|
| Tony Cetinski....lyrics... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:04 | |
| First topic message reminder :
23. Prosinac
Sad još osjećam miris tvog tijela, u našem krevetu leži po svud i neispijena šalica kave stalno podsjeća nemam kud.
Nova zora polako sad sviće, ali tebi to svejedno je i nema veze sto pjevaju ptice jer to gore sad ne čuje se.
Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane i da Bog će mi dati sad snage preživjet te dane.
Ne znam što sad da radim sa sobom, nosim neizbrisivi trag, nikad više tvoj šapat na uhu, otvaram prozor zagušljiv je zrak.
Brzo oblačim kaput na sebe, žurno izlazim na ulicu, baš je dobro što kiša rominja, to nisu suze na mom licu. |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 31.10.10 14:32 | |
| Moja mala kraljice
Da li znaš da vidim te, putuješ kroz oblake? Da li znaš, takva čuda postoje.
Kad si sam vrtiš se kao listovi u nevrjeme. Da li znaš da čuvam te i vodim te kroz magle sve.
Moja mala kraljice ja ću biti kraj tebe, dođi ovdje tiho je udahni i opusti se.
Moja mala kraljice ja ću biti kraj tebe, ljubav kuca ze tebe, suze pusti u mene. Kraljice, moja kraljice.
Moja mala kraljice ja ću biti kraj tebe, dođi ovdje tiho je, ljubav kuca za tebe. |
| | | Gost Gost
| Znaj da bit' cu tu
Mozda nisam znao uvek istom merom vratiti zato otvaram ti srce kao pismo necu nista skrivati
Procitaj me do zadnje strane ti i znat' ces da si najbolje do sada sto su prsti dotakli
Ti si kao zrno soli tvoja ljubav nezno boli nadji srecu u mom oku kao more duboku
I znaj da bit' cu tu i kad navrati nam tuga ti u meni nadji snagu prijatelja, vernog druga
I znaj da bit' cu tu da ti dobro dobrim vratim i na vrhu i na dnu da osmehom te pratim
I mozda nisam znao uvek prave reci birati ali nizasto na svetu tebe ne bi', ne bi' htio menjati
Ti si kao zrno soli tvoja ljubav nezno boli nadji srecu u mom oku kao more duboku |
| | | Gost Gost
| Ako to se zove ljubav
Opet lutam gradom sam ne znam da l' je noc il' dan i bez mira i bez sna i od svih ostavljen
A ti negdje sjedis s njim umjetna romantika svijece, stol i dosada
Samo vjetar ledeni sa mnom hoda kao ti on bez cilja, ja bez sna idemo nikuda
Kad vas netko pogleda sve to dobro izgleda a ti znas da ne valja
Auto i stan, gradjanski san a ja sam te volio
Nek' te grli, nek' te ljubi nek' te ljudi vide s njim ako to se zove ljubav onda ja te ne volim
Neka ti daruje najskuplje poklone al' znaj da to zlato nema sjaj
Nek' te grli, nek' te ljubi probaj biti sretna s njim al' to nece biti vatra to ce biti samo dim
Meni si bila svijet, njemu si kupljen cvijet ali znaj da to zlato nema sjaj
Opet lutam gradom sam ne znam da l' je noc il' dan i bez mira i bez sna i od svih ostavljen
A ti negdje sjedis s njim umjetna romantika svijece, stol i dosada
Auto i stan, gradjanski san a ja sam te volio
Nek' te grli, nek' te ljubi probaj biti sretna s njim al' to nece biti vatra to ce biti samo dim
Meni si bila svijet, njemu si kupljen cvijet ali znaj da to zlato nema sjaj
Auto i stan, gradjanski san a ja sam te volio |
| | | Gost Gost
| Kraj jedne ljubavi
Da l' je ovo kraj jedne ljubavi je li to suza u oku tvom i da li se takva ljubav zaboravi ili se pretvori u tajnu duboku
Da li je to tren kada rijeci prestaju tisina gradi ponor predubok za nas i opet sebe lazem da vrijeme lijeci sve jer necu nikada moc zaboravit tvoj glas
I hoce li svijet posivjeti bez nasih malih slatkih navika i hocu li moci dalje zivjeti bez tvoga toplog osmijeha bez tvoga toplog pogleda
Da li je to tren kada rijeci prestaju tisina gradi ponor predubok za nas i opet sebe lazem da vrijeme lijeci sve jer necu nikada moc zaboravit tvoj glas
Da l' je ovo kraj jedne ljubavi? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 31.10.10 14:33 | |
| Umirem sto puta dnevno
