|
| Opravdanost samoubojstva | |
|
+4ajmeivana Blizanka Lux Goran 8 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Opravdanost samoubojstva 12.02.09 20:31 | |
| First topic message reminder :
U Hrvatskoj je vrlo visok postotak osoba koje čine samoubojstva. Jesu li težak materijalni položaj, bolest, gubitak posla, ljubavni problemi i slično doista opravdan razlog za samoubojstavo? Postoji li uopće opravdan razlog za samoubojstvo? Imaju li ljudi pravo počiniti samoubojstvo? Možemo li suditi o osobamo koje su počinile samoubojstvo ako na svojoj koži nismo osjetili njihove probleme koji su doveli do tog drastičnog čina? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 11:54 | |
| Samoubojstvo definitivno smatram hrabrošću... treba imati hrabrosti digniti ruku sam na sebe... Po meni naravno to riješenje nije, ali ako je osoba labilnija nažalost ubije se... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 12:38 | |
| - Kiki je napisao/la:
- Kada komentiram "luđake" mislim na ljude koji zbog komadića zemlje ili bračne nevjere ili nečeg sličnog puknu ili kako kažu .."da im se smraći".
U tom smislu samouvojstvo je ludost, slažem se. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 13:06 | |
| samoubojstvo za mene je hrabrost ...treba dici ruku na sebe...ali samo u slucaju bolesti...tuge...ili nesto tako ...a ne kad izvrsi samoubojstvo poslije nekog ubistva...ili kad ubije ljude ni krive ni duzne pa onda ubije sebe e to mi nije hrabrost...to je ludost ili totalno zamracenje uma... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 13:30 | |
| - ajmeivana je napisao/la:
- Da li smatrate samoubojstvo ludošću ili hrabrošću?
ludost!!!! hrabrost znači živjeti.... kukavice si oduzimaju život jer se boje stvarnosti koja ih je snašla i koja ih okružuje... treba znati pobjediti brige, probleme, muke, bol.... to je hrabrost... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 15:05 | |
| Tako je desty |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 15:07 | |
| - desty je napisao/la:
- ajmeivana je napisao/la:
- Da li smatrate samoubojstvo ludošću ili hrabrošću?
ludost!!!!
hrabrost znači živjeti.... kukavice si oduzimaju život jer se boje stvarnosti koja ih je snašla i koja ih okružuje... treba znati pobjediti brige, probleme, muke, bol.... to je hrabrost... potpisujem!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 16:43 | |
| Hrabrost : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 17:47 | |
| Znači sad da se ja ubijem bio bi heroj u nečijim očima. To bi bila još veća ludost! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 17:54 | |
| Teo naravno da nebi bio heroj u mojim očima, niti bi mi se vidio taj čin,da ga bilo tko napravi, niti ga opravdavam... Sasvim jednostavno bio bi u mojim očima hrabar što je digao ruku na sebe,koliko to svima izgledalo kukavički za mene je hrabrost... MOŽDA SAM JA KUKAVICA ŠTO NIKADA NEBI POČINILA SAMOUBOJSTVO... u nečijim očima... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 18:02 | |
| Ti si heroj jer se ne bojiš živjeti Kate : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 18:10 | |
| Mislim da je samoubojstvo definitivno ludost,onaj tko živi život za mene je hrabar,koji se bori sa svakidašnjicom i problemima koje mu život nosi. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 19:37 | |
| - Teo je napisao/la:
- Ti si heroj jer se ne bojiš živjeti Kate ::
Ne,ne bojim se što me ne ubije ojača me... : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 21:09 | |
| na neki način je ludost, na neki hrabrost.... ludost zbog toga što ideš počiniti samoubojstvo....a hrabrost....ipak treba dići ruku na sebe i ubiti se..... |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 21:13 | |
| Ma daj za takvo šta treba imat jako puno hrabrosti. | |
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 21:17 | |
| ...sve se slazem i hrabrost je zivjeti ...i hrabar je onaj ko se bori sa problemima...sve to stoji ali dic ruku na sebe...za mene hrabrost _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 21:19 | |
| Ima neku čudnu dozu hrabrosti,koja je meni neusporediva sa hrabrosti živjeti život.... |
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 21:29 | |
| |
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 21:32 | |
| zlatko... ..gori si od mene _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| | | | Zlatko Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 21:35 | |
| Jel to moguče bit gori od tebe? | |
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 31.03.09 21:59 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva 01.04.09 10:39 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Opravdanost samoubojstva | |
| |
| | | | Opravdanost samoubojstva | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 293 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 293 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|