Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:09 | |
| Na dnu case
Sakrila si mi se negdje na dnu case zato pijem do dna, da te vidim uvijek imam nesto da ti kazem Bog mi svjedok ako te lazem
Ti me znas, ti me dobro znas
Ref. Svaki dan te mrzim do podne jer te vise ne volim a istu noc se kunem u tebe tada ne mogu da stojim
Casa casu stize polako evo, idu godine ovaj zivot drug mi nije hoce da me ubije
Navikla si da te uvijek volim vise nego ti mene sve ove godine hiljadu mi uvreda u mislima samo dvije rijeci mi na usnama
Volim te, znas da volim te | |
|
| |
mobile VIP član
| Na krilima ljubavi
Rastajem se s tobom ja vise nemam nikoga bolje mi je biti sam nego srce drugoj da dam
Ref. Na krilima ljubavi bili smo draga ja i ti sad je tuga sve sto znam sad ti vise ne trebam
Odvedi me negdje ti ovdje nema srece za nas zagrli me k'o nekada da u casu ne trazim spas | |
|
| |
mobile VIP član
| Ne ides vise ulicom mojom
Bio sam ti prva ljubav zvala si me hamajlijom svojom voljela si igre do zore voljela si sve sto je moje
Ref. Ne ides vise ulicom mojom ne vidjam te vise mila sigurno si negdje gnijezdo srece sa nekim drugim svila
Dala si mi poljubac prvi dala si mi mladost i sebe mojim si se imenom klela sa mnom si zivot htjela
Voljela si nekad mene zelje sam ti ispunio sve sanjala si na mom jastuku sad si drugom dala ruku | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:10 | |
| Ne znas ti
Da ostanes nisi htjela ti me nisi razumjela mislila si da te zelim za noc jednu
Ref. A ja sam htjeo da mi budes zena za sva vremena ne znas ti kako bole suze ljubavi
Ti mi nisi ruku dala jer mi nisi vjerovala mislila si da sam covjek sto te laze a da si znala da te ludo volim ti bi pristala
Da te ljubim nisi dala ljubav nisi prepoznala mislila si da sam isti ko i drugi nisi znala da bi ljubav vjecnu sa mnom imala | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:10 | |
| Ne, ne, ne dam
Ne, ne, ne dam suze da mi vide jarani da me se ne stide nek svi misle da sam sretan nek mi drugi zavide
Evo ima godina ja ti brate bolujem ko da mi je gatala pa ti pijem pijem ne prestajem
Evo ima godina sa dusom ti se rastajem ko da mi je gatala pa ti pijem pijem ne prestajem | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:11 | |
| Neka ona bude sretna
Vidjeli se dugo nismo ni rijec a ni pismo do juce smo bili ko jedno a vidi sada gdje smo
Istok i zapad, dvije strane svijeta na jednoj ona na drugoj ja sve je puklo medju nama ima godina
Ref. Neka ona bude sretna kad ne mogu ja neka ona zivi jos sto godina
Jedna rijeka, obale dvije na jednoj ona na drugoj ja sve je puklo medju nama ima godina | |
|
| |
mobile VIP član
| Nema pravde u ljubavi
Ja od tebe ne trazim nista samo dodji da te vidim pa nek odma umrem da svoje srce smirim
Ref. Sta ce meni ovaj zivot kad ga bez tebe zivim nema pravde u ljubavi nema srece za nas dvoje sirota me rodila majka sirote je i srce moje
Ja od tebe ostavljen davno ti drugog grijes tijelom svojim sto ne dodjes opet meni srce da manje boli drugoj zeni mjesta nema jer samo tebe volim | |
|
| |
mobile VIP član
| Nema srece za mene
Aman aman aman....