Mjesec dana, duso, ne mislim na tebe ne volim te vise ili lazem sebe al' zasto opet prodjem kao lopov kradom ulicom tvojom u ponocni sat
Mjesec dana punih k'o da svijet se rusi k'o da neko baca kamenje po dusi jos mi nije jasno i pitam se glasno ma sto sam to htio, znam nisam smio
Umirem sto puta dnevno a tebi je sasvim svejedno znam da sam kriv i znaju to svi znam da je kasno, al' trebas mi ti
Umirem i opet se budim i tako sve dok ne poludim znam da sam kriv i znaju to svi znam da je kasno, al' trebas mi ti
Mjesec dana soba mirise na tebe ili mi se cini ili lazem sebe pod jastukom zima, tu nesto cudno ima ma prokleta ljubav, jos lud sam za tobom |
| | | Heroj Totalno relaxiran
Broj postova : 1493 Godine : 30 Datum registracije : 24.07.2012
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 13.09.12 19:52 | |
| Opet si pobjedila
Danas jesmo sutra nismo sve te marke svi ti novci, svo bogatstvo sve je prolazno Dodju mnogi, mnogi prodju pa se poslije pitas gdje su, sto li rade, kako im je sad Ti bi htjela na brzinu, na brzinu u visinu da ti zivot odmah pruzi sve, ali vjeruj zlato moje, ja sam iskren, ja te volim znaj da tako stvari ne stoje. Isto cu ja da cuvam nas, da ponizim svoj dobar glas
Ref: Opet si pobijedila, ljubav me pravi slabicem, al' si vrijedila, srce da zavaram picem pa da postanem hrabar i lazno ti muski opsujem sve! Ljubavi, zar slijepa si, ma mogu se potuci lako, ali ne mogu otic' od tebe tek tako jer mi ne da cud da odem, da odes, da postanes bivsa, a ja da postanem bivsi i lud!
Samo leti ptico mala, nisi kriva, ti jos ne znas kako prava ljubav zaboli, prve sjede, sav moj zivot, sve mi kaze da se cuva ono sto se vijecno zavoli. Isto cu ja da cuvam nas, da ponizim svoj dobar glas
Ref. x 2 | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 13.09.12 19:56 | |
| Zbogom odlazim
Tvoja je haljina, njemu pod prstima Nocas bila Ne trebam svjedoka, da zbrojim 2 i 2 sto si skrila
Zadrzi suze sve Nocas su jeftine Ti nemas stida Ja sam te volio Slijepo i iskreno A tebe briga
Zbogom odlazim Ovdje tijesno je Gdje god te poljubim On tu ljubio te Gdje god da dirnem te On te dirao Neka te dira
Ako sretna si Meni drago je Samo nemoj da Poslije kajes se Drugog ljubi ti K`o sto sam tebe ja I nek` te ima
Sve nase godine k`o kule pjescane Vjetru si dala Na mome satu je vrijeme za odlaske Zbogom draga | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 10:57 | |
| Od jednog poljupca
Doso sam kasno Iz velikog grada Poljubac majci Izletih van Da sretnem te
Kafic kod stijene Sjedis sama i sjednem ja Lijepo te vidjet nakon tolkih godina
Dok pricas o nama Ja pijem vec drugu Reci mi sreco Koliko kosta da naplatim tugu
Jer bili smo ljubav Kojoj svatovi se smijese Bili smo al vise nismo
Ma jos si Bogom dana ti Moja stara rana si Jos me njezno ubijas Samo ti to znas
Jos si nepobjediva Valjda to je sudbina Da te tako zavolim Od jednog poljupca
Pokazujes slike Iz novcanika Poznata lica Al puno mladja Ko je to
Zar ne vidis Mi smo Jos te cuvam Kazes lako A meni dodje da zaplacem tako | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 10:59 | |
| Skriveno mjesto
Jutro napada grad U meni kisa je sto Tisuce zelja tece i svaka pece Od zudnje za tobom
Tiho opsujem sve Bio sam grub i lud Na vani sam jedno al iznutra Ja bez tebe nemam kud
Refren Tu u srcu ima mjesto Gdje te skrivam gdje sam cesto Tu te ljubim tu sam sretan zaljubljen I dok vani svijet se rusi Ja te zagrlim u dusi Da te izgubim to nisam smio ja
I tako idemo mi Uspomena i ja Ulicom ceznje gdje sam prvi puta Ja te vidio
Pa se raspline san Novi zajutri dan Ispocetka opet krene sve Jer bez tebe nemam gdje | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:00 | |
| Kriv
Kad me ljubis, ko da zadnji dah mi predajes, nakon drugih opet prva postajes.
