|
| Lijepi, a usamljeni ? | |
|
+6kokaIN Rokerka Blizanka Ary ajmeivana Goran 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Lijepi, a usamljeni ? 18.04.09 0:09 | |
| First topic message reminder :
Da li je istina da lijepi ljudi nikada nisu usamljeni, ili su ipak oni najusamljeniji...sta mislite?? |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 16.10.10 19:29 | |
| nisam lijep uglavnom, ništa od ljubavi dok ne riješim barem prvi semestar :kavica: | |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 16.10.10 19:33 | |
| Ma, zahebi ti to za vrijeme faksa, bit će dovoljno vremena i nakon toga ^^ | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 16.10.10 22:16 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 16.10.10 22:19 | |
| - Procyon je napisao/la:
A ja mislim da nije stvar samo u muškarcima, već i njoj. Da jedna takva osoba želi naći muškarca, bogami bi ga i našla, e sad problem je ako je pretjerano sramežljiva, ili ima previsoke kriterije pa joj nitko ne odgovara, ili pak ako želi biti sama. :ary Naravno, ali nije stvar samo u njoj, nego tek jednim dijelom... Kao i sve ostalo u životu, tako i tu nije sve crno bijelo... Ne znači da je loša osoba ako je lijapa a usamljana ... |
| | | Dijamantni 13 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 139 Godine : 34 Lokacija : bjelovar Datum registracije : 31.07.2010
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 17.10.10 16:43 | |
| lijepim ljudima se dešavaju krajnosti ili su u ful velikom društvu ili su usamljeni nema te zlatne sredine koju možda imaju osrednji...ako je i ima onda se jako dugo stječe.... | |
| | | snoopy Početnik
Broj postova : 29 Godine : 44 Datum registracije : 07.10.2010
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 20.10.10 12:44 | |
| najvažniji je karakter... Izgled je manje bitan. Ja znam jako zgodne ljude koji su mi totalno odbojni. Ljigavo djeluju i baš su blajk.... A zgodni... Simpatični i dobri ljudi nikada nisu sami niti imaju lažne prijatelje. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 20.10.10 13:04 | |
| Da li je istina da lijepi ljudi nikada nisu usamljeni, ili su ipak oni najusamljeniji...sta mislite??
nije istina da lijepi ljudi nikada nisu usamljeni niti da su oni najusamljeniji, jer je sve individualno i nema pravila usamljenost ili neusamljenost ne ovisi o vanjskom izgledu postoje mnogi razlozi zbog kojih se netko osjeća usamljeno, ništa se ne može podvesti pod zajednički nazivnik svi smo jedinke za sebe
|
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 20.10.10 14:00 | |
| to se zove skromnost :kavica: |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 20.10.10 14:03 | |
| Da vidis i to sam zaboravila lijepi ljudi su i skromni uvijek ..lekcija br 2 :zaigrana _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? 11.02.11 21:54 | |
| ljepota ništa ne znači ako je osoba hladna i odbojna...iznad svega je najbitnije bit simpatičan i pristupačan..simpatične osobe nikad neče bit usamljene |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lijepi, a usamljeni ? | |
| |
| | | | Lijepi, a usamljeni ? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 260 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 260 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|