| Asim Bajric | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Asim Bajric 20.12.11 11:41 | |
| Ajso Mori
Aman Ajso mori Ajso, hej merak mi je duso da se napijem, Ajso Iz tvoje ruke Ajso otrov da pijem duso gorak mi nije Ajso
Aman Ajso mori Ajso hej zeljo ziva duso donesi vina Ajso Donesi svima Ajso vruce rakije duso za meraklije Ajso
Aman shoqe mori shoqe diqka me te tregue diqka me te tregue diqka me te tregue
hej na burrat me i ndrrue hej na burrat me i ndrrue | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 11:42 | |
| Baska ona
Baska ona, baska ja ona snjim a ja sam sam (2x)
Ja ovdje nemam druga ni brata imao sam samo tebe vjeran ti bio, dao ti sebe volio te, umirao
Za ovaj zivot dvije pare nedam drugi te ljubi a ja gledam
Ref. 2x Baska ona , baska ja a sto do stola ona s njim, a ja sam sam ranjen do bola
Ja ovdje nemam druga ni brata rasuli se prijatelji osta mi dusa, pustinja gola ti si mene ostavila
Za ovaj zivot dvije pare nedam drugi te ljubi a ja gledam
Ref. 2x
Baska ona, baska ja ona s njim a ja sam sam (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 11:42 | |
| Kako da nadjem bolju poslije tebe meni je sreca rekla zbogom kako da sutra budem s nekom drugom navik'o sam biti s tobom
Ni na istok, ni na zapad na sjever, ni na jug ja bez tebe ne znam gdje bih vrti me sve u krug
Nisam vise onaj stari i dan mi pokvari kad me neko upita za tebe
Ref. Bez tebe, bez tebe vise ne postojim bez tebe, bez tebe nisam onaj stari bez tebe, bez tebe vise i ne zivim k'o da na svoje oci vise i ne vidim
Kako da nadjem bolju poslije tebe ti si moja nocna mora kako da sutra budem s nekom drugom zora mi od zore gora
Ref.
Bez tebe, bez tebe (3x)
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 11:43 | |
| Cija si
Cija si, cija si cija si, cija si budi mi djevojka
Mislio sam na ovom' svijetu nepostoji za mene zena sve sam bivse dao u zaborav nijedna nije me vrijedna
A onda sam sreo tebe oci snene, usne medene ko da su cijeli zivot cekale na mene
Ref. 2x Cija si, cija si, tako lijepa cija si, cija si, pahuljo moja budi mi djevojka, budi mi zena bicu ti vjeran za sva vremena (ja nikad nisam volio tako zagrli me jako)
Mislio sam ljubav nepostoji ja nikoga voljeti ne znam srce svoje zakljucao zauvijek ni pola nikom ga nedam
A onda sam sreo tebe oci snene, usne medene ko da su cijeli zivot cekale na mene
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 11:43 | |
| Cuj mali, cuj (duet Nedzada)
Daj mi draga ljubav svoju tebe zelim ja (2x)
Ref. 2x Cuj mali, cuj, za mnom ne luduj nisi ti za mene, gledas druge zene
Daj mi sreco usne tvoje da ih ljubim ja (2x)
Ref. 2x
Da ti kupim sve sto zelis da te zenim ja (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 11:44 | |
| Cuvaj mi oko crno
Odavde do neba, odavde do neba i jos mnogo dalje, i jos mnogo dalje toliko te volim ja al' sudbina me na put salje
Ref. 2x Stegni srce nemoj plakati cuvaj mi oko crno brzo cu se vratiti
Odavde do neba, odavde do neba i jos mnogo dalje, i jos mnogo dalje toliko te zelim ja al' sudbina me na put salje
Ref. 2x
Odavde do neba, odavde do neba i jos mnogo dalje, i jos mnogo dalje toliko te ljubim ja al' sudbina me na put salje
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Daj da se pije
Ref. 2x Daj, daj, daj da se pije daj da se pije ko nema gdje da sjedne na sto neka stane
Daj da se pije daj da se pije jos jedna zora da nam u veselju svane
Zora je, niko kuci ne ide pjeva se, pije i veseli se a ti mi, zeno, nemoj uzeti za zlo sto sam sa drustvom neku popio
Ref. 2x
Zora je, mozda prosle su i dv'je kuci me vode noge pijane a ti mi, zeno, nemoj uzeti za zlo sto sam sa drustvom neku popio
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Desila se ljubav
Kad ti ljubav jednom ode kad ostanes sama nemoj da zalis ne placi, malena
Ref. Desila se ljubav nemoj da se kajes nemoj vise srce skitnici da dajes
Znas da uvijek posle kise sunce toplo sine sve se desi, sve prodje i bol ce da mine
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 11:45 | |
| Dobro jutro moja voljena (duet Aysela)
Gledao sam sinoc zvijezde na nebu i pitao koja je tvoja da je skinem i tebi srecu donesem samo da budes moja
Ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obicna zena meni samo treba kada se probudim neko da mi kaze
Ref. Dobro jutro moja voljena dal' te iko voli kao ja dobro jutro moja voljena ne voli te niko, kao ja
Rekao sam sebi sve cu na tebi zlatom pozlatiti nije mi vazno koliko cu dati samo da si sretna ti
Ne treba meni nista od zlata ja sam obicna zena meni samo treba kada se probudim neko da mi kaze
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 11:45 | |
| Emina
Ja zbog tebe docekujem zore pjesme pjevam a brige me more asikujem s drugom a mislim na tebe (2x)
Ref. 2x Hej, Emina, Emina jabuko od zlata volim crno oko tvoje nego dukat oko vrata
Vrijeme ide sve te vise volim u vinu cu jednom da sagorim drugu zenu ne mogu da zavolim (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 11:46 | |
| I da klecis i da molis
Jesam lud za tobom ali ne toliko da oprostim ono sto ne moze niko (2x)
Ref. I da klecis i da molis tu pred mojim ocima da ti prastam, da se kajes necu ni u snovima
I da klecis i da molis tu pred mojim ocima oprostaj ti ne dam ni u snovima
Suza nek te prati lazi neka pozlati za prevaru svaku sada suzom plati (2x)
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| I muskarac plakat moze
U kasno doba na mjestu starom gledam sliku jedne zene sto za dvoje, casa vina i mjesto prazno pored mene
Bil' me moja majka klela il' bi rekla da se vratim pa da predjem preko praga i sve da joj oprostim
Ref. 2x I muskarac plakat moze i ja sada znam prevaren sam al' mi zao sto je ostavljam
Na tren podjem, pa se vratim u prozore njene gledam mjesto nje ja se stidim u oci da joj pogledam
Da je kunem to ne mogu ja jos je volim nek je sretna s nekim drugim ja cu ljubav da prebolim
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Idi kad si prokleta
Nisam znao da ni zmija tebi ravna nije nisam znao da ga volis isto ko i prije
Kada si mu prisla kad si ga dotakla puklo mi je srce ko da je od stakla
Ref. 2x Ja sam ti od srebra a on sav od zlata idi, idi kad si prokleta
Nisam znao da ni zmija tebi ravna nije nisam znao da ga volis isto ko i prije
Kostala me mnogo ova ljubav s tobom ja placem za nama a ti ces pred Bogom
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 11:47 | |
| Idi napij se glavo luda
Vrati se kuci pod stari krov da bude sve kao nekad ja s drugom zenom u zivot nov' da podjem ne mogu nikad
Ref. Idi napij se glavo luda ona ti doci nece gdje ljubav prava nije nema tu srece
Vrati se kuci, dusa te zove soba je prepuna bola provodim noci i snivam snove kod ovog kafanskog stola | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:03 | |
| Jedina moja
Ljubav se zove imenom tvojim najdraza jedina moja cesto se pitam gdje si i s kim si grije li te ljubav nova
Ref. Ja sam jos uvijek onaj stari bez adrese i broja nizu se dani kao djerdani najdraza jedina moja
Ljubav se zove imenom tvojim najdraza jedina moja kosa mi sijedi, al slika ne blijedi pred ocima tvoja
Ljubav se zove imenom tvojim najdraza jedina moja cesto se pitam koga nocas grli ruka tvoja | |
|
| |
mobile VIP član
| Jedno crno oko
Sto smo bili ja i ti hajde kazi ljubavi zar smo sjene postali zar smo tudji postalo
Ref. 2x Jedno crno oko nece me pa nece sto me rodi majko kad mi nema srece
Sta smo bili ja i ti to je prica ljubavi o sreci smo mastali a sad smo se rastali
Ref. 2x
Sta smo bili ja i ti hajde sreco reci mi voljeli se ljubili sad smo sve izgubili
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
|
Jednom kad ostanes sama i sve se desi, a sunce ti postane tama kad ti jasmin vise ne mirise kad proljece postane ti jesen dodji, cekacu te ja
Ref. Jos te volim, jos ti pjevam jos ti pjesme pisem samo za te zivim samo za te disem
Sve bih dao kad bi mogo sebi da te vratim da si tu kraj mene stope da ti pratim
Da ti kazem izvini za prosle dane hecim da mi budes da mi lijecis rane
| |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:04 | |
| Jutro tuge (duet Jana)
Daleko od doma svog los glas u zoru stize mi da zeni zivota mog dani su odbrojani svi
O, zar je to neko jutro zlo pred nasim pragom svanulo