A ja skrivam tragove karmina lakih zena i daljina i prolivenoga vina.
Kad me ljubis ko da srce kuca, prestaje. Ova savjest, sto me grize ko da nestaje.
U nemir puste, duse boje pitaju me suze tvoje odgovori ne postoje.
Refren Da ti budem drazi tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir a donio ti nemir.
Ljubavi sam zlato bacio u blato dad ti brisem suze a znam da kriv sam za to Kriv sam za to, za to | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:03 | |
| Jednom u životu
Imao sam sve što poželim Prijatelja stvarno ne znam broj Izlazio van a svugdje bio sam Dok nisi došla ti
Svijetlila mi svjetla gradova Poneko dizanje a bezbroj padova Došla si ko lijek cijeli sam te vijek Čekao ja
REF. Jednom u životu dođe ta Koja ljubi tebe takvoga Izbriše ti usnama poraze na grudima Kad te nježno poljubi
I Boga moliš nek je vječno tu Umro bi da zatreba za nju Jer sve na svijetu želiš s njom Želiš kuću djecu dom Ona što te zavoli Samo ta to napravi
Tjerao sam rijeke uzvodno Mak na konac a život nizbrdo Pravio se jak a zadnji mi je vlak Na peron došao
Al dobit ću taj rat Jer pobijedio sam sebe Kada dobio sam tebe | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:05 | |
| Ne daj
Stojim tu Gledam divlje more nasih godina sto smo htjeli nisam vise siguran sto da kazem ne znam ali znam Volim te al nocas sam malo tih i umoran
Jesmo li Tanka knjiga polupraznih stranica Ili slucaj ko iz bajke nestvaran sto da kazem ne znam ali znam Volim te al nocas sam malo tih i umoran
Ne daj da nas nocas tuge sruse Ne daj da smo stranci jedina Velegrada izgubljene duse Ne to nismo ti i ja
Ne daj da nas nocas tuge sruse Ne daj da smo stranci jedina Velegrada izgubljene duse Ne to nismo ti i ja Ne to nismo ti i ja
Sjedi tu Ludi svijet je tamo iza prozora Nikom od nas nije takav obecan sto da kazem ne znam ali znam Volim te al nocas sam malo tih i umoran
Ne daj da nas nocas tuge sruse Ne daj da smo stranci jedina Velegrada izgubljene duse Ne to nismo ti i ja
Ne daj da nas nocas tuge sruse Ne daj da smo stranci jedina Velegrada izgubljene duse Ne to nismo ti i ja Sive sjene ulica Ne to nismo ti i ja | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:12 | |
| Zar malo to je
Sto Sto mi sad proslost spominjes Zar malo to je Samo navuci zavjese Crne boje
Ni rijec a ni glas I nista od nas Sve su godine krive Al nasi snovi pod istim krovom ne zive
Jos uvijek zbog tebe hodam po staklu Ko da ludu glavu zaustavi Ko te je doveo meni bas takvu Da te srce kao nikog zavoli Svoj cu za zivot za zivota zbog tebe prevariti
Sutim Kad slucajno te vidim Negdje na ulici A lice bih prepoznao tvoje Ko kamen u bujici | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:14 | |
| K'o da je sudbina htjela
Deset godina od danas Pa sve do dva zivota prije Ja sam ljubio sve redom K'o da nista vazno nije Ali nije vrijedilo znam da nije vrijedilo
Zivot jednom rukom daje A drugom rukom uzima Sada imam jacu kartu Duboko u grudima I to ne bih mijenjao za nista ne bih mijenjao
Voljena ja bit cu samo tebi odan Osjecam nakon dugih lutanja
K'o da je sudbina htjela Da jednako volimo Da budemo tijelo do tijela zajedno Nebo voli ovaj put Ja bit cu samo tebi odan Vise i ne osjecam Kao da po zemlji hodam jedina | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:18 | |
| To ljubav je
Daje ti vise a prima manje To ljubav je Oprasta greske sitne i teske To ljubav je Prijete joj mnogi al stoji ko stijena Najjaca sila za sva vremena To ljubav je
cim sretnes pravu sve ti je jasno To ljubav je Vino sva gorka postanu slatka To ljubav je Lazu je mnogi al sve ona vidi Kada je imas ti se ne stidi I reci joj
