|
| Za što ste spremni umrijeti? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Za što ste spremni umrijeti? 28.05.10 19:31 | |
| Neki za domovinu, neki za djecu, neki za ljubav, neki za prijatelje...
za što ste vi konkretno... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 29.05.10 11:51 | |
| Za djecu,to je jedina stvar koju iako ne bi trebala sa sigurnošću reći al kažem ipak za njih bi.. |
| | | scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 29.05.10 11:52 | |
| za djecu,Domovinu,bližu obitelj i 2 prijatelja | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 29.05.10 12:20 | |
| Za moje dijete bi dala svoj život .Samo ono je vrijedno toga.Za domovinu su mnogi umirali ,a danas mislim da se okreću u grobu kad vide za što su život dali. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 29.05.10 14:15 | |
| za djecu ..bez razmisljanja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 29.05.10 16:19 | |
| Diskutabilna je rijec spremni.Spremni bas nismo za dobrovoljnu smrt.Ali vjerujem da bi mnogi od vas to ucinili u slucajevima koji ste napisali.Mislim ucinili,ne spremamo se umrijeti.I ja bih u slucaju djece isto ucnio kao vi potpisnici.Dao zivot za njih.A,sto se tice domovine ili otadzbine,e to je druga filozofija i za drugu temu.Ne bih o njoj sad. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 29.05.10 16:47 | |
| - ana je napisao/la:
- Za djecu,to je jedina stvar koju iako ne bi trebala sa sigurnošću reći al kažem ipak za njih bi..
zasto ne sa sigurnoscu Ana ... koliko te ja znam ...ako te znam kako mislim .. znam da bi sve ucinila za djecu bez razmisljanja za domovinu nikad ne bih ni pomislila umrijeti...a kamo li ucinila _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 29.05.10 18:47 | |
| samo za bracu...radije bih dala svoj zivot nego da se nekome od njih dvojice nesto desi.... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 29.05.10 19:56 | |
| Dobro kažeš Sumrače... U opasnoj situaciji u refleksu bez razmišljanja svoje dijete bi mjesto sebe spasila uvijek...najvjerovatnije bi i za tuđim djetetom skočila ako bih vidjela da mogu pomoći...u tom istom refleksu i mužu bi pomogla i za jednog dva posebna prijatelja bi se dala u opasnu situaciju u kojoj bi mogla glavu izgubiti. Ali zbilja ne znam dali sam spremna za ikoga umrijeti..osim dati život za svoje dijete.
Nikakva domovina ..iako jako volim svoju Slavoniju ravnu..ali nebih dala glavu sigurno. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 03.06.10 10:51 | |
| Da se ne lazemo svakom je svoj zivot najdragoceniji tako da ne verujem da bih svesno rizikovala zivot za nekog. |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34134 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 10.02.15 19:30 | |
| Za zdravlje dragih osoba. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5038 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? 12.03.15 12:00 | |
| danas se vise ne umire za domovinu jer domovina vise nije servis gradjana..ona je servis sam za sebe a ljudi joj sluze da svojim dobrovolnim..citaj prisilnim.. donacijama odrzavali egal stanje u svim sverama zivota..Izvan tog segmenta umire se za prijatelje i za svoju porodicu.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Za što ste spremni umrijeti? | |
| |
| | | | Za što ste spremni umrijeti? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 50 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 50 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943556. in 18087 subjects
|
|