|
| Pjesme o ženskim imenima...... | |
|
+7Rokerka kika&dejan mala mazica Ary Teioo Blizanka Lux 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pjesme o ženskim imenima...... 07.02.09 20:36 | |
| First topic message reminder :
Katarina
Aj na vrajža Katarina mića mala Ča na mene svakih sedan dan se stala Ma zajno meni u krilo ona bi se sila I po votki toj junački bi udrila
Pak pomalo takovin bi mi čapala Pipajuć ga, na debelo se smijala I opet oko vrata moga se stiskala Već videć kako bi mi šolde sve pobrala
Aj na vrajža kurba svinja Katarina mala Ča šolde mi je opet sve pobrala Ma ča ćeš kada mala beštija ta Pod kožu mi je stala-la I srce skroz mi namurala-la
Ma bez krijancije tajsta hudoba je bila Ča nanke jako ona ne bi bila skrila Bez srama noge je širila mala I mudantice crlene bi kazala
A ja onako munjen niš nebin kapija Kad z guzicon sprida nosa bi crtila I samo kako brek bin čeka ko bi mala Aj, ko bi me u škuro kamo dopeljala
Aj na vrajža kurba svinja Katarina mala Ča šolde mi je opet sve pobrala Ma ča ćeš kada mala beštija ta Pod kožu mi je stala-la I srce skroz mi namurala-la |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 02.05.09 10:45 | |
| Mirta
Od kad Mirta plače ulicom mi tuga prolazi Voljela je mnogo nije mogla zaboraviti Jednu noć u naručju jednu ljubav slućajnu Pustila se lijepoj riječi nekom mangupu
Prva kiša pala cijelim gradom pronio se glas Zašto Mirta plače zar su suze jače i od nas Al' ona zna da u njoj spi jedno malo srce zri Pustila se nek je vrijeme mladu umori
Od kad Mirta plače svi su moji snovi nestali Ej, što ti je zivot kad te mladog sreća napusti Ja sam Mirtu volio njenu ruku prosio Al' je život tako htio Pa mi Mirtu ukrao |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 02.05.09 13:13 | |
| Oliver Dragojevic Nadalina (duet Boris Dvornik) Ovo van je storija o Nadalini more bit da vi znate Nadalinu, a sva puca od lipote a jema je da van pravo recen ca i vidit smantala bi ona i vecega muskardina a di nece vakega karonju ka ca san ja a najskoli kad pere noge u dvoru, ajme
Kad Nadalina noge toca srid dvora u mastilu jo ke beleca ke finoca insempja mladost cilu
Svi gledadu u noge bile uz bacve karatile jer slaja je od zrilog voca kad Nadalina noge toca
Ref. Nadalina, Nadalina da si moja Nadalina jemala bi muskardina Nadalina, Nadalina
Joj da mi je onoga slatkoga od feste rozadi, galetini, mandulati, torte, krokanti ni nista slaje od slatkoga more bit da je samo slaja Nadalina cili dvor zamirise i poludi kad ona pravi slatko, ajme
Kad Nadalina misi slatko u dane isprid feste jo da je vidin bar na kratko ca skriva ispod veste
Jer slatka je ka cukar fini dok leti po kuzini i rado bi je jema svatko kad Nadalina misi slatko
Ref.
Jaja se to cili svit zna moredu spravljat na mali milijun nacin i u sorbulu i na joko i sirova a moze ih se i u tvrdo i u meko i u gusto i u ritko i sa svon mogucon spizon mutit al' kad Nadalina muti jaja, kad ih batije to vam je prava festa od jaj, ajme
Kad Nadalina muti jaja zamuti pamet svima i svakim danom sve je slaja ka gucaj dobrog vina
Na sebi jema sve nalige iz cacine butige i svi je zelu bez rataja kad Nadalina muti jaja
Ref.
Aj ca, vaja poc lec finila je i ova al' kad Nadalina gre lec to pari ka da cvit pociva u cvicu
Ma da mi je koji put vidit kako se ono uvucije u posteju i kako sva zamirisi noc zasvitli, cvrcci pocnu pismu Nadalina, Nadalina
Kad Nadalina gasi svicu kraj otvorenih skura jer lito je i sve je u cvicu a malo nocni ura
Pod ponistru kad momci stanu i napravu galamu da pozele joj pismon sricu kad Nadalina gasi svicu
Ref.
