Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)

Go down 
+14
cinnamon duckie
Puky
DjBjelovarcanin
Wind
mentalistica
Wall-e
Nenad
Rokerka
Niky
Ary
Kikica
Blizanka
Lux
Goran
18 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 Empty
PostajNaslov: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime14.03.09 12:17

First topic message reminder :

Ovdje ćemo zajedno diskutirati treba li nekoga banirati zbog određenih postupaka i objavljivati postove zbog kojih je netko baniran.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime10.11.10 14:34

Dobar post Yano; administratori, globali i moderatori imaju iste dužnosti i opomena svakog od njih jednako vrijedi.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime10.11.10 15:12

ja ne mogu sutit da me se ebe i sad cu rec svoje pa kome pasalo ili ne...gledam i gledam ali ja nigdje sad nisam vidila sumrakove provokacije. Pa mi ovo sad totalno neshvatljivo.
Vidila sam komentar Yanin u bircu, ali ako netko i pretjeruje ne znaci da vrijeda nekoga.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime10.11.10 15:17

Pass, ako ti nisi vidjela, ne znači da nema provokacija. Ja sam svoje rekla. I to što sam napisala, kao što je Goran nadodao, ne odnosi se samo na mene, nego na administratore i ostale moderatore. Svi imamo jednaka prava i obveze.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime10.11.10 15:31

Dobro si me sad nasmijala Passion; kao što ti je rekla Yana ako ti nešto nisi vidjela ne znači da ne postoji. Danima se Sumrak u nizu postova oholo i bezobrazno ponaša. To se više neće tolerirati ni njemu ni bilo kome.
Posljednji put napominjem - svako iduće omalovažavanje i provociranje osoba sa specijalnim statusom ili bilo koga drugog biti će sankcionirano trajnom zabranom pristupa ovom forumu.
Ovaj forum nismo napravili da bi trpili nečije gluposti, kome je do gluposti neka prošeće na neki drugi forum.

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime10.11.10 15:53

Nadite mi i jedan forum gdje osobe sa specijalnim statusom objasnjavaju i raspravljaju zasto su koga opomenule ili dale primjedbu, to samo ima ovdje i to svi znate. Mislim da niko nece nikoga opomenuti bez razloga i iz hira ili sto neko nekoga ne moze. Mnogi misle da Goran reaguje bez razloga na nesto, nikad ovde ni Goran ni Yana niti bilo koji moderator nece reagovati ako nemaju dobar razlog za to .Ne vezano za Sumraka, svi ce dobiti opomenu ako je zasluze pa da je ne znam ko.

Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime10.11.10 15:55

Pa baš zbog te prevelike tolerancije neki pomišljaju da mogu što požele, da forum postoji samo zbog njih i da su iznad administratora i moderatora - neće ići, ovdje ničijoj bahatosti i oholosti nema mjesta.

[Vrh] Go down
cinnamon duckie
Totalno relaxiran

Female
Capricorn Broj postova : 1279
Godine : 124
Datum registracije : 11.10.2010

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime10.11.10 18:14

Što su to osobe sa specijalnim statusom?
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime10.11.10 18:27

Administratori, global moderatori i moderatori. Smile

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 12:22

Ništa na svetu nije teže od iskrenosti, i nema ništa lakše od laskanja.

(Dostojevski) study
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 12:24

Ovo nije tema za aforizme Ana.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 12:42

Citat :
Ovo nije tema za aforizme Ana.