Ko sam ja da kazem sudbi da ne uzme dah iz grudi srce kuca da doceka da mu dodjes iz daleka i pozelis srecan put
Ref. Jutro tuge, jutro tuge idi svani negdje drugdje da jos jednom vidim lice koje volim, koje volim
Jutro tuge, jutro tuge idi svani negdje drugdje da jos jednom ljubim usne koje volim, koje volim svani drugdje, molim te
Da mogu vratiti sat s tobom se sretan buditi ljubiti kosu i vrat s mirisom tvojim zaspati
O, zar je Bog kraj imena tvog tako malo dana stavio
Ko sam ja da trazim vise neka bude kako pise ti pozuri iz daleka srce samo tebe ceka da ga pesmom uspavas
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:06 | |
| Kad pogledas u sina
Otiso sam, ti si tako htjela a zivio sam samo za nas dvoje od zivota trazila si vise pa nas neke tuge rastavise
Ref. Dal te dusa nekad zaboli kad pogledas u sina kad te pita otac gdje je sto ne dodje iz daljina
Otiso sam, zeljela me nisi a volio sam tebe milo moje ja sa bolom i ranom u dusi lutam svijetom sto se rusi
Otiso sam, ti da budes sretna a srce mi jos za tobom pati u tudjini umirem polako u zivotu sve je tuzno tako | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:07 | |
| Kuco moja
Sve ove godine dao bih za jedan gros i sve sto imam bacio bih samo da sam s tobom jos
Avlija moja nekosena djevojka moja isprosena vec odavno nije moja
Ref. Eh kuco moja cadjava ti greda daleko si preko bijela svijeta eh kuco moja zalosna ti majka kad u tebi nikog nema
Sve ove godine dao bih za jedan dan pa da prodjem niz sokak ali to je pusti san | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:07 | |
| Lijepa si kol'ko si nevjerna
Imal' ovdje nesto da se s tobom popije da okrenem ledja, da se sakrijem nisam navik'o da je vidim s drugim k'o da sanjam, hocu da se skamenim
Ref. 2x Dzaba sve, dzaba ti sve to sto si lijepa lijepa si kol'ko si nevjerna dzaba sve, dzaba ti sve to sto si lijepa prodala si za noc andjela
Muzika je stala i svi gledaju u nas da se krijem, zato vise nema potrebe sjedam za sto' preko puta nje gledam je u oci, ona ne vidi me
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:08 | |
| Malo cemer malo med
Malo cemer, malo med malo vatra, malo led tvoja ljubav takva je s tobom sreca kratka je
Malo tuga, malo raj nije vazno necu kraj ti si takva kakva si sta cu kad te volim moja si
Malo zega, malo stud a bez tebe nemam kud moje usne zele te moje ruke traze te
Malo suze, malo smijeh malo ljubav, malo grijeh tvoja ljubav takva je s tobom sreca kratka je | |
|
| |
mobile VIP član
| Mijenjala si lica
Nisu kise lile da bi trag ti skrile nego sto se nebu tako htjelo
Nisu tekle suze sto te drugi uze nego sto sam se u tebe kleo (2x)
Ref. Mijenjala si lica kao haljine pravo lice sakrila si ti od mene
Od svih mojih djevojaka voljela me samo jedna koju sam ostavio zbog tebe (2x)
Nije meni zao sto sam ti sve dao nego sto se lazno s tobom tjesih
Nisi tuge vrijedna nisi, da si jedna zao mi je samo sto pogrijesih
Ref.
Od svih mojih djevojaka voljela me samo jedna koju sam ostavio zbog tebe (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Milion
Svasta sam radio u zivotu da bi tebi bilo bolje varali me, varao sam pravio od pare dvije
Da napravim gnijezdo za nas dvoje al' sve je uzalud sve propalo je
Ref. Ona nece me vise i da imam u dzepu milion da joj kazem evo ti sve uzmi, potrosi za jednu noc
Ona nece me vise i da imam u dzepu milion da od deset pravim pedeset ona voli drugoga
Nije ljubav dosla od juce to vec traje godinama a bio sam spreman do sinoc da ti umrem na rukama
Zivio sam samo za nas dvoje al' sve mi dzaba sve propalo je
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:09 | |
| Mjesec posta
Imam duse za dva zivota jedno srce od oca sirota imam tebe da te volim sve dok zivim, dok postojim
Nisam ja od kamena moja dusa ranjena i ova tuga u mom srcu i suza na mom licu ja to zovem ljubav
Ref. 2x Eh, da nije mjesec posta ja bih nocas muski popio za moju tugu lijeka nema ti si meni jedna jedina
Pitaju mu ponekad za tebe lazem da uspomene vise ne postoje al' moje srce je sehara ja tamo cuvam blago svoje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Asim Bajric | |
| |
|
| |
| Asim Bajric | |
|