|
| Tony Cetinski....lyrics... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:04 | |
| 23. Prosinac
Sad još osjećam miris tvog tijela, u našem krevetu leži po svud i neispijena šalica kave stalno podsjeća nemam kud.
Nova zora polako sad sviće, ali tebi to svejedno je i nema veze sto pjevaju ptice jer to gore sad ne čuje se.
Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane i da Bog će mi dati sad snage preživjet te dane.
Ne znam što sad da radim sa sobom, nosim neizbrisivi trag, nikad više tvoj šapat na uhu, otvaram prozor zagušljiv je zrak.
Brzo oblačim kaput na sebe, žurno izlazim na ulicu, baš je dobro što kiša rominja, to nisu suze na mom licu. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:05 | |
| Blago onom tko te ima
Tek sad vidim, da te volim, Kad su kiše počele, Sve je teži korak dalje, Noge su mi umorne. Ja sam jedro u oluji, Oko mene valovi, I ko da ovo vrijeme smiri, Kad kraj mene nisi ti.
Blago onom, ko te ima, ko te ljubi, Dok ja lutam noćima Blago onom, ko te ljubi, Neka bude, bolji čovjek nego ja. Blago onom, ko te ima, ko te ljubi, Dok ja lutam noćima Blago onom, ko te ljubi, Neka bude, bolji čovjek nego ja.
Što me čeka iza magle, Sunce ili oblaci, To mi više nije važno, Kad tu nećeš biti ti.
Blago onom, ko te ima, ko te ljubi, Dok ja lutam noćima Blago onom, ko te ljubi, Neka bude bolji čovjek nego ja. Blago onom, ko te ima, ko te ljubi, Dok ja lutam noćima Blago onom, ko te ljubi, Neka bude bolji čovjek nego ja....
Blago onom, ko te ima, ko te ljubi, Dok ja lutam noćima Blago onom, ko te ljubi, neka bude bolji čovjek nego ja. Blago onom, ko te ljubi, neka bude bolji čovjek nego ja.
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:05 | |
| Budi uz mene
Noćas, sanjao sam brod na moru vjetar, vjetar ga je slomio u zoru, jer ti nisi bila tu.
Gdje si? Drhtao sam kao dijete. Dođi! Sve mi suze ovog svijeta prijete, jer ja predugo sam sam.
Budi uz mene, jer ti, samo ti me možeš spasiti. Budi uz mene, jer mi, mi bi umrli od ljubavi kunem ti se Bogom, dijelio bi s tobom dvije kapi usred pustinje jer ti si meni sve.
Gdje si? Drhtao sam kao dijete. Dođi! Sve mi suze ovog svijeta prijete, jer ja predugo sam sam.
Budi uz mene... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:06 | |
| Čovjek od leda
Jastuci mirišu na noć sad i ja čujem poznat glas dobro jutro svima, kaže on ali ne znam da l' to vrijedi i za nas pitanje je stog, ako još se volimo
Čaj prolila si vruć i bacaš na stol ključ kažeš, nećeš uć' na ova vrata nikad više
A ja, a ja, čovjek od leda ni glas, ni riječ onda kad treba a u sebi kažem stoj puca kao staklo život moj, život moj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:06 | |
| Dom
Sunce tone iza grada, Noćne ptice bude se, A ja mislim kuda sada Tuđe ceste vode te. Kad shavatiš da je ljubav, Da je sreća gdje je dom, Vratit će te brod samoče Usamljenom srcu mom.