Znam Yano kako nije,niti sam imala namjeru ovu temu zatrpat aforizmima i citatima..
Ipak pošto je ovo tema za raspravu o baniranju, etc..ovog puta sam napravila iznimku pa sam umjesto svog osobnog komentara, kritike ili pohvale odlučila za ovaj dostojevsku ne aforizam već mudru misao za kojeg smatram primjerenim na ovu tematiku.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 12:58

Još jedna slična glupost Ana i baniranje će biti baš primjereno za tebe Ana. ;)

[Vrh] Go down
Badomen
Totalno relaxiran
Badomen

Male
Aquarius Monkey
Broj postova : 1130
Godine : 55
Datum registracije : 22.10.2010

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 13:04

samo što bahati ljudi smatraju da su njihova vrijeđanja produžetak iskrenosti,
često puta se ni ne vidi da su admini i moderatori zaštitili članstvo od nepoćudnih(vulgarnih i bahatih ljudi) koji smatraju da se mogu ponašati kako hoće,ali se sve riješi tiho i bez gužve.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 13:06

Citat :
Još jedna slična glupost Ana i baniranje će biti baš primjereno za tebe Ana

A jel?
Pitanje:
Jesam li ikog ovdje vrijeđala?
Jesam li ikog ovdje napala?
Jesam li Yanu kao moderatora ponizila osim što sam joj objasnila razlog moga komentara?

Na sva ova gore pitanja, vrlo dobro si svjesan kako je odgovor Ne. 4 x NE

Gorane, neprimjeran ti je ovaj komentar meni upućenim o baniranju, pa nek si i administrator.
A sad me lijepo baniraj.
Jer vjerojatno ti opet neću moći odoliti, prešutjet svoje mišljenje svidjelo se to tebi ili ne.

[Vrh] Go down
Badomen
Totalno relaxiran
Badomen

Male
Aquarius Monkey
Broj postova : 1130
Godine : 55
Datum registracije : 22.10.2010

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 13:07

Anaa bio je smajli na kraju ;)
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 13:07

Citat :
bahati ljudi smatraju da su njihova vrijeđanja produžetak iskrenosti

slažem se.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Anaa je napisao/la:

Znam Yano kako nije,niti sam imala namjeru ovu temu zatrpat aforizmima i citatima..
Ipak pošto je ovo tema za raspravu o baniranju, etc..ovog puta sam napravila iznimku pa sam umjesto svog osobnog komentara, kritike ili pohvale odlučila za ovaj dostojevsku ne aforizam već mudru misao za kojeg smatram primjerenim na ovu tematiku.

Ajde nemoj me učiti razliku između aforizama i mudrih misli, za početak. Dalje, ako ti smatraš da je to primjereno za ovu tematiku, ne znači da je stvarno primjereno. Molim, drži se teme. Bez provokacija, pa makar one bile fino umotane u aforizam ili mudru misao.
Hvala
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 13:09

Upisala si citat koji nema veze s temom Ana. Od kad si došla ovdje neprestano me provociraš. Ako misliš ovdje liječiti neke svoje frustracije i prkositi kome stigneš - neće ići. Ista pravila vrijede za sve. Onaj tko se neće držati pravila i dolazi ovdje praviti gluposti neće dugo biti ovdje.

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 13:12

Citat :
Bez provokacija

Molim te Yano, nađi mu tu moju provokaciju. Jel smatraš provokaciju to što sam ti rekla kako to nije aforizam već misao ili smatraš provokacijom sami moj citat?
Ako citat, aforizam misao ili nebitno smatraš provokacijom. Moje pitanje zašto?
Svatko se može pronaći u toj izreki, kako i bahati članovi, tako i moderatori. Znači citat nije bio usmjeren nit prema moderatorima, administratorima već općenito.

E ako se već moderator osjeća napadnut ovim mojim citatom, to nije moj problem, niti zaslužujem prijetnju baniranjem.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime11.11.10 13:14

Već sam ti napisao da ovo nije tema za citate Ana, već za diskusiju o baniranju. Pošto se oglušuješ na opomene i bahato prkosiš, od sad ćeš ti biti predmet možebitne diskusije na ovoj temi. ;)

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime12.11.10 12:04

Očito je da moram ponoviti još jednom: Molim da mi se ne šalju privatne poruke, nakon što nekome dam opomenu. Pridržavajte se pravila ponašanja, ne šaljite mi privatne poruke nakon što prekršite ista.
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse
Broj postova : 3910
Godine : 33
Datum registracije : 30.05.2010