Uvijek se neko nekom vrati a ja nemam kom' niti grosa prebijena ulica mi dom, ubio me grom
Ref. Nema srece za mene odkad za sebe znam kao kockar gubim sve dok udarim dlanom od dlan
Svi su momci sretniji od mene svima sunce sja a i ona koju volim drugom pripada | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:12 | |
| Nemam nikog svog
Ovaj zivot za me nije ne znam sto ga zivim mozda sutra bude bolje lazem sebe da se smirim
Danas imam, sutra nemam kod mene je tako zivim ovaj zivot a nije mi lako
Ref. Nemam nikog svoga sudbina me prodala kockam, pijem, razbih sve radim sve sto ne valja
Moja sreca negdje bjezi od mene se krije zar da umrem mlad kad mi vakat nije
Napisi mi pismo sine da znam da postojis ne daj oca u zaborav ne daj ja te molim | |
|
| |
mobile VIP član
| Nemoj da zalis
Ne znam je li noc il' dan il zora svice oci si mi vezala ni bog mi pomoci nece
Ref. Ako odem, ako odem nemoj da zalis ti nemoj da te dusa kune zbog lazne ljubavi
Kose su mi obijelile usne su mi zanijemile sve zbog tebe, sve zbog tebe srce gori jer te voli u ovoj vatri ce da izgori | |
|
| |
mobile VIP član
| Nesretnik
Zasto rodi nesretnika hej majko moja mila eh sto nisi makar ziva ti bi me utjesila
Ref. 2x Svi se momci ozenili davno a ja jos zivim sam svi imaju sinove a ja nemam nikom ruku ni da pruzim, ni da dam
Zasto rodi pijanicu hej majko moja mila eh sto nisi makar ziva ti bi me utjesila
| |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:13 | |
| Niko treci
Jedno bilo, a mi nesto drugo snili smo svima redom kao mjera sreci bili smo a nas dvoje istinu pravu znali smo nas dvoje na pola puta stali smo stali smo
Ref. Niko treci nije, nije, nije rastavio nase duse dvije mi se samo nismo, nismo slagali
Niko treci nije, nije, nije rastavio nase duse dvije mi se barem nismo, nismo lagali
Dok si bila, jedina si bila, to je to mada ne znam koliko ti znaci sada to jer nas dvoje istinu pravu znali smo zasto onda na pola puta stali smo stali smo
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:13 | |
| Nisi ti boginja
Sinoc je kisa padala dugo oblak je puk'o k'o casa od zid cek'o sam te moja tugo dal' ti je zao, dal' te je stid
Ref. Nisi ti boginja da zbog tebe casi nadjem dno i ponovo da se napijem kad mi s tobom nije sudjeno
Sinoc je vjetar lomio grane a ja ruke drhtave docek'o sam opet da svane jos jedna zora bez tebe | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:14 | |
| Odlazi, odlazi
Sta ti vrijedi da se kajes kad te vise necu ja bas me briga sto bolujes placi, placi ti to zasluzujes (2x)
Ref. 2x Odlazi, odlazi, odlazi od mene tamo gdje je tebi bolje sve odlazi, odlazi, odlazi od mene ti nisi zena ista kao pr'je
Sta ti vrijedi da me molis kad to vise nisi ti bas me briga sto samujes placi, placi ti to zasluzujes (2x)
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:15 | |
| Opet si plakala
Opet si plakala za njim na licu ti suze vidim ovako, duso, ne vrijedi dalje idi tamo gdje te srce salje 2x
Ref. 2x A ja cu da zivim sam navik'o sam tako nije mi prvi put da me ostavlja neko
Nisi me voljela ni dan da budes tuzna to ne dam ne brini, duso, sta kazu ljudi idi njemu, sa njim sretna budi 2x
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:15 | |
| Ostavljeni
Ostavljeni dobro znaju kako zive nista gore od samoce i suze kad ti vide
Obrisi suze, otjeraj tugu idi negdje nadji drugu lazem sebe a mada znam ja vise nikom ne trebam
Ostavljeni dobro znaju kako boli svaka suza je od kamena kad se neko voli
Ostavljeni tugu piju mjesto vode nista gore od samoce i ljubav kad ti ode | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:16 | |
| Ozenjeni vole vise od momaka
Ne gledaj u mene rekla si mi ti kad sokakom prodjes Zumro ljubavi
