|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:20 | |
| Rodi me majko ponovo
Pitaju me ovaj zivot kako zivim ja pitaju me dusmani to moje srce zna
Ref. Rodi me majko ponovo ovaj zivot neka ide ti zagrli sina svoga suze da mi ne vide
Pitaju me kad cu kucu sebi da napravim pitaju me mada znaju jedva kraj s krajem sastavim
Pitaju me gdje je zena koju volim ja pitaju me dusmani to moje srce zna | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:20 | |
| Rodjen da gubim
Rodjen da gubim
O, stojim sa strane u polumraku pogledom trazim je Boga molim da mi je niko ne spomene
Svu noc je neko s nekim ja za sankom sam kad je nemam, samom sam sebi suvisan
Ref. Rodjen da gubim po hiljadu puta bez prava na gresku sto za srecom luta
Slika u ruci dusa puna bola sipaj mi jos jednu nece doci ona
O, nigdje mjesta gdje moze covjek bol da sakrije da se sam sa sobom k'o s jaranom napije
S jednom podjes, s drugom stanes nista se ne mijenja kad nece karta, nema ni srece takva je sudbina
Ref.
Rodjen da gubim hiljadu puta | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:21 | |
| Sada tek znam
Trazio sam mnogo vise no sto mozes dati mislio sam da si zaljubljena na sve ces pristati
Ref. Sada tek znam kad ostadoh sam da si svakog trena bila prava zena
U pepeo ljubav ode da se kajem kasno mi je kad ti ljubav jednom ode iz pepela ne vraca se | |
| | | mobile VIP član
| Sanjao sam jedno dijete
Sanjao sam jedno dijete male ruke rasirene mene zove, kaze tata a ja njega sine
Hej noci stani zora neka svane hej suzo moja ublazi mi rane
Ref. Sanjao sam kucu staru malom stazom da prolazim jednu zenu, jedno dijete kako placu dok odlazim
Gledale me cijele noci jedne oci uplakane usnu rekoh ove rijeci ja te volim sine | |
| | | mobile VIP član
| Selim Bega, Jasmina
Njene ruke, njeno tijelo vrele usne, oka dva trazio sam al' ne nadjoh od Sarajva do Stambola
Ref. Nije Hanka nit' Emina to je lijepa vragolanka Selim Bega lijepa Jasmina
Da me nosi, da prkosi da je volim do bola trazio sam al' ne nadjoh od Sarajva do Stambola
Da mi sudi, da mi nudi sa usana otrova trazio sam al' ne nadjoh od Sarajva do Stambola | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:22 | |
| Sine moj
Navik'o si nekad da me nema da odem negdje na dan, dva kad se s puta kuci vratim umoran ti mi kazes, pa nema te godina sine moj, sine moj
Ref. Gorka je kora hljeba sto te hrani iz kafane tezak je ovaj zivot sto ga zivim da prezivim
Gorak je svaki korak sto ga predjem preko praga tvoje oci svijetle u noci dok se tebi, sine, kuci vracam ja pjevam i kad mi se place
Navik'o si, nisam ko svi drugi i kad me trebas, bas tad me nema a kad dodje subota na nedjelju svi su sa ocem, a mene nema sine moj, sine moj
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:22 | |
| Skitnica
Od kuce sam otiso sa zeljom da se tebi bogatiji vratim najvise sam zaradio tuge nemam cime ni pjesmu da platim
Ref. Ne cekaj me majko stara ne nadaj se meni ja sam ovdje skitnica zivim zivot promaseni
Plakala si na rastanku pamtim tvoje suze i danas me peku odneo me ovaj zivot majko negdje daleko niz mutnu rijeku
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:23 | |
| Sreca prati bogate
Za nas dvoje nema nade neko te od mene krade odlazis, stvari spremas idi, idi kad srca nemas
Ref. Sreca prati bogate ja nisam jedan od njih sve sto sam htjeo u zivotu to si bila samo ti
Ti odlazis nekom drugom ko ti moze vise dati kako je srcu mome niko nece nikad znati | |
| | | mobile VIP član
| Sta cu kuci kad je prazna
Cvijetaju ruze u mom kraju sve je isto k'o i prije samo mene tamo kuci nema
Sanjam jednu rijeku zelenu cupriju staru i sokake u avliji behar mirise meni nikad vise
Ref. Sta cu kuci kad je prazna kada nisi ti kraj mene srce me boli u grudima kad me neko upita za tebe
Sanjam stazu do svog doma jedna slika tu me vraca sanjam zenu i djecaka al' tom stazom niko ne koraca | |
