|
| Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
neno123 Početnik
Broj postova : 10 Godine : 48 Datum registracije : 05.04.2009
| Naslov: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 07.04.09 9:33 | |
| Jel imate kad takav osjecaj? Ništa vam ta osoba nije skrivila, cak je i dobronamjerna ali vas svaka njegova/njezina recenica nervira... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 07.04.09 9:43 | |
| da ima i toga.. mozda je problem u samoj osobi.. cak i recimo u njenom ponasanju.. jos ako ju i poznas to je to..
ali ima i onog.. kao sto kazes.. ubija me njen razgovor a nista mi nije skrivila.. mozda je jedan od razloga i slika koju napravimo u njenoj glavi...
isto tako znam da i mnogima sama idem na neki nacin na zivce... ali uglavnom je to neki vid jala...
ja osobno nisam takva.. jer da se skuziti tko mulja u komunikaciji.. zato ili ne pricam sa takvom osobom.. ili se ne obazirem na to.. nismo svi jednaki a da mnogi ljudi idu nekom na zivce... i to nesvjesno..istina |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 10:05 | |
| naravno da da jednostavno me nešto u njihovoj samoj pojavi nervira i smeta fala Bogu takvih ljudi nema puno | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 10:17 | |
| Postoje osobe koje su mi na prvi pogled odbojne i antipatične. Najčešće me odbijaju arogancija i ljudi koji žele ispasti pametni, a vrlo su ograničeni i glupi. Tokođer mi idu na živce oni koji traže dlaku u jajetu kod druge osobe, a ispred svog praga nisu počistili. Takvi ljudi mogu prema meni biti ljubazni i ok, ali ih ne podnosim. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 10:34 | |
| Da ima takvih ljudi no meni ne idu oni na živce nego nihovo ponašanje, takvih se osoba klonim, ali ako moram ih slušati i gledati zbog posla ili nečeg sličnog progutam takvo ponašanje ne kritiziram te osobe jer ko zna možda i moje ponašanje nekom ide na živce nitko nije savršen. |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 10:46 | |
| Ovisi Teo koliko su krupne mane tih osoba i u kojoj mjeri štetno djeluju na nas. Ne valja baš sve ni prešučivati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 10:59 | |
| ja sam za, rađe reći ako možeš nego šutit
ili lipo zapakirano reći | |
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 11:02 | |
| Tako je Ajmeivana! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 11:10 | |
| Kada nam netko ne "miriši", jednostavno nam ti ljudi ne pašu. Ponekad se i potrudim dam si šansu da osobu malo bolje upoznam, ali što dalje sve me više stvari odbija. Dali je stvar, stvarno u kemiji neznam, nemože biti, jer i ovdje na forumima upoznaš dosta osoba, ali neki ti pašu i svide ti se jako, a nekima nedaješ toliko pozornosti. Svatko ima neke svoje kriterije zašto da ili ne. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 12:58 | |
| - Goran je napisao/la:
- Ovisi Teo koliko su krupne mane tih osoba i u kojoj mjeri štetno djeluju na nas. Ne valja baš sve ni prešučivati.
Naravno da ne treba sve prešućivat treba se nekad u nekim situacijama i postaviti i reći svoje mišljenje. Zato se i klonim tih osoba ne volim sukobe. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 13:01 | |
| Zašto ne znam na to odgovora,ali ima ljudi koji mi u prvom trenu ne sjednu i kasnije i kad se trudim ne ide,to jednostavno valjda taj prvi dojam iako ne u svim slučajima ali njihovo ponašanje,sam nastup odbije me i nemam volje za daljnu komunikaciju. |
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 13:34 | |
| Ima i totalno obrnutih situacija, netko tko mi je na prvi pogled antipatičan, mi može postati ok osoba kad ga bolje upoznam. Ne treba donositi neke generalne sudove o ljudima na temelju prvog dojma, svakom treba dati priliku da se pokaže u pravom svjetlu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 14:35 | |
| Kod mene nema obrnutih situacija,kad mi se netko odmah ne svidi neće ni kasnije,probala sam kasnije da komuniciram s tim pojedinim osobama al na kraju svega to ostane razgovor na pristojan način,a više od toga nema šanse,sreća pa imam u blizini sebe tek dvije takve osobe. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 17:48 | |
| takvih osoba ima i kod mene....općenito me živciraju svojim ponašanjem... koji put i nezrelošću za svoje godine....koji sve shvaćaju ozbiljno... |
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 18:37 | |
| Najgore je kad postoji takav pojedinac unutar obitelji! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 20:51 | |
| Ima ljudi koji me samom svojom pojavom nerviraju,zašto...hmmm... samom pojavom,nekim ponašanjem... Dobro ti je pitanje,jer u biti neznam odgovor zašto... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 09.04.09 21:04 | |
| Meni se događa obrnuto, da me neki ljudi živciraju iz različitih razloga ali kad ih upoznam ih prihvatim. Nekako sam sposobna prihvatiti svakog takav kakav je. Svi smo mi nekakvi, vjerovatno su i neke moje navike nekoj osobi iritantne. Zato treba gledati na one pozitvne osobine, a ono što nas nervira staviti u drugi plan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 02.06.10 21:18 | |
| - neno123 je napisao/la:
- Jel imate kad takav osjecaj? Ništa vam ta osoba nije skrivila, cak je i dobronamjerna ali vas svaka njegova/njezina recenica nervira...
