Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.04.09 11:04 | |
| On je na svom forumu registriran pod tri nicka, za koje ja znam, sve kako bi stvorio dojam da netko piše na njegovom forumčiću. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.04.09 11:11 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.04.09 14:13 | |
| Hoće sudjelovati i dalje na forumu. Pisao mi je da je ovo najbolji forum, da želi biti ovdje i da me moli da mu oprostim ono, ali sam mu odgovorio da je on svoje napisao ovdje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.04.09 14:15 | |
| nema vise pristupa... crveni mu je... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.04.09 14:19 | |
| Nek' se dopisuje sam sa sobom na svom forumu i prijeti hakiranjem. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.04.09 18:51 | |
| stvarno je neumoran |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.04.09 18:53 | |
| Svaka budala ima svoje veselje, pa tako i mayeer, 'ko ga jebe! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.04.09 18:56 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 29.04.09 15:57 | |
| Desty banirana. Svatko tko krene njenim stopama i počne omalovažavati pravila, forum, mene ili bilo koga drugog završiti će isto. Od sada će ovdje vladati malo drugačija pravila. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 29.04.09 16:11 | |
| da nisi malo danas pretjerao ..gorane..ja koliko vidjeh iz njenih...postova nije ...nista toliko lose rekla ona je samo iznjela svoje cinjenice a ako ne smije iznjeti svoje misljenje onda ....stvarno cemu ovo ...necemo samo jedno drugom pljeskati ...i pisati super... : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 29.04.09 16:22 | |
| Nisam pretjerao. Prvo me počela jebati u zdrav mozak onim off topic postom koji sam obrisao, a kasnije i nastavila. To joj nije prvi put, ima 20 oproštenih grijeha iz prošlosti i to je samo kap koja je prelila čašu. Preporučam da si svi još jednom pročitate pravila foruma, od sad će prekršitelji pravila biti sankcionirani točno onako kako je predviđeno u pravilima. Svatko smije iznijeti svoje mišljenje na za to predviđenim temama, a pravila su tu da se poštuju, nikada ovdje neću dozvoliti anarhiju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 29.04.09 17:39 | |
| ko je bez grijeha neka prvi baci kamen :kavica: |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 29.04.09 19:13 | |
| Jasno je Teo da svatko ponekad pogriješi, ali postoji granica do koje neke stvari mogu tolerirati. Ako ću 50 puta nekoga zbog nečega upozoravati, onda pravila i forum gube smisao, a konstantno kršenje pravila postaje svjesna provokacija. Trebala bi se znati i neka elementarna kultura komunikacije, svatko mi slobodno može prigovoriti za moje greške, ali na za to predviđenim temama. Ako netko tko prvi put dođe na ovaj forum vidi da se uopće kvalitetno ne odgovara na teme, nego forum sliči na dječju igrariju, normalno da se neće registrirati, neki red i osnove kulturnog ponašanja se moraju znati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 23.06.09 17:49 | |
| Skinut je ban desty i lajki. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.06.09 18:46 | |
| Evo ti teme korny na kojoj su odgovori na tvoja pitanja. Banirana je zbog gore navedenog i javno iznesenih laži o meni. A kao što vidiš i skinut joj je ban. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.06.09 18:57 | |
| - Goran je napisao/la:
- Skinut je ban desty i lajki.
Gorane baš lijepo od tebe , nadam se da će se htjeti vratiti, nek nas ima što više | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 24.06.09 19:01 | |
| To jel će se one htjeti vratiti mi je zadnje o čemu razmišljam, nisu banirane bez razloga tada kada su banirane, da sam htio da ovo bude forum gdje će svako svakog vrijeđati i da mi je bitna masovnost umjesto kvalitete i prijateljstva, sad je ovdje moglo biti 500 članova i 300000 postova, ali meni su bitniji red, međusobno poštivanje i prijateljska atmosfera. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 05.01.10 0:01 | |
| Jao vidi kako dugo nikog nismo banirali, baš super! : Baš sad sam dobio pritužbe od nekih forumaša da ih neki uznemiruju sa pozivima na drugi forum, dakle banana je nekome ipak u zraku... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 05.01.10 0:05 | |
| mene nitko ne uznemirava... a i takve riješim po kratkom postupku | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 05.01.10 0:09 | |
| Tako i treba Ary, znam ja da ti takve lako sređuješ mačko opasna! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 05.01.10 0:24 | |
| Lord je taj pokemon koji je zaradio bananu zbog pp zajebancija. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 05.01.10 0:32 | |
| Da, po mom starom običaju - ban na 5555 dana... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 10.04.10 10:18 | |
| Još ništa nisam počela raditi ..ali evo imam prmjedbu na Renata 29 i smatram da zaslužuje ban zbog svoga ponašanja na forumu i provociranja, namjernog izazivanja reakcije admina i moderatora. | |
|
| |
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) 10.04.10 11:30 | |
| Renato je baniran ..baniran je i prije pod drugim nickom...opomenut je par puta zbog vrijedanja admina ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) | |
| |
|
| |
| Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) | |
|