..ma znaš onu tko pjeva, odnosno tu bi se moglo reči tko piše, zlo ne misli..ja ti čitam i pišem kao što i pjevam..pola ne razumijem, pola preskočim tako i sa pisanjem.. znači dok pišem zlo ne mislim
Autor/ica
Poruka
Sumrak VIP član
Broj postova : 34134 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
...eee pa čestitam i ja na novoj boji i statusu..puno ti je nik sada ljepši
..može nešto toplo i kolačići, pogotovo prije kreveta ..ma brdo toga smiješnoga i ne smiješnog, sama se sebi divim kako sam smiješna ..napravila sam si ovih dana pravu zbrku, samo zato što nisam koristila papiriće s podsjetnicima i tako neke slične dogodovštine koje su na kraju ispale baš smiješne
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
....heeheh veće B mačko ma nije jedan i nisu baš veseli, moglo se i lupati glavom o zid, ali ideš na onu spasi što se spasit može i što je tu je, ako može da se nasmiješ nakon toga, super je
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Danas ocito mnogima nije dan za pricu ...al lijepo je opet imati osmijeh i nakon loseg dana ...jer barem ja izvucem iz loseg dana ono sto trebam nauciti i iskoristim vrijeme pametno ane na nerviranje i dan na kraju ispadne odlican ...a ja kakav sam imala dan danas mnogi bi sjeli i plakali ...al ja se smijem i cak pjevam jer sam naucila mnogo sta ...
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
..to je nešto u oblacima..moji nisu strašni, ali to kod nas u kući dosta ovisi i o tome kako se moj Đoni u datoj situaciji postavi, samo ovog puta situacije su bile baš blesave..i došla sam do zaključka da moja baka ima zdraviji mozak od mene..i da se moram naučiti bolje nositi s tim inaće ću morati ukrasti školsku ploču i naljepiti si na čelo..jer meni ne pomažu ni ovi telefoni sa svim silnim aplikacijama, kada ja ne registriram da su mi javili
..ma divim se sama sebi, a bome i njemu
diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011