| Kako reagirate kad vas netko udari? | |
|
+7Tea Rokerka Teioo ajmeivana Blizanka mayeer Goran 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Kako reagirate kad vas netko udari? 22.03.09 22:11 | |
| U osnovnoj školi sam često ulazio u tučnjave, najčešće sam ulazio u fajtove kad sam vidimo da netko puno snažniji tuče nekog slabog ili kad ih je više tuklo jednog. Onaj tko je mene udario, nije se dobro proveo. Nakon osnovne u srednjoj nisam ulazio u nikakve tučnjave, djelomično i zbog toga zato što sam išao u srednju ekonomsku u kojoj je bilo 95% cura! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 22.03.09 22:12 | |
| Nisam još bila u takvoj situaciji,al mislim da bi odmah dobio/la povratnu... |
|
| |
mayeer Početnik
Broj postova : 66 Godine : 35 Datum registracije : 12.02.2009
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 22.03.09 22:14 | |
| Zvati mamu ili tatu salim se..Treba uzvratiti, al je bolje ostat strpljiv.Kad te neko udari uvijek dodje neka snaga kao izvor neki da mu uzvratis | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 23.03.09 9:22 | |
| Ja nikad nisam razmišljao ni trena, vračao sam istog trena istom mjerom! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 23.03.09 9:28 | |
| ma..vratila bi..ali nekako se covjek brzo vrati u normalu.. tako da pocinje i sazaljevat..cudno ali istinito.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 23.03.09 9:48 | |
| Ja se nikad nisam tukao, niti me je tko udario. A da me netko udari nisam osoba koja vraća istom mjerom. Tučnjavom se ništa ne riješava. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 23.03.09 11:41 | |
| Ajme teme...opet ću ispast grubijan ženski ... U životu svom sam se potukla broja neznam koliko puta,punooooo : Nitko mene nije udario ali sam ja skakalu u pomoć drugima... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 23.03.09 12:02 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 23.03.09 13:11 | |
| Nisam opasno dok me se nedira,u suprotnom sam "ZVER"... : |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 23.03.09 13:49 | |
| Ne znam kad me zadnji puta netko udario ... valjda sam još bila klinka. Mišljenja sam da ako na nasilje odgovaramo nasiljem produciramo još više nasilja. Bolje ga sjebat na intelektualnoj razini. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 23.03.09 13:50 | |
| Tako i treba Kate, ne treba se nikome dati zahebavati! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 23.03.09 13:55 | |
| ne diraj me necu te dirati...mrski su mi tu neki udarci ....uvijek sve treba rijesiti razgovorom ...nisu me roditelji tukli pa zasto da dozvolim da me neko drugi tuce... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 21:28 | |
| Ako te netko udari, to već govori koliko je "pametan". Pa kako ćeš ga onda sjebati na intelektalnoj razini? Ne moraš ga sjebati intelektualno, jer je već sjeban. A ako dozvoliš da te premlati ispasti ćeš pičkica, a to nitko ne želi. Vrati mu onoliko koliko je potrebno da se obraniš i to je to. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 21:34 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 21:55 | |
| Preventivno je maziš! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 21:56 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 21:58 | |
| Baš te je lijepo pomazio! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 21:58 | |
| Da bi riječi rekla... : |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 22:07 | |
| Mislim da ti se nabacuje! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 22:11 | |
| Haha nevjerujem... : |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 22:22 | |
| Sigurna si? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 22:23 | |
| KORISNICA OVOG FORUMA nema komentara... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 22:29 | |
| Nemoj me zezati da si ti ostala bez komentara! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 22:30 | |
| Nisam,ali sam suzdržana : |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? 24.03.09 22:32 | |
| Ideeeeeeš beba, smišljaš neke taktike, ili je već nešto u igri pa tajite... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako reagirate kad vas netko udari? | |
| |
|
| |
| Kako reagirate kad vas netko udari? | |
|