|
| Opravdanost samoubojstva | |
|
+4ajmeivana Blizanka Lux Goran 8 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Opravdanost samoubojstva 12.02.09 20:31 | |
| First topic message reminder :
U Hrvatskoj je vrlo visok postotak osoba koje čine samoubojstva. Jesu li težak materijalni položaj, bolest, gubitak posla, ljubavni problemi i slično doista opravdan razlog za samoubojstavo? Postoji li uopće opravdan razlog za samoubojstvo? Imaju li ljudi pravo počiniti samoubojstvo? Možemo li suditi o osobamo koje su počinile samoubojstvo ako na svojoj koži nismo osjetili njihove probleme koji su doveli do tog drastičnog čina? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 01.04.09 12:11 | |
| | |
| | | neno123 Početnik
Broj postova : 10 Godine : 48 Datum registracije : 05.04.2009
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 07.04.09 8:59 | |
| Ne slažem se ako je netko digao ruku na sebe da se odmah deklarira da je lud,ljudski mozak po meni nemožeš 100 posto kontrolirati ,pogotovo kada te nešto natjera u kut a tražio si svu moguću pomoc zato ja okrivljavam društvo za veliki broj suicida. | |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 10.04.09 10:36 | |
| - neno123 je napisao/la:
- Ne slažem se ako je netko digao ruku na sebe da se odmah deklarira da je lud,ljudski mozak po meni nemožeš 100 posto kontrolirati ,pogotovo kada te nešto natjera u kut a tražio si svu moguću pomoc zato ja okrivljavam društvo za veliki broj suicida.
Naravno da je i društvo krivo za dosta toga. Baš ima puno tih slučajeva koje navodiš, gdje ljudi kucaju na milion vrata, a ni jedna im se ne otvaraju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 29.04.10 17:45 | |
| - ajmeivana je napisao/la:
- Da li smatrate samoubojstvo ludošću ili hrabrošću?
Ni jedno ni drugo , mislim da je samoubistvo kukavicluk, nesposobnost nositi se sa problemima zivota. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 29.04.10 17:48 | |
| Mislim da nema opravdanja , uvek postoji resenje samo ga treba naci... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 29.04.10 18:01 | |
| Potpisujem i dodajem, da su to uglavnom bolesni ljudi. Onaj tko jedanput proba se ubiti, a ne uspije, napravit ce to kad tad. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 29.05.10 21:15 | |
| - Maza je napisao/la:
- Onaj tko jedanput proba se ubiti, a ne uspije, napravit ce to kad tad.
Postoji velika verovatnoca.. |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 01.02.11 1:19 | |
| Ne mora biti. Dennis Rodman se pokušao ubiti prije nego je postao NBA košarkaš. I evo ga i danas živog... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 01.02.11 1:23 | |
| - Goran je napisao/la:
- Ne mora biti. Dennis Rodman se pokušao ubiti prije nego je postao NBA košarkaš. I evo ga i danas živog...
slažem se,meni je skoro uspjelo samoubojstvo,ali danas sam sretna što nije i shvatila sam da kao što nema pravo nitko drugi,nemam pravo ni ja sama sebi oduzeti život,jer nisam si ga sama niti dala | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 01.02.11 1:26 | |
| U biti malo je osoba koje nikad nisu pomislile na samoubojstvo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva | |
| |
| | | | Opravdanost samoubojstva | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 345 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 345 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|