Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?

Go down 
+3
Goran
ajmeivana
neno123
7 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
neno123
Početnik
Početnik
neno123

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 10
Godine : 48
Datum registracije : 05.04.2009

Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?   Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 I_icon_minitime07.04.09 9:33

First topic message reminder :

Jel imate kad takav osjecaj? Ništa vam ta osoba nije skrivila, cak je i dobronamjerna ali vas svaka njegova/njezina recenica nervira...
Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcRVEb-Z2Q4Rdv1UTCl8mEe3FEwV-OGjNxdckRIazY-r2bNhdmK8
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?   Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 I_icon_minitime21.10.10 11:43

GricGric je napisao/la:

to mi se priznajem nije dešavalo, barem ne bez razloga...
Sigurna si da je bez razloga? Možda je neki neprimjetan razlog, npr ta osoba postane depresivna ili tako nešto?

Imaš pravo ali bude sve u redu i odjednom me počne sama pojava te osobe tako iritirati da ja jedva sakrivam da bi tog nekgo najradije na Pluton Laughing
Baš da toliko počne toliko netko iritirati..nije mi to jasno..morat ću paziti sljedeći put kako dolazi do tog stanja pa izbeći drugi put zaboravio
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?   Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 I_icon_minitime08.11.10 10:43

Imaju neki iritantni faktor x u sebi, znam nekoliko takvih ljudi koji mi idu na nerve, a ništa loše mi nisu učinili.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?   Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 I_icon_minitime08.11.10 11:01

Ili se jednostavno ne mirišemo...a dok nas ne počnu jako iritirati nekako ih ignoriramo...sve do jednom Laughing
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?   Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 I_icon_minitime11.11.10 11:03

Sve do jednom dok ih ne zatamanimo Laughing

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?   Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 I_icon_minitime11.11.10 11:08

aaaaaa Gorane, previše si igrao agresivne igrice looool
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?   Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 I_icon_minitime01.02.11 9:43

Ma nisam cerekalo

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?   Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 I_icon_minitime09.02.11 16:40

Meni ne mogu ici ljudi na zivce koji mi nisu nista napravili ..cak mi ne idu na zivce ni oni koji mi nesto naprave ......

Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?   Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? - Page 2 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Zašto se neki ljudi srame svoga tijela....
» Zašto nas privlače ljudi koji nisu dobri za nas
» Zasto ljudi lazu bez razloga...?
» Zasto ljudi kriju svoje godine???
» Neki ljudi stvarno pretjeruju