|
| Plakanje i vaše reakcije na plač | |
|
+6Niky ajmeivana Alba Kikica Blizanka Goran 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Plakanje i vaše reakcije na plač 19.02.09 14:51 | |
| First topic message reminder :
Koliko često i zbog čega plačete? Što činite kad netko u vašem prisustvu zaplače? Ja znam ponekad zaplakati kad me pogodi tuđa nesreća ili kad sam u nekim teškim problemima. One koji zaplaču u mom prisustvu nastojim utješiti i potaknuti da prebrode krizu. :rida: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Plakanje i vaše reakcije na plač 05.05.10 1:41 | |
| suze mogu da pomognu, toliko isto i da odmognu...a često plakanje pređe i u naviku kao jedino rešenje za izlaz iz krize...
I što bi rekao Vuk Karadžić: "Ne vredi plakati nego leka tražiti"... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Plakanje i vaše reakcije na plač 05.05.10 1:42 | |
| Ne znam meni je kad se isplacem mnogo lakse,znam da to ne resava nista ali .. |
| | | Gerilla VIP član
Broj postova : 10970 Godine : 43 Datum registracije : 28.04.2010
| Naslov: Re: Plakanje i vaše reakcije na plač 05.05.10 1:46 | |
| Tornado...za nesto-jednostavno nema leka...(za nesto kao sto je gubitak voljene osobe) To je nesto sto nas uvek prati i cega ne mozemo da se otrgnemo. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Plakanje i vaše reakcije na plač 05.05.10 20:03 | |
| Pa ono, zapitam se uvek sta je moglo da ga rasplace, ali ne obazirem se mnogo...nastavim dalje... Jedino ako je u pitanju drugarica ili neko iz porodice, pricicu i porazgovaracu...ostalo...pa nek se isplacu, na kraju krajeva, bice im lakse... A mene moze da rasplace i namanja sitnica...to mrzim kod sebe | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Plakanje i vaše reakcije na plač 05.05.10 20:18 | |
| kad vidim da netko place, netko poznat ili nepoznat, probam utjesiti tu osobu, saslusati sto je dovelo do suza, probam nekako pomoci, utjesiti.....
A ja se znam rasplakati, eto jer mi dode tesko, pustim suzu i kao nova sam....lakse mi je |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Plakanje i vaše reakcije na plač | |
| |
| | | | Plakanje i vaše reakcije na plač | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 288 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 288 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|