|
| Bježanje s nastave | |
|
+7Rokerka Ary Teioo DJ Tea Kikica Blizanka Goran 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Bježanje s nastave 22.03.09 21:17 | |
| First topic message reminder :Da li ste ikad pobjegli s nastave i zašto ste to učinili? U osnovnoj sam samo jednom pobjegao s nastave i to sa curom sa satova kemije i biologije u osmom razredu, jer smo odlučili isprobati neke stvari u praksi, poklopilo se - baš što se tiče tih predmeta! : U srednjoj mi se to učestalije događalo i to opet zbog cura, rijeđe, ali ipak i nekoliko puta zbog pijanstava sa ekipom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 01.05.09 15:57 | |
| ni ja ga ne mogu podnijet...i brijem da ga nikad ni neću naučit... treba mi pet minuta da kažem jednu rečenicu : a profa se s nama zaj***** na satu...i onda kao da mi neš naučimo : | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 05.02.10 14:07 | |
| Pobegla sam jednom....ne znam ni ja sto...jednostavno mi je doslo i izasla sam... najjace je sto je nastavnica vec usla u ucionicu i pocela da predaje, i izasla je na trenutak samo...al to mi je bio dovoljno da smugnem... Dolazilo mi je tako milion puta da pobegnem al se nikad nisam usudila...ipak sam ja tamo dete za primer.. | |
| | | Bella Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 273 Godine : 33 Datum registracije : 29.01.2010
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 07.02.10 13:45 | |
| inace nisam za tih posala, ali kad se mora... | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 25.02.10 17:39 | |
| nikad u osnovnoj...ali srednjoj..uff više me nije bilo..nego što me bilo | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 25.02.10 23:41 | |
| Ne znam broja.Kad je grupno markiranje uredno sam sa ekipom markirala.Bio je to nekad protest protiv strogog profesora.Nismo ništa iskamčili osim neopravdanog.Znala sam koji put zaspat prvi sat...ali sam uvijek bila mirnica i draga profesorima,pa sam dobijala opravdano bez ikakve liječničke potvrde. | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 10.04.10 2:03 | |
| | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 30.04.10 19:41 | |
| Nervira me kad oce da bezi celo odeljenje...tj decaci i onda smaraju "ajde Mima, kad krenes ti sve ce devojcice za tobom"...i ja naravno necu, jer sto da bezim kad sam ucila ko manijak...i posle ja ispadnem losa... ...kao danas...Samo, danas sam se pokajala sto nisam pobegla | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 03.05.10 1:02 | |
| Uf, kad se sjetim osnovne. Markirala sam možda samo jednom ili dvaput. A sada u srednjoj. Zasad imam 6 neopravdanih i sad moram pazit da ne dobijem još 1 jer je onda to opomena. Odlazim sa sata uglavnom jer ne naučim, pa ne želim dobiti 1. Ili kada mi se ne da na prvi sat. Trebala bi ja imati više neopravdanih, ali sam uvijek nekako uspijela zmuljati profesore..Ili sam fotokopirala ili sama napisala ispričnicu, ili sam nešto rekla mami pa mi je opravdala. No kako prvi razredi u našoj školi imaju previše izostanaka, uveli su novo pravilo samo za nas: da više nema ispričnica, nego sve moraju roditelji doći opravdati u roku 2 tjedna. Inače se dobiva neopravdani. Tako da sad više ne mogu sama pisati ispričnice, tako da tih zadnjih 2 mjeseca otkada je uvedeno to pravilo više uopće ne markiram. | |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bježanje s nastave | |
| |
| | | | Bježanje s nastave | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 388 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 388 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|