| Razlog da nastavim dalje | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Razlog da nastavim dalje 16.02.09 22:02 | |
| eh .. u chatu sa lux i jos nekim dragim osobama dosla sam na ideju da prestanem mucat mozak o ovom pitanju nego da vam dam priliku da me posavjetujete jer to nitko nije uradio vec dugo vremena.. pa izvolite... pisite razloge zasto da ne odustajem i zasto da i dalje disem... unesite boje u moj crno bijeli svjet... | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 16.02.09 22:19 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 16.02.09 22:23 | |
| Život je lijep, kad se odmakneš od ružnih dijelova i dopustiš sebi da bolje pogledaš | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 16.02.09 22:36 | |
| Alba moraš biti svjesna da si kovač svoje sreće. Ako zavoliš samu sebe, spoznaš bit svog bića, u svemu ćeš pronaći radost i užitak. Zaboravi prošlost, koncentriraj se na budućnost i na sve gledaj pozitivno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 16.02.09 22:39 | |
| Alba čemu takav crnjak : : vjerojatno si u trenutno lošem stanju... bit će bolje,vjeruj mi ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 17.02.09 10:08 | |
| Život je prilika - iskusi je Život je ljepota - divi joj se Život je san - učini ga stvarnim Život je izazov – suoči se s njim Život je zadatak – izvršavaj ga Život je igra – igraj se Život je dragocjen – njeguj ga Život je bogatstvo – čuvaj ga Život je ljubav – uživaj je Život je tajna – pronikni je Život je obećanje – ispuni ga Život je tuga – nadiđi je Život je himna – pjevaj je Život je borba – prihvati je Život je tragedija – uhvati se s njom u koštac Život je avantura – usudi se Život je sreća – zasluži je Život je život – brani ga. (Majka Tereza) Evo ove riječi meni zvuče poučno pa sam im ih napisao za ovu temu. |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 17.02.09 10:09 | |
| Je, i meni se čini da spada ovamo | |
|
| |
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 17.02.09 11:45 | |
| [quote="Teo"] Život je prilika - iskusi je Život je ljepota - divi joj se Život je san - učini ga stvarnim Život je izazov – suoči se s njim Život je zadatak – izvršavaj ga Život je igra – igraj se Život je dragocjen – njeguj ga Život je bogatstvo – čuvaj ga Život je ljubav – uživaj je Život je tajna – pronikni je Život je obećanje – ispuni ga Život je tuga – nadiđi je Život je himna – pjevaj je Život je borba – prihvati je Život je tragedija – uhvati se s njom u koštac Život je avantura – usudi se Život je sreća – zasluži je Život je život – brani ga. (Majka Tereza) ovo je tako lijepo receno... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 18.02.09 20:39 | |
| Bravo za ove divne riječi Teo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 19.02.09 20:43 | |
| hvala teo a i svima vama!!!! hm... sto se tice crnjaka... mozda ima i toga ali ... eh ovako pitam vas nesto... ako ste cio zivot proveli u 9 razliciti porodica da li bi mogli osnovati normalnu porodicu i da li bi vas uopste smatrali normalnim... (ovo sam postavila na jednom blogu i vecina mi je davala ideje za dalje ali se niko nije zapitao o uticaju te 9torke na samu osobu.. nikose nije zapitao je li kasno...) | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 19.02.09 20:56 | |
| Nikad nije kasno. Ali nije mi jasno kako ti se to moglo dogoditi u tako malo godina | |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 19.02.09 21:05 | |
