|
| Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada | |
|
+14Rokerka Niky DjBjelovarcanin sime new name sanjich Zlatko jaro1968 Ary Kikica king_in_crimson Blizanka Lux Goran 18 posters | |
Posao moderatora najkvalitetnije odrađuje: | Yana | | 58% | [ 7 ] | Bobby | | 8% | [ 1 ] | Capo Di Tutti Capi | | 0% | [ 0 ] | Christine von Cahill | | 8% | [ 1 ] | Nesreča | | 8% | [ 1 ] | Rokerka | | 0% | [ 0 ] | Wall-e | | 17% | [ 2 ] |
| Ukupno glasova : 12 | | Poll closed |
| Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 20.04.09 0:21 | |
| First topic message reminder :
Dužnost moderatora je aktivno sudjelovati u radu foruma, održavati kategorije na kojima su moderatori - redovito otvarati nove teme i održavati postojeće aktivnima, upozoravati na kršenja pravila ako se dogode, premještati teme koje su greškom otvorene u njihovoj kategoriji, editirati postove ako se dogodi teža gramatička ili neka druga greška itd. Specijalni status nije tu da bi nekom bio ukras ispod nicka, specijalni statusi su tu radi podjele dužnosti između onih koji žele aktivno sudjelovati u održavanju foruma. Ovaj forum je forum svih članova, pa tako smatram da bi bilo poželjno da oni koji žele slobodno iznesu svoje ocjene rada moderatora, u svrhu daljnjeg poboljšanja kvalitete foruma. Možete glasati za moderatora koji je po vašem mišljenju najbolji u anketi, ali ih i ocijeniti pojedinačno ocjenama od 1 do 5. Slobodno napišite i svoje komentare, sugestije i primjedbe vezane uz rad moderatora.
Trenutno su moderatori: Bobby, Capo Di Tutti Capi, Christine von Cahill, Nesreča, Rokerka, Wall-e
Global moderatori: Yana
Administratori: Blizanka, Kikica i Goran _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 10.01.11 14:58; ukupno mijenjano 13 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 10.07.09 15:45 | |
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 24.07.09 23:19 | |
| Jel ste zadovoljni sa trenutnim radom moderatora i da li smatrate da je možda pokoja kategorija zapostavljena? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | sanjich Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 495 Godine : 36 Lokacija : nigdjezemska Datum registracije : 11.07.2009
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 24.07.09 23:26 | |
| Može Sanjich. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 1:02 | |
| Niko osim korn-a ne obavlja svoju dužnost,toliko od mene,hvala : ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 1:28 | |
| hvala kate... svi mi činimo jedan dobar forum... nije sve u pojedincu... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 1:30 | |
| Je ako ostali nisu mrdnili mjesecima,usudim se reći... Toliko od mene,hvala... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 1:31 | |
| ne znam.. ne pratim tko otvara, a tko ne... i ti si imala dobre teme.. ponestalo inspiracije? : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 1:33 | |
| Nečemo daviti temu samnom,ja sam ovdje vip-ovac... : Ja sam se izjasnila... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 1:35 | |
| ako si vipovac ne znači da ne trebaš otvarati teme... : : tvoje su mi pak bile najbolje... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 1:38 | |
| A ja kao nisam otvarala teme,pun sex tamo ...ode ja odavdje,vučeš me za jezik... Ne davi temu...ovdje... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 1:40 | |
| pa nisam rekao da nisi otvarala teme.. rekao sam da su mi tvoje bile najbolje... ok, nećemo više spamati.... : : |
| | | new name Početnik
Broj postova : 75 Datum registracije : 23.07.2009
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 1:43 | |
| Meni osobno je ta dužnost moderatora precijenjena | |
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 10:27 | |
| Ovisi kako tko gleda na to prop. To je baš dužnost, a ne ukras kraj nicka. Da bi forum funkcionirao kako treba, treba imati i dosta moderatora za sve kategorije, koji će kvalitetno raditi svoj posao. Ne trebaju ništa ekstra. Samo da otvore 3-4 teme u svojem pdf mjesečno barem. Da aktiviraju koju stariju temu i pridonesu boljoj diskusiji. I ništa više. Nemam što pisati, djela govore iza ljudi: Top otvarači tema: Goran 1245 - administrator Blizanka 351 - administratorica Korn 340 - moderator Tana 205 - administratorica Minchy 151 - moderatorica Kate 148 - vip članica Ariela 125 - vip članica Teo 116 - moderator Lux 88 - vip članica
Još broju otvorenih tema moderatora dodajte koliko drži teme aktivnima u svom pdf i održava red i to je to.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 25.07.09 20:23; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:13 | |
| malo se razvuklo... |
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:15 | |
| Sad ću to normalno napisati, sad kad kopiramo, kopira sve kako je originalno u post. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:15 | |
| ma, meni ne smeta... |
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:25 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:26 | |
| hvala gorane... ipak, držim mišljenje da uspjeh foruma ne ovisi o pojednincu.. |
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:33 | |
| Istina, ovisi o više vrijednih pojedinaca kao što si ti. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:34 | |
| da drugi ne odgovaraju na otvorene teme, bilo bi dosadno... zar ne? mi smo kao pčele u košnici i sve pridonosimo istome cilju... |
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:43 | |
| Tako je, mudro zboriš, čestitam globalni moderatoru! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:44 | |
| ideš đurđa... samo mijenjam boje... ljubičasta.. žuta.... slijedeća je siva kad umrem... : |
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 20:51 | |
| He he korn, budi ti crven u licu barem do 105! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada 25.07.09 21:01 | |
| nadam se, nadam se... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada | |
| |
| | | | Popis moderatora i vaša ocjena njihovog rada | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 538 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 538 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|