|
| Sigurnost u školama/na fakultetima | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Sigurnost u školama/na fakultetima 02.03.09 18:21 | |
| Gotovo svakodnevno se u medijima pojavljuju informacije o fizičkim sukobima, povremena i gorim stvarima, u obrazovnim ustanovama. Osjećate li se sigurno u školi i da li ste ikad doživjeli neki oblik zlostavljanja? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sigurnost u školama/na fakultetima 10.03.09 17:11 | |
| u noje vrijeme nije bilo nesigurnosti ko danas, nitko me nije zlostavljao sve je bilo OK |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sigurnost u školama/na fakultetima 10.03.09 17:13 | |
| Dobro si rekao Teo,danas je puno gore,teže što se tiče sigurnosti....kod mene u školi i kad je bilo svađa nisu završavale kao ove današnje........ |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sigurnost u školama/na fakultetima 10.03.09 17:37 | |
| ne zlostavljanja, al opet se tu nađe nedoličnog ponašanja od strane profesora što zna dovesti u neugodnu poziciju.. ostalo mi je ok.... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sigurnost u školama/na fakultetima 10.03.09 18:29 | |
| Nekorektnog ponašanja profesora uvijek ima poprilično. Ali i fizički sukobi su u poratu, u svijetu i ubojstva. Obrazovne ustanove su dosta loše čuvane, rijetke imaju video nadzor... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Sigurnost u školama/na fakultetima 12.03.09 17:39 | |
| Opčenito mi uopče nije jasno otkuda sva ta agresivnost, svi bi samo nekog tukli i maltretirali. Ti klinci su kao bijesne horde, toga nije prije bilo toliko, a ja mislim zato da je to zato što misle da im nitko ništa ne može. Da se razumijemo uvijek je bilo stoke koja je tražila povoda da nekog istuku, ali i ti isti su bojali stare" milicije" jer su znali da ako ih se ovi dohvate, hebali su ježa.Danas nema nikoga tko bi im pokazao kako ima i od njih "jačih". Zato su ovi huligani po mom toliko hrabri , jer se nikog ne boje, mogu ubiti dijete batinama i drugi dan sjediti kraj nas u kafiću i smijati se kako im nitko ništa ne može. Mislim da nije baš sigurno u današnjim školama/fakultetima.
Valjda sam potrefila temu, ako nisam, ups. | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Sigurnost u školama/na fakultetima 14.03.09 12:42 | |
| Imaš pravo Kiki, maloljetničko, ali i nasilje u globalu je u porastu u Hrvatskoj, zato što se ono adekvatno ne sankcionira. Da je hrvatski sustav na djelu u SAD-u, tamo bi vladali kaos i anarhija. A po mom mišljenju SAD ima najbolje pravosuđe i zatvorski sustav (izuzmimo smrtnu kaznu i Guantanamo). Trebalo bi ovdje uvesti maloljetničke zatvore. Također bi na ulazu u svaku obrazovnu ustanovu trebao biti detektor metala i video nadzor. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sigurnost u školama/na fakultetima | |
| |
| | | | Sigurnost u školama/na fakultetima | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 98 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 98 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|