|
| Spremni ili ne, svi dobivate Facebookov Timeline | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Spremni ili ne, svi dobivate Facebookov Timeline 25.01.12 13:45 | |
| Facebook je na službenom blogu najavio da će Timeline, za koji je suosnivač i CEO Facebooka Mark Zuckerberg rekao da predstavlja 'digitalni dokument našeg života', u narednih nekoliko tjedana postati dostupan svim korisnicima ove društvene mreže. U trenutku kada vam Facebook aktivira novi Timeline, imat ćete točno sedam dana na raspolaganju prije nego će ga i drugi moći vidjeti. Sedmodnevno razdoblje odnosi se i na one korisnike koji su već uključili Timeline, kao i na one kojima će ga Facebook uključiti. Ovo je napravljeno zato da biste u tom razdoblju mogli urediti svoj Timeline na način na koji se želite predstaviti drugima. Facebook je objavio da će svi korisnici koji još nisu sami uključili Timeline primiti obavijest na vrhu svoje početne stranice na Facebooku. Ako ste još zbunjeni novim izgledom, Facebook je ponudio jednostavno objašnjenje: "Timeline vam pruža jednostavan način da otkrijete stvari koje dijelite i prikupite svoje najvažnije trenutke. Također vam omogućava da dijelite nova iskustava, kao što je glazba koju slušate ili milje koje istrčite." net.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Spremni ili ne, svi dobivate Facebookov Timeline 25.01.12 13:55 | |
| ovaj Timeline mi nikako ne odgovara | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Spremni ili ne, svi dobivate Facebookov Timeline 25.01.12 14:28 | |
| Ne znam što bih mislila o njemu,a nekako me baš i ne tangira, neka rade što ih volja | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Spremni ili ne, svi dobivate Facebookov Timeline 25.01.12 14:38 | |
| meni nije jasno zasto mnoge nervira il im ne odgovara ....svi bi kao nesto mijenjali ..svi smo za promjene ..a u biti niko se ne bi pomakao s mjesta izuzev ako ga neko ne natjera ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Spremni ili ne, svi dobivate Facebookov Timeline 27.01.12 13:51 | |
| ..sve jedno mi je, kako izgleda neka izgleda nije mi to za život bitno pa da s fejsom razbijam glavu, malo me smeta samo kada neku igricu igram, a oni prave te nove postavke i mijenjaju pa ne mogu igrati, sve drugo me ne zanima. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Spremni ili ne, svi dobivate Facebookov Timeline | |
| |
| | | | Spremni ili ne, svi dobivate Facebookov Timeline | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 211 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 211 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|