| | | mobile VIP član
| Tamo gdje je prestala ljubav
Ti nisi vise ko nekad ista u tvome oku ni suza ne blista ti ovaj zivot sa mnom zivis samo iz navike
Ref. Tamo gdje je prestala ljubav ja bih opet da se vratim da sve bude kao nekad da ti svaku stopu pozlatim
U nasoj kuci ko nekad nije tu nema vise radosti ko prije sto mjesto srece dodje tuga cija je zasluga | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:24 | |
| Ti vise moja nisi
Ljubi me nocas kao da je prvi put molim te kazi mi, reci nesto slazi mi necu da vjerujem da je doso kraj da me bacas u zaborav (2x)
Ref. 2x Ti vise moja nisi ti tudja si ti vise moja nisi zeno prokleta si
Pusti me nocas da ti uzmem svaki dah kazi mi molim te, samo jednom volim te sutra ce me boljeti, ti to dobro znas ti me ostavljas
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:24 | |
| Tjerao te nisam
Pricu o meni i njoj htjela si da znas htjela si da znas
A znala si dobro da mnogo mnogo reskiras mnogo reskiras
Da volim ne mogu nijednu k'o nju ne prosipaj suze da utopis istinu
Ono sto mi treba ti nemas da das ne prosipaj vrijeme sad me dobro znas
Ref. Tjerao te nisam u vatru da diras i da moju proslost otkrivas prosao sam to, znam kako boli kada nekog' volis ko tebe ne voli
Tjerao te nisam u vatru da diras i da moju proslost otkrivas prosao sam to, znam kako boli kada nekog' volis ko te ne voli
Nema tu nade za nas stigli smo na dno stigli smo na dno
Sve bi to bilo lazno da krene ponovo krene ponovo
Da volim ne mogu nijednu k'o nju ne prosipaj suze da utopis istinu
Ono sto mi treba ti nemas da das ne prosipaj vrijeme sad me dobro znas
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:25 | |
| Volio sam kose plave
Ja sam zivot prokockao sve sam dao jednoj zeni hej zivote gdje da podjem samo se majka raduje meni
Ref. Imao sam i ja topli dom volio sam kose plave imao sam kceri i sinove a sad hoce svi da me zaborave
Sve su tuge ove noci nasle mjesto pored mene sve sam svoje izgubio zbog nevjerstva jedne zene | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:25 | |
| Zar ti da mi budes suza
Rekla mi je da nece doci nek sve ovo bude juce rekla mi je ljubav daj u zaborav rekla mi je vise me ne cekaj
Ref. Zar ti da mi budes suza da te pustim iz oka do juce sreca moja danas rana duboka
Skinula je prsten zlatni nije htjela nista moje pola srce stade mi u grudima kad je rekla da mi nije sudbina | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:26 | |
| Zasto places
Sve oko mene okrenulo se kada te ugledah a tebi suza krenu niz lice krenu u isti mah
Drago mi je sto me ovakvog vidis da jednom zauvijek znas kako se igras tudjim zivotom onda kad ostavljas
Ref. Zasto places, niko nije umro ne gledaj me kao da me zalis koliko tuge mogu da ponesem ti ne mozes da mi napravis
Zasto places, cemu sada suze zagrli me, nije vrijeme za tugu ne treba bar ti da me zalis pruzi ruku, stegni je k'o drugu
Ne moras ni rijec da mi kazes nista ne mijenjas rijecima samo napravis gore kad nemas nista da das
U jednom trenu pozelio sam da te zaboravim rukama mojim stegnem ti ruku i srecu pozelim
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:26 | |
| Zivim sam
Srce sam ti stavio na dlan spreman bio zivot da ti dam sad ne pitaj ljude kako sam zivim sam kako znam, kako znam
Ref. Cime dusu sad' da smirim nisam kriv, al' tebe krivim nek' je proklet onaj ko vara, vara
Cime dusu sad' da smirim nisam kriv, al' tebe krivim nek' je proklet onaj ko vara
Cujem pitas i nije te sram zbog tebe zamalo umro sam dan za danom tiho propadam zivim sam kako znam, kako znam
Ref.
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Asim Bajric | |
| |
| | | | Asim Bajric | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 252 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 252 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|