|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 19.03.09 21:06 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 22.03.09 0:03 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 22.03.09 9:31 | |
| razloga uvijek imas.. nikada se ne predaj...upamti to.. ja kao malena..najvise sam se druzila sa takvima kao sto si ti... djecom nesretnih sudbina i djetinstva... bilo bi suludo da pisem ovdje razloge... jer su dobro poznati... mnoga djeca su me i zezala zbog toga.. al nema veze.. uvijek sam ih dovodila kuci.. da bar na trenutak zaborave mnoge stvari... vjeruj mi..bilo je prekrasno sa njima.. ovdje na netu..pricas sa ljudima koje nikada nisi vidjela.. a mnoge i neces.. ali si osjetila velik stupanj ljubavi i razumijevanja... stoga...ne odustaj..glavu gore...
a kad osjetis tegobu u samoj sebi kad osjetis samocu... kreni do prozora i pogledaj u daljinu... TAMO DALEKO POSTOJE PRIJATELJI KOJI TE CIJENE I POSTUJU..
i ono glavno... VJERUJU U TEBE.. stoga..nemoj ih razocarat.. A JA OSOBNO...znam da ih neces...
pozz i cuvaj se.. Adry |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 22.03.09 9:43 | |
| Dobri savjeti Adry, bravo! Naša Alba je jaka, dobra i pametna i vjerujem da će uspjeti u životu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 22.03.09 9:50 | |
| naravno..eto ja osobno vjerujem u nju... jer ne samo da je pokazala iskrenost kroz ovu temu... veci hrabrost.. a to je odlika i glavni cimbenik uspjeha u zivotu.. |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 22.03.09 20:10 | |
| Tako je, neka od sad samo sreća prati našu hrabru i dragu Albu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 05.01.10 17:26 | |
| ja te ne poznajem kao oni al to sto sam procitala me je ostavilo bez teksta. Da neko tako mlad sve to prezivi i jos da tako prica o tome. Svaka ti cast, ja ne bi imala snage da podnesem ni deo toga sto si ti podnela. Zelim ti sve najbolje u daljem zivotu jer stvarno to zasluzujes! i da, procitala sam skoro neku knjigu gde pise nesto ovako...mozda nesto moze da ti znaci.. "Ne cekaj da tvoj brod doplovi, kreni mu u susret" Cim vidis neku priliku da ti bude bolje, zgrabi je, nemoj nikako da je pustas da ode. A videces, dovoljno je samo da ti jedna stvar krene lepo i posle ce se sve ostalo popraviti. | |
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 16.01.10 17:38 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje | |
| |
| | | | Razlog da nastavim dalje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 203 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 203 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|