|
| Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 06.03.09 19:52 | |
| dakle, naslov sve govori.... ja ju pratim pogledom... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 06.03.09 19:53 | |
| Ja sam žensko al bacim mali pogled............. |
| | | Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 06.03.09 19:53 | |
| nis... kaj je tu nova? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 06.03.09 22:32 | |
| Ja kao žensko,volim pogledati lijepu djevojku... |
| | | boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 07.03.09 16:38 | |
| bježim negdje baciti drkicu | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 15.03.09 17:02 | |
| Ispratim je pogledom u prolazu i to je to, ne znam što bi posebno trebao. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 15.03.09 17:16 | |
| Upucujem svoj pogled, naravno, ako ga zakaci i onda cekam osmijeh koji vecinom dobijem... I onda ju odgledam kako odlazi i nadam se da cu je negdje u buducnosti srest... | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 15.03.09 17:34 | |
| Znači zavodiš cure u prolazu kic. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 15.03.09 18:01 | |
| Uvijek, a najzesce mi je kad ju sretnem kasnije te veceri... Barenje na sve strane, a ja odbijam jer sam u vezi... XD | |
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 15.03.09 18:08 | |
| To je zakon, bravo! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 15.03.09 22:50 | |
| Ali ipak ima nekih koje su mi simpaticen pa im malo dam kao sansu, i kad skuzim da bi me onako, pocela grliti pokusala dijelit zvake odmah sam presjekao vezom i onda je bio dernek...
Ali smo svejedno frendovi i kazu mi kao da kad zavrsim s ovom da im se javim... | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 20.03.09 23:19 | |
| adry....a što ti kao žena napraviš kad vidiš zgodnu ženu? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 21.03.09 8:20 | |
| pa nista..pomalo sam imuna na to.. svaki dan se nalazim u njihovoj blizini.. jednostavno..ne obracam paznju.. a ako fokusiram zgodnog momka ili ti muskarca skeniram ga a da je to neprimjetno... tako da on to i ne primjeti.. |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 01.04.09 10:11 | |
| - Kate je napisao/la:
- Ja kao žensko,volim pogledati lijepu djevojku...
također | |
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 28.04.09 7:09 | |
| Odmah joj pristupim i pozovem na pivu... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? 10.04.10 1:55 | |
| ništa posebno...bacim pogled i nastavim svojim putem | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? | |
| |
| | | | Prva reakcija kad vidite zgodnu curu na ulici? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 493 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 493 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|