U ovoj zemlji i u srcu mom Tvoj je dom, Tvoj je dom. Tu gdje proljeće stiže Nakon jesenje kiše Tvoj je dom, Tvoj je dom. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:07 | |
| Iz dana u dan
Ja sam kriv tvoja ljubav za nikoga nije stavio sve za moje dobro na nekog drugog što prije za mene bolji ne postoji lijek i ako ti imalo značim kunem ti se svim i svačim da me gubiš zauvijek
iz dana u dan kako prolazi vrijeme sve više sam siguran ti nisi žena za mene ali još te volim a nebih smio - nedaš mi mira i još me kidaš ... ti prokleta bila
i napokon otvaram oči nakon godina dugih i sada vidim ti nisi ništa drugačija od drugih znam da bolji ne postoji lijek i ako ti imalo značim kunem ti se svim i svačim da me gubiš ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:07 | |
| Ja sam zaljubljen
Plavo jutro dolazi U moju sobu ulazi Miriše na jabuke I na prve poljupce
Kad te vidim kiša prestane Crni oblak odmah nestane Cijeli svijet se sa mnom raduje A tvoj osmijeh nose ulice
I sada znam o znam Ja sam zaljubljen I sada znam o znam Ja sam zaljubljen Ja sam zaljubljen |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:09 | |
| Kad bi dao Bog
Minutu pred kraj za naš oproštaj ja priznat ću grijeh ko slamku za spas. I past ću na dno, zaslužujem to da sudiš mi ti.
Da nam Bog noćas da ljubav kao zadnju priliku, rađe nego svijet uzeo bi nju. I nebi nitko kao ja tvoju ljubav tako čuvao, nju sam imao pa izgubio.
I stid me i strah što ostat ću živ, ne postoji riječ koliko sam kriv. Spreman je stol, da večeram bol odeš li ti.
Da nam Bog noćas da ljubav kao zadnju priliku... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:09 | |
| Mi
Osjetiš li bol kad kažem da te ne volim. Sto put riječi lažu kriju istinu od svih. Osjetiš li bol kad prošlost vrijeme zamagli, nekom dugom ruku daješ koda nikad nismo bili:
Mi, o mi, o mi duše pune ljubavi mi, o mi negdje izvan nekog svijetlog puta mi...
Osjetiš li bol kad samu prekrije te noć. Pitaš li se što sad slijedi dal' će netko doć. Osjetiš li bol kad hladne kiše padaju. Ovdje pored tvojih stakla kao kazne sad iz pakla
Mi, o mi duše pune ljubavi... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 08.04.09 23:10 | |
| Nebo iznad nas
Zlatno jutro ulazi u stan, tvoje usne miluju mi dan. Raspukla se noć, sunce ljulja dan tako lijep i nestvaran. Tvoje ime šapućem ko grijeh, kao djete ljubiš me kroz smijeh. I sretan sam i lud, glazba odasvud i cijeli svijet je radio da te volim, da te volim sada dobro znam, cijeli grad nek pjeva ovo je moj dan. pleše srce, kuca, na sav glas, samo nebo sad je iznad nas Ptice,ljudi,neka krenu svi neka prate ritam ljubavi, i sretan sam i lud, glazba odasvud i cijeli svijet je radio da te volim... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:26 | |
| Nek te zagli netko sretniji
Ispod jastuka Miris je kašmira Za nas će noćas svirat' Tužnu pjesmu tu Umrijeti od ljubavi Dok mjesec pada na nas Reci dal' bi za nas bio spas Nema duša snage te Da bori se Ovo je za nas Put bez povratka
Jer ti Odlaziš večeras Samo prate te Suze nebeske Sa sto Dugih godina Bog me kaznio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:27 | |
| Neka noćas dođu svi
Kao zvijezda ispod sivih oblaka Ona mi je bila važna Ona mi je značila
Kao dijete ljubavlju se igrala Tu je tvrđavu u pijesku Prva plima odnijela
Neka noćas dođu svi Koji su me voljeli Ja ne mogu sam A ona sa mnom ne želi
Dobrodošli u moj svijet Koji ruši se bez nje Dobrodošla svaka duša kojoj stalo je
Ispod neba i tišine ledene Njeni prsti mi u noći Šalju nemire u sne
Pa se budim kako ljubim jastuke Kako ljubim njenu sjenu Sada kada nema nje
Jer ne mogu da ne mislim na nju Otkad nema je još je više tu Još je više tu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:28 | |
| Neka te odvede
Igra je pri kraju, samo potez ili dva... Par nevažnih figura... kralj i kraljica...
Ispred mene ponor, nazad više ne mogu I nebo je bez zvijezda cijelu godinu Sad maske skinimo, da svi vidimo U ovoj igri ko je ko
I, Bože, daj! Neka te odvede, miljama od mene Neka te zavede i prevari... Pa da vidiš kako je Zaspati na medu, budit' se na ledu Dok preko noći svijet se srušio... Svijet se srušio...
