|
| "Što te ne ubije, to te ojača" | |
|
+5Blizanka Dita von Teese teaa Kikica Goran 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: "Što te ne ubije, to te ojača" 10.04.09 15:25 | |
| Ponekad sam doista izašao jači iz nekih traumatičnih i loših situacija, no neki događaji su ostali trajno traumatični za mene i nikako ne mogu reči da su me ojačali. Kako se vi nosite sa traumatičnim situacijama, imate li snage iz teških situacija izači jači ili ponešto ostavlja trajan ožiljak na srcu i duši? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 10.04.09 15:40 | |
| U mom slučaju je upravo tako ŠTO ME NE UBIJE OJAČA ME... ostanu i ožiljci na srcu i duši,ali još hrabrije idem dalje... još uzdignutije glave... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 10.04.09 16:52 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 10.04.09 17:18 | |
| ja se upotpunosti slažem s goranom i katom.... na svakoj muci tražimo izlaz iz toga i to, nesvjesno utiče na nas, da na drugom primjeru drugačije postupimo i ne dopustimo da nam se desi isto... grozne se stvari svuda dešavaju al pouka je da ne odustaje nikada i upravo u najtežim situacijama trebamo ojačati i ostaviti to za pouku.... nažalost, ja to iz svog ličnog iskustva mogu reći da je tako.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 22.04.10 12:26 | |
| U suštini ojača, ali ne želim više jačati na takav način...više me ojačava pozitivno i srećno stanje... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 22.04.10 22:21 | |
| Ako se misli da te ojača za neku mudrost koju si dobio kroz tu "životnu školu"...onda se slažem.. ..ali da što me ne ubije doslovno.. slomi se srce ....netko ga izgazi i sada ja od tih boli kada ih zakrpam posanem imuna na takve boli..u tom smislu ja ne ojačam nikada. Slažem se s Tornadom ojačam od sreće i pozitivnih stanja.. | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 22.04.10 23:35 | |
| Nije me još ništa ubilo.Bilo je situacija zafrkanih...ali me pozitiva oko mene uvijek ojača.Bitno je nakon pada se dignuti...time si već jak...a sve ostalo nadođe.Nekad idem sporije kroz život...nekad brže.Trudim se da moje životne baterijice budu pune. | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 22.04.10 23:44 | |
| Koliko god covjek prebrodi teskih situacija,uvek ga iznova zabole kad ga snadju..tako da iskustvo ne pomaze mnogo.. | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 22.04.10 23:49 | |
| Zaboli da...samo smo ljudi sa emocijama,pa ne možemo pobjeći od toga.Mene žestoko zaboli jer sam emotivac do srži(šta ću od sebe...takva sam ) Uvijek se mislim da sve treba zdravo i odbolovat...šta god da dođe | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 30.05.10 21:20 | |
| Ojaca da....ali s godinama se sve vise gubi ta snaga i borba, drugacije reagiram......pogodi me jace, boli jace.....a emotivka sam ....sve primam srcu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 30.06.10 19:14 | |
| Sto nas ne ubije to nas osakati..oziljci ostaju uvek.. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 30.06.10 19:20 | |
|
imam snage i izadem jaca nego sto sam bila ...ali uvijek oziljci ostaju bez obzira koliko to teske situacije i manje teske bile ...
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 17.08.10 11:21 | |
| - Bleky je napisao/la:
- Sto nas ne ubije to nas osakati..oziljci ostaju uvek..
Eto što je pesimizam. Neki ožiljci ostaju, ali nas kao osobe ne može osakatiti ništa, u emocionalnom i psihičkom smislu ako sami tako ne odlučimo. Iz svega lošeg treba izvuči pouku, truditi se biti što bolji kao kompletna ličnost, ne živjeti u prošlosti, nego u sadašnjosti za budućnost. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 17.08.10 11:29 | |
| neki ožiljci ostaju, to je neminovno. međutim, to ne znači da zbog njih postajemo ''psihički invalidi''. naravno da me ojača ono što me ne ubije. greške koje napravim u životu ne postoje zato da ih brojim i saginjem glavu, nego zato da iz njih nešto naučim, i to u pozitivnom smislu. one su na kraju putokaz prema boljoj - meni. jačoj. iskusnijoj. mrvicu pametnijoj : : i uvijek treba napraviti onaj ''još jedan korak naprijed'' jer te ono što tražiš možda čeka baš iza slijedećeg ugla. odustala sam od odustajanja : : |
| | | Oleg520 Ljubitelj foruma
Broj postova : 5165 Datum registracije : 29.07.2010
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 17.08.10 12:06 | |
| Kada se u srce zasece, ostaje uvek duboka rana. Nekima rana zaraste, a neki krvare i do kraja zivota... Rec je ubojitija od maca, a upravo je rec ta koja zaseca tako duboko u srce i pravi gotovo neizlecivu ranu. Normalno, zivot tece dalje (mora se ziveti), ali ako se ljubav iznova u srce ne useli, da li je uopste moguce ziveti ili je to samo otaljavanje dana svoga zivota... I Bleky je tu u pravu...mnogi bivaju osakaceni do kraja zivota. Medjutim: Verujucoj osobi je lako jer i u muci i u tuzi i u zalosti i kod ranjenog srca pogotovo, uvek postoji vera, ljubav i nada i sve rane zarastaju brze i sto je jos vaznije potpuno zaceljuju... Verujuca osoba nikada ne biva osakacena... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 17.08.10 12:11 | |
| srce uvijek mora biti SLOBODNO za vjeru i ljubav. a hoće li biti slobodno, ovisi o nama. |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 18.08.10 1:42 | |
| - Citat :
- "Što te ne ubije, to te ojača"
Ova izreka vrijedi okvirno. Jest, često nas naposljetku ojača neka teška situacija koju prođemo, ali to nije pravilo. Ova izreka zrači pozitivom koja bi nas trebala potaknuti da se okrenemo u smjeru pozitivnosti, jer pozitivne misli imaju jači i izražajniji efekt nego si nekad to mislimo. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 19.08.10 21:53 | |
| Pa jos mi se nije desilo nesto sto bi ostavilo neki trag kod mene, ali mogu reci da iz problema i teskih situacija uvek izlazim pametnija. Slazem se sa izrekom...bar sto se mene tice, tako je... | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 34 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" 19.08.10 22:03 | |
| Ožiljci su samo ukrasi života.. bez nekih prepreka ne bi spoznali kako je lijepo živjeti bez njih neke traume ostraju... još uvijek na neko sjećanje mi se stegne grlo... ako me ne ojača.. bar me nauči biti lukavijom da izbjegnem ponovno istu situaciju kadkad (luda glava) opet učinim po svome, na isti način, jednako brzopleto... i ista rana se otvori... ali kao da ne traje toliko dugo da opet zacjeli iako mislim da jednako boli | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: "Što te ne ubije, to te ojača" | |
| |
| | | | "Što te ne ubije, to te ojača" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 63 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 63 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943450. in 18075 subjects
|
|