Desavalo se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 03.06.10 0:08 | |
| moram priznat ima takvih, koje ne mogu organski smislit...i znam da nije fino...ali stas |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 20.10.10 18:20 | |
| Naravno...aaa ima kod nas u odeljenju jedna....ima ih 3 ustvari...Ova jedna me nervira jer je retardirana devojcica. Znaci, niko ne nista ne pita, ona se sama mesa...ne meni, ja sam joj odmah na startu stavila do znanja da ne dozvoljavam to, al drugima..ono, nervira me to. -.-' Dobije tricu, odma place...Kad odgovara uvek prica nesto levo...I kad kazem nesto sto ona ne moze da razume, pogleda me ONAKO u fazonu "Boze sacuvaj" -.-
Ova druga...kazem joj 2 recenice odma misli da smo BFF -.-' I stalno nekako hoce da se "uvuce" kod mene i moje drugarice...da nas bude 3...sto je nemoguce...Uvlaci se u dupe kome stigne i nikad nema maramice kad je pitas, al zato kad je pita neki decak dace mu i...ne znam...xD
A ova treca...zato sto se folira...seljanka je, ne zna da se izrazava i pravi se da je pametna a jadnica je. Glupa ko...tocak! I ima decka 88. godiste...to mi je urnebesno -.- Osisala se isto ko ja, a ne zna ni da napravi fruzuru, izgleda kao da je poplava izbacila...
Niko od njih nije meni konkretno uradio nesto lose, al eto, brate, ne mogu da ih podnesem pa makar crkla...nema sanse! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 20.10.10 18:44 | |
| Mene kad neka žena izrazito iritira, ali ono ful, baš se naježim pri samom pogledu na nju, a da uopće ne znam zašto, jer ženu uopće nisam upoznal, onda kažem :-Ona je sigurno jarac u horoskopu!
I vjerovali ili ne,, gotovo uvijek to stvarno tako i jest...
Mislim da je stvar jednostavno u kompatibilnosti s nekim, nebi bilo dobro kad bi se svi svima sviđali... Ima nešto što nas poput magneta privlači ili odbija od nekoga... Uvijek se pitam jel stvar u mirisu, načinu ponašanja, energiji koju svatko od nas ima, auri ili čemu već... Mislim da odgovor na to pitanj ipak nitko ne zna pouzdano... |
| | | lilika Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 323 Godine : 35 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 17.10.2010
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 20.10.10 20:20 | |
| čisti primjer antipatičnosti,bez razloga | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 20.10.10 20:35 | |
| A zašto nas ponekada ne iritira nečija pojava i onda bez najave i upozorenja ne možete više tu osobu smisliti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 20.10.10 21:03 | |
| - Kikica je napisao/la:
- A zašto nas ponekada ne iritira nečija pojava i onda bez najave i upozorenja ne možete više tu osobu smisliti
to mi se priznajem nije dešavalo, barem ne bez razloga... Sigurna si da je bez razloga? Možda je neki neprimjetan razlog, npr ta osoba postane depresivna ili tako nešto? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? 20.10.10 23:02 | |
| - GricGric je napisao/la:
- Mene kad neka žena izrazito iritira, ali ono ful, baš se naježim pri samom pogledu na nju, a da uopće ne znam zašto, jer ženu uopće nisam upoznal, onda kažem :-Ona je sigurno jarac u horoskopu!
I vjerovali ili ne,, gotovo uvijek to stvarno tako i jest...
Mislim da je stvar jednostavno u kompatibilnosti s nekim, nebi bilo dobro kad bi se svi svima sviđali... Ima nešto što nas poput magneta privlači ili odbija od nekoga... Uvijek se pitam jel stvar u mirisu, načinu ponašanja, energiji koju svatko od nas ima, auri ili čemu već... Mislim da odgovor na to pitanj ipak nitko ne zna pouzdano... ja nisam jarac, osijecam olaksanje |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? | |
| |
| | | | Zašto nam neki ljudi idu na živce a ništa nam nisu napravili? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 70 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 70 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|