Ispred mene ponor, nazad više ne mogu I nebo je bez zvijezda cijelu godinu Sad maske skinimo, da svi vidimo U ovoj igri ko je ko
I, Bože, daj! Neka te odvede, miljama od mene Neka te zavede i prevari... Pa da vidiš kako je Zaspati na medu, budit' se na ledu Dok preko noći svijet se srušio... Svijet se srušio...
I nebo je bez zvijezda cijelu godinu...
Svijet se srušio...
Sad maske skinimo, da svi vidimo U ovoj igri ko je ko
I, Bože, daj! Neka te odvede, miljama od mene Neka te zavede i prevari... Pa da vidiš kako je Zaspati na medu, budit' se na ledu Dok preko noći svijet se srušio... Svijet se srušio... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:28 | |
| Onaj ko te ljubi sretan je
Obući ću stare cipele, one znaju korak do tebe, da mi oči vežu s njima, naći ću te ja, jedina. Prevrnut ću zemlju, gradove, sive ceste, vjetar, oblake.
Makar platio životom, naći ću te ja, jedina. Za mene još vrijedi 10 zpovijedi, nek te nemam ja, zaljubljen sam bio, samo jedno htio, da te ljubim zauvijek...
Onaj ko te ljubi sretan je, neka ja, neka je, sa mnom će se borit' za tebe, kunem se, kunem se. Spreman sam ti dati ovaj život cijeli, pitaj njega je li, potuć' se sa svima, a toliko srce pitaj ga dal' ima...!!
Obući ću stare cipele, one znaju korak do tebe, da mi oči vežu s njima, naći ću te ja, jedina. Za mene još vrijedi 10 zapovijedi, nek te nemam ja, zaljubljen sam bio, samo jedno htio, da te ljubim zauvjek..
Onaj ko te ljubi sretan je, neka ja,neka je, sa mnom će se borit' za tebe, kunem se, kunem se. Spreman sam ti dati ovaj život cijeli, pitaj njega je li, potuć' se sa svima, a toliko srce pitaj ga dal' ima... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:29 | |
| Sve je dobro kad si tu
Prijatelji naši pitaju zašto više nas ne viđaju a ja ne znam odgovor
A oni što nas mrze, ne vole kažu da je tako najbolje i da nisam vrijedan te
A onda ti na vratima u kasnim noćnim satima kucaš, uđeš, zagrliš me i sve, sve je dobro kad si tu neka lažu pričaju, preživjet ću
I oni što su željeli nam kraj svima sada kad' si tu, oprostit' ću
Zgužvat ćemo noćas jastuke predugo su usne čekale da te izljube
A oni što se voljet' ne znaju na kraj svijeta nek' otputuju nek' nas ostave
I oni što su željeli nam kraj svima sada kad si tu, oprostit' cu
I sve, sve je dobro kad' si tu neka lažu pričaju, preživjet ću
I oni što su željeli nam kraj svima sada kad si tu, oprostit' ću |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:29 | |
| Sve je s tobom napokon na mjestu
Evo me još jedna noći sporo hodam kuda poći kom da kažem da sam pao i da voljet nisam znao
Ti si gledala sa strane čekala da sunce svane stvorila se ispred mene gurnula me neka krenem sada mogu bilo gdje daj mi ruku vodim te
Sve je s tobom napokon na mjestu vratila si život u mene i od srca napravila cestu što me veže samo za tebe
Sada vidim nove boje, oči nisu više snene Nema više zime, zlato moje sad je vrijeme da se krene
Sada mogu bilo gdje, daj mi ruku, vodim te
Sve je s tobom napokon na mjestu Vratila si život u mene I od srca napravila cestu što me veže samo za tebe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:30 | |
| Što si ti meni
Što si ti meni Dal suza što slatko boli Il netko tko lažno voli i prevrtljivo