Nadalina, Nadalina bit ces moja Nadalina | |
| | | mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 02.05.09 13:56 | |
| Divlje jagode: Marija
ti i ja smo sunca dva ti i ja ko andjeli spojili se nebom letjeli
do duge mi smo zeljeli do duge mi smo plovili na krilima ko sjena mjeseca
nisam bio mnogo jak da odolim na tvoj tajni znak zemlju si ocarala zauvjek si mene uzela
trebam te marija od neba do neba povedi me marija moja marija
vjeruj mi marija od neba do neba moja si meni sudjena zajedno smo plovili morem plavim nebeskim zajedno u vječnom nestali
nisam bio mnogo jak da odolim na tvoj tajni znak zemlju si ocarala zauvijek si mene uzela
trebam te marija od neba do neba povedi me marija moja marija
trebam te marija od neba to neba povedi me marija moja marija | |
| | | kika&dejan Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 126 Godine : 33 Lokacija : Osijek Datum registracije : 19.12.2009
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 19.12.09 21:44 | |
| Marina
Na Božićno jutro, sneno i mutno, U kaputu očevom, malčice prevelikom, Došao sam na njena vrata, Da joj kažem baš da odlazim.
Jer nitko nije znao sakrit suze ko Marina, Imala je oči boje vena, boje vena, boje Dunava. U je, U je, je, boje vena boje Dunava, U je, u je, je.
A ja, ja ne mogu bez nje, Bože, Bože, spasi me. A ja, ja ne mogu bez nje, Bože, Bože, spasi me.
Ja ne mogu bez nje, Bože Bože, spasi me, A ja, ja ne mogu bez nje, Bože, Bože, spasi me.
| |
Broj postova : 126 Godine : 33 Lokacija : Osijek Datum registracije : 19.12.2009
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 19.12.09 21:47 | |
| Sanja Gde je zena mog zivota moja sreca i sramota s nekim drugim suze lice moja ljubav vecno bice
REF. Sanja, Sanja, pijan sam bio kad sam, kad sam kad sam te prevario Napili me, duso, iz inata da ti sutra zatvoris mi vrata
Sam se budim glava puca srce ubrzano kuca
Gde je zena mog zivota moja sreca i sramota s nekim drugim suze lice moja ljubav vecno bice
REF. napili me, pa sad ne znam gde bih radim pijan sve sto trezan ne bih
Sve bih dao da je sa mnom bez nje lose sam uglavnom
Gde je zena mog zivota moja sreca i sramota s nekim drugim suze lice moja ljubav vecno bice
REF. napili me, pa sad ne znam gde bih radim pijan sve sto trezan ne bih
| |
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 19.12.09 21:47 | |
| Maki
U svakoj sali ima malo sale sve je uglavnon istina, to znam istina je kad mi kazes da me ne volis i kad mu pricas, pricaj da te varam i da si s njim samo jer se meni svetis istina je nebitna kad me vec povredis
Ref. Maki, Maki, laz ja nisam zasluzio ugovor sa tugom samo sam produzio a mogla si ti bar malo da me zavolis
Maki, Maki, nisi morala bas tako ostace ti suze moje, nek te peku jaku ne volim ni ja tebe, Maki, al' se dobro pravim ma, samo se salim
Jer ne pamtim ni dan, ne pamtim ni san ne pamtim kad si rekla volim te 2x
Volim te
| |
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 19.12.09 21:49 | |
| Zeljko Joksimovic MICHELLE
Cekao sam draga Ovu noc sve ove godine Cuvao sam reci Samo da ti kazem ne Ti potrosila si sve Dobre prilike Sad se vracas meni Zato bolje kreni Jer ja sam potrosen Racun ugasen I tu staru tebe ne zasluzujem
Michelle nisi vise lepa kao pre Moj te pogled ne prepoznaje Ne zovi suze upomoc Mozes ti to bolje Michelle Kad ni za 10 dugih godina Da zavolis me nisi uspela Neces ni za ovu ludu noc
Znam ti pravu stranu Svaku tvoju manu dobro znam Za te price tvoje Pretesan je ovaj mali stan Ma obuci kaput svoj Reci samo broj Ulicu jos pamtim Bolje da te vratim Jer i on ce cekati Neces priznati njemu ne smes reci Sve ces poreci
Michelle nisi vise lepa kao pre Moj te pogled ne prepoznaje Ne zovi suze upomoc Mozes ti to bolje Michelle Kad ni za 10 dugih godina Da zavolis me nisi uspela Neces ni za ovu ludu noc
Za tebe disem jos Michelle, moja Michelle | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 07.12.10 14:39 | |