Ref. Ozenjeni vole sladje od momaka upamti malena to ozenjeni vole sladje od momaka pitaj Zumro za me reci ce ti cura svaka
Ne gledaj u mene rekla si mi ti kad kraj moje avlije prodjes ljubavi | |
|
| |
mobile VIP član
| Placi, placi
Nocas places na ramenu mom nocas placem na ramenu tvom pruzas ruke, kazes moras poc' zar je ovo nasa zadnja noc
Ref. 2x Placi, placi proklinji sudbinu ti sama si htjela, sama si kriva sto cemo se rastati
Nocas zalim svoju sudbu zlu jer sutra necu biti tu nek' zaborav tebi bude spas nema srece za oboje nas
Ref. 2x
Sa pjesmom cu ja da zivim sam medju nama dosao je kraj pruzi ruke, jer ja moram poc' i nek' bude ovo zadnja noc
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Plava garava
Dzaba sto si plava kad si takva bolje da si garava
Ovaj grad je za nas mali jedno od nas ici mora da te vise ne sretnem tugo rana si mi predugo
Dzaba sto si plava kad si takva bolje da si garava plavo uvijek izda crno nece nikada
Ovaj grad je za nas mali jedno od nas ici mora svaka majka brine za sina kad ga vidi pijana | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:17 | |
| Priznam ti
Da samo znas kolika je to razlika izmedju tvog i njenog hladnog jastuka
Al kasno covjek shvati to koliko je pogrijesio, koliko je pogrijesio ni blizu tvoji nisu njeni dodiri izmedju tvog i njenog to se ne mjeri
Ref. 2x Evo sada priznam ti koliko mi falis ti da mi rijetko sunce sine to se vidi iz daljine
Svaku drugu kad je lazno zagrlim uzdahnem i samom sebi zamjerim osjetim da mi trebas ti s njom nema grama ljubavi
Necu vise da se igram sudbinom i laznu sjenu da zovem tvojim imenom jel uzalud sretan sam kad za tobom patim ja
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:18 | |
| Prokleti svatovi
Ne budi me majko u nedjelju nedjelju pusti suzi da isplacem ja u postelju
Ref. Prokleti svatovi i svadba njena prsten tuge to je bio tad kad sam je (majko) vjerio
Ne otvaraj majko prozore prozore bolesna mi dusa od te nevjere | |
|
| |
mobile VIP član
| Pronadji put
Znam da me pamtis, nesto mi kaze znam jos me sanjas, srce me ne laze i da si sretna, to varas sebe znam da me volis, k'o i ja tebe
Ref. Pronadji put pronadji put do mog srca ja cu do tvoga
Sve mi se cini kad prodjes kraj mene da ti iz oka suza krene sretniji nisam ni ja od tebe volim te ljubavi vise od sebe | |
|
| |
mobile VIP član
| Propisi mi doktore
Ovaj zivot nije zivot sto ga zivim ja moja tuga vjerna druga mene dobro zna
Otisla je ona postala mi daleka sakrila se negdje na kraj svijeta
Ref. Propisi mi doktore dio tudje sudbine nesto malo radosti jos zivim od proslosti propisi mi doktore dio tudje sudbine pa da na nju ne mislim i da ne znam da je s njim
Ko bez srca ko bez duse da je rodjena Bog me kazni, nju mi dade da je volim ja
Nema je vise jedna ljubav se brise pa mi nocas srce za njom uzdise
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:19 | |
| Rastanak
Rastanak nije lako zato dodji mene pitaj 2x Dani noci prolaze moji plakajuci za tobom ja 2x
Tvoja majka rastavi nas sta mozemo nas dvoje 2x Sudbine ce jednog dana i nas dvoje da spoje 2x
Ako jednom tada umrem nemoj za mnom plakati 2x Svake noci sanjam te ti mi kazes volim te 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Asim Bajric 20.12.11 12:19 | |
| Reci mi da znam
Na licu ti vidim da nisi sretna ja to odavno znam i kad smo skupa, ruku pod ruku ja sam tako sam
Ref. Ne varaj me vise reci mi da znam il' sam car il' prosjak kome pripadam
Ne varaj me vise reci mi da znam ne moras me ostavljati otici cu sam
Izdaje te srce da volis njega, to me ubija, znaj i kad te grlim ruku mi sklanjas dosao je kraj
Ref.2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Asim Bajric | |
| |
|
| |
| Asim Bajric | |
|