|
| Kako reagirate kad vas netko udari? | |
|
+7Tea Rokerka Teioo ajmeivana Blizanka mayeer Goran 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Kako reagirate kad vas netko udari? 22.03.09 22:11 | |
| First topic message reminder :U osnovnoj školi sam često ulazio u tučnjave, najčešće sam ulazio u fajtove kad sam vidimo da netko puno snažniji tuče nekog slabog ili kad ih je više tuklo jednog. Onaj tko je mene udario, nije se dobro proveo. Nakon osnovne u srednjoj nisam ulazio u nikakve tučnjave, djelomično i zbog toga zato što sam išao u srednju ekonomsku u kojoj je bilo 95% cura! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 22:34 | |
| Gorane kraj diskusije... : :lightning: |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 22:37 | |
| Baš sam i ja to mislio napisati! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 25.03.09 23:10 | |
| nemam iskustva s tim , nikad mi se nije dogodila takva situacija | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 21.04.09 23:46 | |
| - Goran je napisao/la:
- Ako te netko udari, to već govori koliko je "pametan". Pa kako ćeš ga onda sjebati na intelektalnoj razini? Ne moraš ga sjebati intelektualno, jer je već sjeban. A ako dozvoliš da te premlati ispasti ćeš pičkica, a to nitko ne želi. Vrati mu onoliko koliko je potrebno da se obraniš i to je to.
potpisujem ovo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 28.01.10 12:49 | |
| uuuu...u odeljenju niko ne sme da me dira Inace, ne volim tuce i izbegavam ih, al brate kad me neko udari necu da trpim... Uglavnom vracam odmah, jer posle zaboravim... a kako vracam....pa, zavisi ko i zasto me udari....ako je iz zezanja, necu da vratim...ili bar necu jako...al ako oce da se bije, tu razvaljujem...i ne mislim na posledice.. Znam da apsolutno nije lepo videti zensko da se bije, al u takvom vremenu zivimo...mora se | |
| | | Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 28.01.10 13:10 | |
| ...ih vratim...ma ipak mi se nije desilo ništa takvoga.Ali...ipak,kad znam da osoba neke konflikte zna riješavati šakama ja je se klonim i ne družim se s njom.Obično takva ima ulizivače kraj sebe,a ja ne volim biti dio mase s kojom drugi upravljaju. | |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 28.01.10 17:29 | |
| ne mogu nikako reagirati jer se tresem kao da sam sila na agregat | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 28.01.10 18:11 | |
| Iskreno, ne sjećam se više... Mislim da me zadnji puta udarila mama kad mi je bilo 16 godina... Prkosno sam stajala i smijala joj se čak i nakon dva šamara... Da me sada netko udari, najvjerojatnije bih vratila.... duplo naravno |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 10.04.10 2:05 | |
| udarim jače...ne dam po sebi... | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| | | | Shikle Početnik
Broj postova : 20 Datum registracije : 02.08.2010
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 13.08.10 22:20 | |
| Ka me neko udari posle moram da ga jurim da bi mu vratio....ali kad ga stignem tu nema price tu samo leti perije.... :passion | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? | |
| |
| | | | Kako reagirate kad vas netko udari? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 65 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 65 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|