|
| Pas koji ne voli muškarce | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Pas koji ne voli muškarce 22.02.09 7:34 | |
| Pas koji ne voli muškarce gotovo je izgubio život zbog te svoje "fobije". Pao je s litice na nepristupačno mjesto i nije se nikako pustio uhvatiti alpinistima koji su se do njega spustili. Kad je konačno do njega došla žena, skočio joj je u naručje i počeo lizati. Stvarno neobična fobija, valjda je jadnik imao traume u djetinjstvu, premda sad ima 13 godina pa bi ih u psećoj starosti mogao polako i zaboraviti... ČLANAK: Nakon što je pao s litice, pas Fox nije bio teško ozlijeđen, ali je bio zarobljen. Međutim, nije bio prijateljski raspoložen prema spasiocima koji su se spustili dvadesetak metara po njega. Lajao je na njih, režao i povlačio se. Njegova vlasnica Jane Ravine objasnila je zašto - njezin se 13-godišnji ljubimac boji muškaraca. Cijelu je noć tako proveo na usamljenom mjestu dok je čekao da u pomoć dođe žena, 31-godišnja Margie Zwager. Fox je tada skočio u njezin zagrljaj i počeo joj lizati lice, piše Daily Mail. ‘Fox se veoma boji muškaraca i ne bi dopustio da mu se približi muški spasilac’, rekla je Zwager te dodala da ga je namamila psećim kolačićima. ‘On jednostavno ne voli muškarce, što obično i nije problem, osim ako mu nitko drugi ne može pomoći. Na kraju se po njega spustila žena. Odlično je to napravila i veoma sam joj zahvalna’, rekla je 58-godišnja Jane. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pas koji ne voli muškarce 22.02.09 9:14 | |
| Vidiš ti ovo....možda je imao kako ružno iskustvo s muškarcem,da ga je netko tjerao.....ili je sam po sebi takav........svakako interesantno........ |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pas koji ne voli muškarce 22.02.09 10:03 | |
| tako mu i treba...mi smo tako mila stvorenja da ne znam zašto nas ne voli.. |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Pas koji ne voli muškarce 22.02.09 12:12 | |
| Ipak mi nije jasno kako mu nisu uspjeli isprve prebaciti neku deku ili vreću preko glave - dvojica muškaraca na jednog psića, i još preplašenog : : | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pas koji ne voli muškarce 22.02.09 12:45 | |
| Sigurno mu je neki muškarac ranije učinio nešto loše, pa je zamrzio muškarce. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pas koji ne voli muškarce 22.02.09 12:49 | |
| - Goran je napisao/la:
- Sigurno mu je neki muškarac ranije učinio nešto loše, pa je zamrzio muškarce.
I ja tako mislim... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pas koji ne voli muškarce 01.06.10 14:34 | |
| Jadan čuko ..kakve su to velike traume morale biti za njega da se tako ponaša prema muškarcima..jadničak jedan. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pas koji ne voli muškarce | |
| |
| | | | Pas koji ne voli muškarce | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 125 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 125 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|