Da ti je svemir da ti je nebo Da ti je raj i sve sto si trebo Da sa njom si jaci i sve da ti znaci Na svijetu tom reci joj
Da jedan prsten nije velik Da dva su tvrdja nego celik Da sa njom si jaci i sve da ti znaci Na svijetu tom
Ona je jedna a kopija ima na tisuce To ljubav je Prodje ljepota dokaz je ruza sto uvene Al ljubav ne Lazu je mnogi al sve ona vidi Kada je imas ti se ne stidi I reci joj | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:24 | |
| Hodam
Jos je sanjam ja Dok razliva se dan Ko ulje na platnu
Pa izadjem iz toga sna A u ogledalu Neki drugi ja
sto je imo svijet na dlanu Cijeli svemir zvijezde sve Dok je ona bila ovdje Dok se budio kraj nje
Refren Hodam Zagrebom Psujem zivot krut Boze daj mi jos Jednom sa njom ukrizaj put Hodam gradom tim Psujem oblake I tako prolazi jos jedan dan bez nje
Jos jedan dan Jos jedan dan Bez nje
Svi mi govore Ma sve su one iste Jedna na drugu
Kazem dobro da Jedna na drugu Al ni jedna na nju
A vjetar gnjavi iznad trga Jesen baca ordenje Ljubav zadnja ljubav prva Ona mi je bila sve | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:28 | |
| Usne ledene
Svejedno mi Na koji dodjes dan Ja slavit cu ko lud To bit ce nase ljubavi rodjendan Svejedno mi Dal nosis secer sol Ponesi sve sto znas Samo nemoj nosit bol
Ja borim se Protiv samog sebe znam Trebam zrno njeznosti Nekog ko me voli Ovakvog kakav sam I nisam jak Moja slabost to si ti Ako zivim bez tebe Ja ne zelim zivjeti
Usne ledene na srcu mi snjezi Poljubaca sto a svaki tebi bjezi Dodji sad kad svi idu nekom svome Dodji nedaj da samoce jos jednom mene slome
Kad nisi tu Ja u trenu ostarim I po tko zna koji put zivot svoj ja samom Bogu zamjerim Jer nisam jak Moja slabost to si ti Ako zivim bez tebe Ja ne zelim zivjeti
Usne ledene na srcu mi snjezi Poljubaca sto a svaki tebi bjezi Dodji sad kad svi idu nekom svome Dodji ne daj da samoce jos jednom mene slome Kako cu ja Kako ces ti I kako cemo jedno mi bez drugog zivjeti | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:32 | |
| Ljubav tjera krv u venama
Još tražim te u rukama Naviklim da grle te Još čuvam te na usnama Naviklim da ljube te
REF. Daj pokaži dlan gdje sunce rađa dan I kiša dugom rasplače nebo Tvoj sam vojnik sad znam Hrabar i ponosan čuvam onu kojoj pripadam
Jer ljubav tjera krv u venama Da tražim tebe među ženama Milijun milja daleko od nas I nebo čuva tvoj dobar glas
I ljubav tjera krv u venama jer ti si blago među ženama Dok izgaram na tvojim grudima Od Boga jedan među ljudima
Noćas sam leden a gorim Ko dijete k sebi primi me Da s tvoje strane postelje Pružiš ruku spasiš me | |
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 04.11.12 11:33 | |
| Ti si znala
Ti si znala kada drugi znali nisu kroz daljinu da mi uvijek budes blizu
Sve si dala kad ja nisam puno dao ti si znala kad ja nisam nista znao
Za svu njeznost tebi hvala ti si znala, ti si znala
Ref. Od kad tvoja ljubav zivi sve u meni zivi dise prije tebe pamtim samo hladne noci nista vise od zivota sve sto zelim to si ti samo tebe moja ceznjo ljubavi
Od kad tvoje oci ljubim sve u meni ljubi vise prije tebe pamtim samo puste noci hladne kise od zivota sve sto zelim to si ti samo tebe moja ceznjo ljubavi
Kad se dvoje kao rosa u kap spoje tad se tuge same brisu a srece broje
Sve te rijeci sve sto tebi zelim dati umjesto slova u moje poljupce ce stati
Za svu njeznost tebi hvala ti si znala, ti si znala | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... | |
| |
| | | | Tony Cetinski....lyrics... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 265 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 265 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|