|