| Bježanje s nastave | |
|
+7Rokerka Ary Teioo DJ Tea Kikica Blizanka Goran 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Bježanje s nastave 22.03.09 21:17 | |
| Da li ste ikad pobjegli s nastave i zašto ste to učinili? U osnovnoj sam samo jednom pobjegao s nastave i to sa curom sa satova kemije i biologije u osmom razredu, jer smo odlučili isprobati neke stvari u praksi, poklopilo se - baš što se tiče tih predmeta! : U srednjoj mi se to učestalije događalo i to opet zbog cura, rijeđe, ali ipak i nekoliko puta zbog pijanstava sa ekipom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 22.03.09 21:20 | |
| ko nije bjezao sa casova bjezala i u osnovnoj malo manje nego u srednjoj... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 22.03.09 21:20 | |
| Jesam bježala redovno kada su bile tekme Cibalije... : |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 22.03.09 21:36 | |
| Znači Kate, ultrasica si od malih nogu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 22.03.09 21:51 | |
| Nisam bježala, uvijek sam bila uzorna "curka", znala sam dobre izgovore izmuljati kod prof. da me puste,he,he. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 22.03.09 21:53 | |
| nisam bjezala..osim kad smo svi kolektivno napustili u znak prosvijeda.. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 22.03.09 21:54 | |
| Prava si lukavica Kikice! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 22.03.09 23:34 | |
| Nisam markirao, možda jednom kad je i cijeli razred da ne budem papak. Inače i to mi je bilo bezveze. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 23.03.09 9:20 | |
| Znači Kate i ja smo jedini bad boy and bad girl! :afro: : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 23.03.09 9:35 | |
| Hejjjjjjjj Teo, pa sad više nismo, ne zaslužujemo valjda sad batine zbog grijeha iz mladosti! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 23.03.09 9:38 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 23.03.09 12:08 | |
| U osnovnoj nisam bježala,al sam zato sve nadoknadila u srednjoj,bježala sam jer ili mi se nije dalo biti na satu,ili radi dečka...ili radi kavice pa ne odem cijeli dan.... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 23.03.09 17:22 | |
| Tako sam i ja planirao markirati samo prvi sat, pa znao ostati cijeli dan u kafiću i fotokopiranom ispričnicom opravdati! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
DJ Tea Početnik
Broj postova : 42 Godine : 32 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 18.12.2008
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 23.03.09 17:28 | |
| ufff...prvo pozz svima..nakon dugo vremena..ovaj..pa ja...cesto..ovaj..ne dodem na prvi sat... jednom nisam dosla na prva dva sata..al mama mi je sve opravdala..hihi...=) | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 24.03.09 21:24 | |
| Pozdrav teyich, bravo za mamu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 21.04.09 23:55 | |
| ma ja sam jednom markirala kad smo svi zajedno, cijeli razred... al znala sam par puta otić s frendicama pa bi na kavi završile... al uglavnom se izvučem kod profesora...nekaj im naserem, da mi nije dobro i ciao škola : | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 30.04.09 23:01 | |
| Tako sam i ja znao ostati sa frendovima u bircu, ali ne na kavi nego na pivi... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 30.04.09 23:05 | |
| ja sam čitavu školsku godinu markirala francuski i nikad nisam za to dobila neopravdani...profka nije ni skužila da joj pola razreda fali...na kraju sam imala 5 iz francuskog...dobrica čista sam bila... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 30.04.09 23:07 | |
| Srećom nisam učio francuski, čini se zaheban i ja bi markirao da sam ga imao. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 30.04.09 23:09 | |
| MA ja sam imala njemački i francuski ...njemački mi je bio ok al francuski...užas!!! | |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 01.05.09 11:58 | |
| joj ja imam njemački i engleski...njemački mrzim ...ne kužim ja to niš , al svejedno imam pet : ...engleski mi je ok i kužim ga... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Bježanje s nastave 01.05.09 12:38 | |
| Ja sam njemački jako brzo naučio u praksi, a u školi ga nisam mogao podnijeti. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bježanje s nastave | |
| |
|
| |
| Bježanje s nastave | |
|