..ma znaš onu tko pjeva, odnosno tu bi se moglo reči tko piše, zlo ne misli..ja ti čitam i pišem kao što i pjevam..pola ne razumijem, pola preskočim tako i sa pisanjem.. znači dok pišem zlo ne mislim
Autor/ica
Poruka
Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
Gracija ima pravo ti majka kako citati a ne gledati i obratno ...
Po naski ja se izgubila vise pa i ne znam sta ti ga dode po naski ..meni vise i kineski dode ko naski .
Lacky ..neki dan samo sto nisam na pod pala ..ja mislila opet rat poceo ..i ovo nisu vise one prijasnje petardice ...ovo kad pukne ja mislim odoh i ja i zgrada ..... uzas kako ziv docekati Novu godinu da me srce ne drmne ...
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Ma luda je ko šiba.. Prošle ju je godine uhvatila neka neobjašnjiva ljubomora! Bila je luda ne sve što je žensko i što diše! To je bila ludnica kod njih! Dido jadan pojma nema o čemu se radi, ali ne! Ona je vidjela i čula, ona zna sve!
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
Prošla je faza kad je štitnjaču riješila! Ahahahahahahahahahah!
Ma jok, to je ona sebi nešto utuvila u glavu.. Ahahahahahaha, dođe im komšinica i donese mandarina, a majka onda sutradan ode u trgovinu kupi još mandarina, a kod kuće razvoji one koje je ona kupila i one koje je donjela komšinica.. Jer, jbg u njenoj glavi je i komšinica muvala mog djeda, a mandarine su bile glavni pokazatelj toga..
Ma šou program!
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
diya Totalno relaxiran
diya Totalno relaxiran
diya Totalno relaxiran