Ljubav je moja Nevina, nježna, čista Iskra što s neba blista, Al ti to ne vidiš
Jer draži su ti oni što pričaju lažno I kupuju ti stvari, da to ti je važno A ja te volim tako da ne znam što reći I svakog dana pišem pjesme bez riječi
I pjevam ti u duši dok usta mi šute I poklanjam ti vječnost, a drugi minute Al draži su ti oni što pričaju lažno, Da, to ti je važno Da, to ti je važno
Od sreće do sreće Posrćem jako često Pa evo ti moje mjesto Pa voli uzalud
I što si ti meni, Bože treba mi svježa nada Napada tuga sada, Ja shvatio sam sve
Jer draži su ti oni što pričaju lažno I kupuju ti stvari, da to ti je važno A ja te volim tako da ne znam što reći I svakog dana pišem pjesme bez riječi
I pjevam ti u duši dok usta mi šute I poklanjam ti vječnost, a drugi minute Al draži su ti oni što pričaju lažno, Da, to ti je važno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:30 | |
| Tebe ne bih mijenjao
Hej, tebe ne bih mjenjao to nije prazan stih. Ja te ne bih mijenjao za deset najboljih. Jer ništa mi ne može tebe zamjeniti. Tebe ne bih mijenjao da daju cijeli svijet. Hej,tebe ne bih mijenjao za miran ocean. Ja te ne ni mijenjao za stvari sve što znam. Jer ništa mi ne može tebe zamjeniti.. Od sveg na svijetu tom ti si najvrijednija i sve što želim to si ti.. Na svijetu tom ništa mi ne treba jer da te nema umro bih.
Hej, tebe ne bih mijenjao za pijesak kamira. Ja te ne bih mijenjao za tajne svemira. Jer ništa mi ne može tebe zamjeniti.. Od sveg na svijetu tom ti si najvrijednija i sve što imam to si ti.. Na svijetu tom ništa mi ne treba jer da te nema umro bih.
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:31 | |
| Ti
Strah u mojim mislima Tuga srcem odzvanja Tebe nema danima Tko zna gdje si nestala
Jedno dugo trebamo Ljubav što si dajemo Živjeti ne možemo Sve dok nismo zajedno
Ti, samo ti Trebaš mi Moja ljubavi
Ti, samo ti Trebaš mi Moja ljubavi
Rukom kad ti dodirnem Oči tvoje sklopljene Od tog trena ljubavi Znaj da ludo trebaš mi
Noći puste su mi sad Plačem sam dok spava grad Priznat neću da je kraj Naša ljubav gubi sjaj
Ti(ti), samo ti(samo ti) Trebaš mi Moja ljubavi(ljubavi)
Ti(o ti), samo ti(samo ti) Trebaš mi (trebaš mi) Moja ljubavi
Ti(o ti), samo ti(samo ti) Trebaš mi Moja ljubavi
Ti(o...), samo ti(o...) Trebaš mi (trebaš mi) Moja ljubavi
Ti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:32 | |
| Tlo pod njenim nogama
Sve suze i stid moje su oči izdržale do sad... Ali najdeblji zid kap vode probije kad-tad
Kao knjiga na jednom listu, moja je sudbina prazan dlan, u svim drugima tražim istu, kako umijem i znam...
A to je premalo za sreću... Bože, zauvijek sam njen! I na koljenima neću drugoj da se radujem... Jer to je premalo za sreću, samo korak bliže dna... Tko me tjerao da ljubim tlo pod njenim nogama... To je premalo za sreću...
Na pijesku bi' sam vukao kamen, zaboravljao glad... I žedan bi' tad gutao plamen, a pogledaj me sad!
Kao knjiga na jednom listu, moja je sudbina prazan dlan, u svim drugima tražim istu, kako umijem i znam...
To je premalo za sreću... Bože, zauvijek sam njen! I na koljenima neću drugoj da se radujem... Jer to je premalo za sreću, samo korak bliže dna... Tko me tjerao da ljubim tlo pod njenim nogama...
Bez tebe sam ništa, tek lice u gomili... Isti kao svi, napola čovjek bez ljubavi!
