_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Ovde na ovom mestu,gde svako ko dolazi iili sa strane gledi,.želim da saopštim istinu .Istinu o meni o forumašici po imenu ponoć. Neposredno po mom dolsku na forum dobio sam jednu pp od ponoći,u kojoj mi je sa zabrinutošću rekla da je jedan njen prijatelj nju optužio bez ikakvog dokaza ,da je ona mene i još i još jednu osobu dovela na forum,Ne samo to nego kad god bi bilo koja nova osoba došla na forum on bi sumnjao da je to ona..U toj pp ponoć me je zamolila da ja toj osobi napišem istinu i kažem dali se mi poznajemo i ,ko su te osobe koje si dovela sa foruma,ne želim da ga imenujem,zbog diskretnosti.Ja sam njoj odgovorio,da za to što on pita,sve su , potpuno moje privatne stvari i šta se njega tiče dali se ja poznajem sa njom i još jednom osobom,Tekođe zbog diskretnosti ne želim da je imenujem.Tad sam možda pogrešio i shvatio kad je ponoć ubrzo posle toga napustila forum.Ja sam njoj tada poslao jednu pp i napisao,da pretpostavljam da je razlog upravo ta i ranije neosnovane optužbe .Ona mi je tek pre 3 dana odgovorila samo kratko,da sam za sve u pravu.Posle te pp ja sam joj dao svoj mejl da bi lakše kontaktirali,jer sam .Razmenili smo nekoliko mejlova.Poenta celog našeg razgovora je da je ona meni rekla da sam pogrešio što to nisam dao na javu.Ali ona mi to nije tada rekla nego je tražila da se toj osobi obratim.I zamolila me je ukoliko imam volje da sad dam izjavu o tome.Ovo je njen citat: "TI AKO ŽELIŠ NAPIŠI SAMO ISTINU NA JAVU DA LI SE ZNAMO ILI NE DA LI SE ČUJEMO ILI NE NEKA BUDE TVOJA VOLJA ALI SAMO ISTINITA NIŠTA DRUGO DOSTA MI JE LAŽI I BOLI OD DRUGIH TO MI NE TREBA VIŠE." I sada ja pred celim auditorijumom pof punom materijalnom i svakom drugom odgovornošću izjavljujem da :NE POZNAJEM FORUMAŠICU SA IMENOM PONOĆ,NITI SAM JE IKADA PRE VIDEO NITI ČUO ZA NJU NITI SMO IKADA BILI U NEKOM KONTAKTU!Naš prvi kontakt je bila gore pomenuta pp.Nadam se da ovom izjavom, nisam nikoga uvredio,niti mi je to bila nemara.Prevashodno mi je bio cilj da se sazna ISTINA ! maki
Zadnja promjena: maki; 20.07.14 1:36; ukupno mijenjano 1 put.
Ibisis VIP član
Broj postova : 20485 Godine : 34 Datum registracije : 12.03.2014