| evo moje mini historije na lux-ino izricito insistiranje otac i mama uzeli se kada sam 7 mjeseci bila u stomaku rodila se u 7 mjesecu pad dana nakon vjencanja( kud sam zurila) kada sam imala 2 mjeseca napustio me otac(nas mamu i mene) sa 16 mjeseci mi mamu ubili. data u usvojiliste 1.por odustala nakon 6 mjeseci zbod financ. 2, por. nije me stigla usvojiti do kraja zbog smrti jednog od posvojitelja 3.por oduzeta im zbog nekih dugova sta li.. 4.por nena i djed al nisu mogli da me skoluju (tad sam vec bila 3 raz osnovne) 5.por dajdja(stric ujak kako god ) bila kod njeg u americi do 12te god kada se javio otac iz bjela svjeta i trazio me 6. tetka dok mi otac ne dodje 7 i8 dalja rodbina i tako to to je bilo po par mjeseci kod svakod pa sve u krug 9. kod oca ali kada se razveo od moje macehe (koju sam vise voljela i cjenila no njega) i ja sam sa 17 dobila sut kartu jer gimnazijalka nije ono sto je njemu trebalo u kuci... trenutno sam pod njegovim "starateljstvom" izdrzat cu jos 1 god a onda iz ovog stana(kod drugarice) siroko mi ispod neba... Jos nesto? | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 19.02.09 21:18 | |
| | |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
| |
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 19.02.09 21:32 | |
| Slično, ali ne isto. Sunce daje sve, ne moramo razmišljati o polovicama. Ali radi se također o optimističnijem pristupu životu, da | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 19.02.09 21:36 | |
| Alba |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 19.02.09 22:04 | |
| - alba the gem je napisao/la:
- hvala teo a i svima vama!!!! hm... sto se tice crnjaka... mozda ima i toga ali ... eh ovako pitam vas nesto... ako ste cio zivot proveli u 9 razliciti porodica da li bi mogli osnovati normalnu porodicu i da li bi vas uopste smatrali normalnim... (ovo sam postavila na jednom blogu i vecina mi je davala ideje za dalje ali se niko nije zapitao o uticaju te 9torke na samu osobu.. nikose nije zapitao je li kasno...)
Šokiralo me i rastužilo ovo što si napisala da si prošla u životu. Moraš biti svjesna činjenice da za ništa od toga nisi ti bila kriva. To je sve bio splet vrlo nesretnih okolnosti. Budi jaka, pokušaj ne razmišljati o lošim stvarima u prošlosti, koncentriraj se na sebe u sadašnjosti i daj sve od sebe da svojim trudom u sadašnjosti osiguraš sebi ljepšu budućnost. Normalna si osoba i ja bi sebe smatrao normalnim da sam u tvojoj situaciji draga Albice. Ne samo da je moguće da osnuješ normalnu porodicu, nego sam siguran da ćeš ti to i učiniti i da ćeš biti sretna i da ćeš jednom svojoj dječici pružiti lijepo djetinjstvo i dati im puno više ljubavi nego što je uobičajeno, jer si svjesna što djetetu treba i što je najbitnije pružiti mu. Normalno da sve to ostavi utjecaj na tebe, ali uvijek budi optimist i sama sebi najbolja prijateljica. Želim ti svu sreću ovog svijeta, ako ikad zatrebaš bilo kakvu pomoč, obrati mi se, bio bi zadovoljan da ti mogu bilo kako pomoči, nadam se da su barem moji savjeti korisni. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 20.02.09 16:43 | |
| hm... mozda pokretanje ove teme i nije uopste losa ideja kako se na pocetku cinilo... hvala svima ali i nastavite dalje "savjetovati vaseg naj mladjeg i naj ucrnjačenijeg clana" : | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 14.03.09 13:55 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 14.03.09 17:30 | |
| alba samo hrabro naprijed mi bosanci smo tvrd orah , znas ono proso je Mujo i gore...bitno je da te zdravlje sluzi ,da si mlada a kasnije dok se iskolujes ,kad postanes svoj covjek,sve ce to biti bolje...krenuce sve kako treba samo ti izdrzi i budi hrabra...znas da uvijek poslije kise dode sunce... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 14.03.09 21:08 | |
| hvala svima uistinu ali gorane to za djecu.... to i jeste problem..... ana kaze zdrava... da li se zdravom smatra onaj kome su geni zabranili reprodukciju? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 14.03.09 22:10 | |
| Žao mi je da je tako Albice.....mislila sam na razne druge bolesti koje pogode čovjeka,kroz život moraš biti optimist,ti i dalje si kvalitetna kao osoba bar za mene... |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 14.03.09 22:14 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje 16.03.09 9:34 | |
| Sad pogotovo moraš biti sretna kad imaš zelenu boju. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razlog da nastavim dalje | |
| |
|
| |
| Razlog da nastavim dalje | |
|