(To je premalo za sreću) (Bože, zauvijek sam njen) Napola čovjek... Bez ljubavi... (I na koljenima neću) (drugoj da se radujem...) (Jer to je premalo za sreću) (samo korak bliže dna...) Zauvijek sam njen! (Tko me tjerao da ljubim) (tlo pod njenim nogama...) (To je premalo za sreću...)
Zauvijek sam njen... Njen... Zauvijek sam njen... Zauvijek sam njen... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 09.04.09 17:32 | |
| Volim te još
Volim te još Isto je sve Iako znam s kim si i gdje Zauvijek, si me vezala ti..poludjet ću od ljubavi..
Bježao bih, al ne mogu U grudima ti si mi tu... I u snu vječno pratiš me ti... Poludjet ću od ljubavi..
Ti...srce mi opet slomi, do kraja mi ga polomi Slomi ga ti...pa da nemam više čime voljeti...
Volim te jos Boli me sve... Još jedna noć a nema te.. Mislima mojim prolaziš ti Poludjet ću, od ljubavi...
Ti...srce mi opet slomi do kraja mi ga polomi slomi ga ti pa da nemam više čime voljeti... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 26.04.09 18:34 | |
| Moje drugo proljece
Ona ne zna kako vrijeme gadno udara dok se smije ja je gledam i zaboravljam ona ne zna kako vrijeme danak naplati ono kudi, ono sudi, pa nam presudi
Nasla si me samog, na pola puta nasla si me slabog dok mi dusa luta nasla si me slomljenog, nije me sramota priznat nemam vise vremena, nemam dva zivota
Moje drugo proljece, moja utjeha mislio sam nikad vise pjesma ljubavna
Ona lebdi kada hoda, kada zaplese njen je zivot cista bajka, jer jos vjeruje
Ref. 2x Nasla si me samog, na pola puta nasla si me slabog dok mi dusa luta nasla si me ranjenog, nije me sramota priznat nemam vise vremena, nemam dva zivota
Moje drugo proljece, moja utjeha mislio sam nikad vise pjesma ljubavna moje drugo proljece, moja utjeha stogod ljudi govore, ti si vaznija |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 26.04.09 18:34 | |
| Od milijun zena
Stoputa sam zoru s ciganima cek'o stoputa sam bio na dnu i daleko idemo jos jednom lagano sviraci necemo jos kuci, tu je necu naci necemo jos kuci, tu je necu naci
Ref. Pricaju o meni, ne znaju pa lazu al' ostati ce pjesme istinu da kazu od milijun zena, prijatelji moji ja bas volim onu koja ne postoji ja bas volim onu koja ne postoji
Stoputa sam zoru docekao s nogu kad me vino slomi, nista mi ne mogu gledao sam oci nekih tuznih zena necemo jos kuci, nje mi tamo nema necemo jos kuci, nje mi tamo nema
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 26.04.09 18:35 | |
| Kad zena zavoli
Kad zena zavoli ima oci djeteta i na sve pristaje bez puno pitanja al' ne zaboravi da joj kazes svaki dan da je volis
Kad zaspe umorna na tvojim rukama neka dobro zna da tu je sigurna al' ne zaboravi sapnut joj u snu da je volis
Ref. 2x I da ti znaci bas sve i da ne mozes bez nje, da je trebas najvise kad te poljubi tad budi njezan, tiho reci joj da je ona cijeli zivot tvoj
Kada zena zavoli, svu ljubav kad ti da tvoj je cijeli svijet i nebo granica al' ne zaboravi da joj kazes svaki dan da je volis
Ref.
Ref. 2x
Kada zena zavoli tvoj je cijeli svijet i nebo granica |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... 31.10.10 14:31 | |
| Ostani zauvek
Svaku noc osjecam te jer pogled mi tvoj miluje san i svako jutro disem te jer usne mi tvoje donose dan
I zato ostani zauvek sve to sto jesi ljubi me zauvek, srce razbesni vodi me zauvek nek me tvoje ruke prime jer, jedina, ljubav ti je ime
Svaki dan zivim te jer snaga je tvoja vetrova let i svaki tren vise volim te i taj osmeh tvoj, budi moj svet |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tony Cetinski....lyrics... | |
| |
| | | | Tony Cetinski....lyrics... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 358 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 358 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|