..ma znaš onu tko pjeva, odnosno tu bi se moglo reči tko piše, zlo ne misli..ja ti čitam i pišem kao što i pjevam..pola ne razumijem, pola preskočim tako i sa pisanjem.. znači dok pišem zlo ne mislim
Autor/ica
Poruka
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
..aaaaaaaaaa joj B utamanit ću se, taman sam pomislila evo nešto dobro sigurno nisam na to natjela listajući, pouzadjući se u tvoj dobar i istančan ukus, a kad ono e ova ti je dobra svaka čast..super si me navukla
..veće i tebi
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Oooj moram ići. Slijedi komentiranje, analiziranje i objašnjavanje - počelo je "moja 3 zida".. Sjeo na ćošak kauča, prekrižio ruke i namjestio mrgudni pogled i čeka da ugasim komp i sjednem u poza "gledanje tv-a"..
A i.. moram biti naspavana i lijepa za sutrašnje izbore..
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Dan ja se malo razlijenila danas ...a mislila sam da cu od jutra rana svasta svrsit ... kod mene jugo i odma mi se ne da nista ... Kiki hvala na kafi ..bas je dobra ...
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
Dokle seže to jugo hahahahaha Bome je tako kako veliš i neda i neda mi se ništa ni meni Smrljati ću nešto na naglo za ručak i piti kavu samo prava žena hahahahaha.
Hvala Kikica na kavi kako ti misliš na nas
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
imam od juce sarme ..samo dodam piru i to je to ...nisam sposoban ni za sta ...jer me bas smara ...nije da mi se ne da al mi zdravlje danas ne dozvoljava nista da radimm.. samo molim Boga da se ne moram druziti danas sa bijelim mantilima ...nisam odavno ...pa bih jos da malo uzivam bez njih ....tako da mio je danas dan borbe sa samom sobom ....a posao i obaveze nek cekaju ...
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
..dan mačke ..što Lucky poslal bi pm Bliz, a jesi nekulturna ..B drži se , evo držim palčeve da okrene na sjeverac, jer ni meni zdravoj ovo vrijeme opće ne odgovara, to je potpuno nenormalno
Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011