| Drug mi stalno peva ovu pesmu Mirjana - Tozovac Ja svake noci sanjam, najlepse oci tvoje. I zelim, zelim ludo, da budu samo moje. Ljubav si moja jedina ti , veruj mi ja te molim. Ako me neces idi sto pre jer za ljubav ja ne molim. Mirjana, mirjana srcu mom si najdraza Nek' ti pesma moja kaze, da te volim, volim ja. Ja nikad nisam bio, ko' sada pijan od srece. I niko ko' ja draga, voleti tebe nece. Ljubav si moja.... Bar malo da te gledam, i sreci da se nadam. Ja drugoj zeni necu, nikada da pripadam. Ljubav si moja..... | |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 22.05.11 16:04 | |
| Baruni - Nema više moje Marijane
Znam ona spava topla od zivota visoko gore gdje trepere zvjezde gdje nema tuge kao u Mostaru u kom' se samo crne ptice gnjezde
Neka je tamo i Bog nek je cuva i ja bih da mogu zarobljen u kozi sa starim mostom pao u dubine sa jedan manje da se tuga mnozi
Ref. 2x Nema vise moje Marijane pucali su u te drage oci neki vide svjetlo u mom gradu a ja tugu i beskrajne noci
A zelje moje k'o ulice puste k'o aveti kuca na istom su broju kako da odem kad je zivot kurva i kad me cuva drzi me u stroju
A korak samo i more se cuje i prosla ljeta kucaju u meni ona me ljubi kao davno prije a more sumi, nebo se rumeni
Ref. 3x
Nema vise moje Marijane pucali su u te drage oci neki vide svjetlo u Mostaru a ja tugu i beskrajne noci | |
| | | Buby30 Početnik
Broj postova : 43 Godine : 42 Datum registracije : 06.09.2011
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 07.09.11 13:07 | |
| ZELJKO BEBEK
TIJANA svijetu moje mladosti padaju èak i zidovi, Kad bih te znao pronaæi da bi the mog'o sakriti. Dao bih carstvo za tebe, ne dijelim tvoje poljupce, Kada s tobom ne spavam, umor u duši osijeæam.
Ovo su naše godine, o kako tužno prolaze...
Tijana, koliko ima godina, Tijana, kako me nisi ljubila? U tvojim tamnim oèima moje djetinjstvo poèiva, Moje srce ne spava otkad si otišla.
Putuju nošni ratnici, šutljivi kao oblaci, Oluje nove spremaju, ratovi kraja nemaju. Tek jednu mladost imamo, loše dane živimo, Bole me naži rastanci i polja breza u meni.
Ovo su naše godine, o kako tužno prolaze...
Tijana, koliko ima godina, Tijana, kako me nisi ljubila? U tvojim tamnim oèima moje djetinjstvo poèiva, Moje srce ne spava otkad si otišla. | |
| | | Buby30 Početnik
Broj postova : 43 Godine : 42 Datum registracije : 06.09.2011
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 07.09.11 13:09 | |
| SERGEJ ČETKOVIĆ
KRISTINA
Zelim pjesmom da te uspavam svojom dusom da te umivam zelim nebom da te pokrijem svakom zvijezdom da te ugrijem
U tebi sve moje mirno spava sa tobom je sve i san i java ja borim se da tako ostane, Kristina
Zivot svoj ja dao sam tebi zauvijek, a ko i ne bi za oci te sto znace mi sve
Zelim jutrom da te probudim cijelim tijelom da te osjetim u oblak sivi da se pretvorim svakom kapljom da te poljubim
Njezno ljubim te rukama govorim sve sve sto vidis u mojim ocima nije laz sve je istina
| |
| | | kala Ljubitelj foruma
Broj postova : 6757 Godine : 45 Datum registracije : 18.10.2010
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 07.09.11 14:49 | |
| Kad bi došla Marija - Miladin Šobić Dosadno mi sam u stanu da slušam ploče i gledam u zrak da spremam ispit i vježbam gitaru i jedem sendvič uz tetrapak Davimo se među četri zida glupo popodne i ja a sve bi mnogo ljepše bilo Ref. Kad bi došla Marija, Marija, Marija kad bi došla Marija, Marija, Marija tugu odagnala, radost bi mi dala Marija Ne znam koji dan za redom sam sebi sve sam manji drug izvučem neki osmijeh s ledom i vrtim se u krug Molim zidara sa novogradnje preko puta da mi kratko rukom signal da kad stigne gradski autobus Mozda siđe Marija, Marija, Marija kad bi došla Marija, Marija, Marija tugu odagnala, radost bi mi dala Marija | |
| | | Nikolina Žugec Početnik
Broj postova : 1 Godine : 24 Lokacija : Negdje ;) Datum registracije : 08.03.2014
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... 08.03.14 16:36 | |
| Jel ima Nikolina?? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pjesme o ženskim imenima...... | |
| |
| | | | Pjesme o ženskim imenima...... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 414 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 414 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|