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime12.11.10 12:07

ne budi bezobrazan Bodo. još jednom napominjem, pazi kako se izražavaš.

nepokušavam bit bezobrazan samo ljepo govorim.ono jest zvučalo bezobraznokad se samo nako pročita što jest...i zbog toga se ispričavam.

da sam napiso tamo bilo bi mi još jedno u nizu mojih off-topicanja kojih ima,zna se...a ovdje sam napiso samo objašnjenje ovo nije ulizivanje da mi se poništi opomena (što je na kraju krajeva nemoguće) nit bilo šta takvo i da se ispričavam.
[Vrh] Go down
http://dzungla-forum.forumcroatian.com/
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime12.11.10 12:11

Dobro je mir frends
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime13.11.10 14:47

cujem da je Anaa dobila ban, sta me i nije iznenadilo puno ipak me razocaralo, jer ne vidim ovdje pravilan pristup.
Volila bi da se i drugi clanovi oglase i kazu svoje misljenje, jer sumnjam da sam jedina koja tak misli i smatram da se to treba i otvoreno rec, zato je potrebno samo procitat par postova unazad. Ili da se ja uvjerim da sam totalno u krivu!
I imam jos jedno pitanje oko bana, jel ovo trajni ban jer je bila i diskusija oko toga jednom?
I zasto se to ne vidi javno na statusu ili bilo gdje drugdje da je clan baniran?
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse
Broj postova : 3910
Godine : 33
Datum registracije : 30.05.2010

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime13.11.10 16:50

Koliko sam ja primjetio,ovaj forum više nije što je bio od kad sam ja došo prije nekih 6 mjeseci.nestala je ona vibra koja je jednostavno sve vukla na zezanciju zafrkanciju i smijeh.nije se sve promjenilo preko noći.ne doslovno.to je moje zapažanje,moje mišljenje...
pročito sam negdje Goranov post ja sam ovaj forum kad sam ga izradio i realiziro zamislio kao mjesto koje je ispunjeno zafrkancijom,dobrom vibrom i dobrim društvom.tako je bilo kad sam ja došo pri 6 mjeseci.moje mišljenje i moje zapažanje;ljudi su se počeli djelit na grupe
-ljudi koji će sa tobom kako si zaslužio;prvi prekršaji tiho opomenut,3.-4.-5. javno.opominjat će te dok vide da nema smisla onda će poduzet sankcije.ti isti ljudi će ti bit najbolji prijatelji
-ljudi koji su ovdje amo reć "nešto" da tako kažem;znači imaju neko poštovanje nešto tako,dragi su drugima malo previše i prema njima full cool,drugi ko da nisu niš,ti isti ljudi (PO MENI I MOM MIŠLjENjU I ZAPAŽANjU I SHVAĆANjU) misle ko da su uhvatili boga za bradu
-ljudi koji se neodređeni,nisu ni na čijoj strani osim na svojoj
tako ja bar vidim forum sad kad odvrtim film prije 6 mjeseci.
al i što jest jest,kad sam tek došo,gledam svi 25-30-40 god,nas par mlađih...prvo što sam pomislio nema teorije škartat će me odma čim vide da mi je 19...al opet me nešto vuklo da ostanem...kad sam vidio postove nekih (PAR točnije) ljudi znao sam odma da nećemo bit dragi jedni drugima...kad sam vidio postove nekih drugih ljudi,bojo sam ih se...na kraju su mi ispali najdraži...
[Vrh] Go down
http://dzungla-forum.forumcroatian.com/
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)   Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju) - Page 8 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Evidencija i rasprava o zabrani pristupa forumu (baniranju)
[Vrh] 
Stranica 8 / 9.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Srbija traži da se Hrvatskoj zabrani proslava akcije 'Oluja'
» Mijenja se zakon o zabrani pušenja
» 600 000 napisanih postova na forumu
» Na sastanku NATO-a u Tallinu rasprava o aplikaciji BiH za status MAP-a
» Najbolja tema na forumu