|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 07.02.09 19:56 | |
| - tana je napisao/la:
- ni ja se nikad ne bih mješala Teo, ali neki očito bi
ja se povodim onom "ne radi drugome što ne želiš da drugi uradi tebi" ... i ja se držim tog pravila : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 02.04.09 10:52 | |
| ne vidim zasto kradja.. ha ha..ako cura pristane na drugu vezu.. to je pokazatelj.. da je sa prijasnjom gotovo.. veze se ne kradu..one se stvaraju.. a neka se fino momak potrudi.. da je zadrzi...to je poanta svega... cesto se kaze .. ma ostavila ga je ..to je laka cura zasto..pokusaj sam pronaci razlog.. nije on bolji.. VEC SI TI LOS... u vecini slucajeva prebacujemo krivnju na drugog... ali treba pocet od sebe samog.. tu lezi kljuc rijesenja... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 02.04.09 11:05 | |
| Slažem se s tobom Adry,kako može ukrasti ako ona sama ne želi pa ne može nitko nikoga prisiliti,već i ako je cura ostavila dečka zbog drugoga očito između njih nešto nije štimalo,tako da ovaj treći mi je najmanje kriv,mislim može se on recimo njoj udvarati dok je ona zauzeta,al da je to neka ljubav ona bi to udvaranje odbila i on bi se povukao... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 02.04.09 11:23 | |
| ma naravno.. mi uvijek bolest volimo prebaciti na drugog..ha ha apsolutno si u pravu.. treca osoba nema nikakve veze sa time.. on/ona je jednostavno obican statist u vezi.. ceka ishod trenutne situacije.. a dali ce dobit taj trenutak... o tome odlucuju njih dvoje koji su u vezi.. problem je inace vrlo jednostavan.. samo sto se od toga stvaraju drame.. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 02.04.09 16:57 | |
| Istina, često se tu radi u prebacivanju krivnje na drugoga, kako bi opravdali i prikrili vlastitu nesposobnost da se partner zadrži. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 02.04.09 21:22 | |
| Kao što Adry mudro kaže, treba početi uvijek od sebe | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 01.10.10 16:27 | |
| Tako je kiki, potpisujem tvoj post. | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 04.10.10 21:58 | |
| kada ti netko "preotme" osobu s kojom si u vezi umjesto bjesa najprije treba stat pitat sebe zbog čega se ta osoba prepustila da bude preoteta?jel ima nešto s tom osobom što od mene nije dobijala?a ako je to samo avantura bez ljubavi onda shvatiš da ta osoba nije jednostavno bila za tebe...i ako je to teb učinila sigurno žće i toj drugoj osobi... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome | |
| |
| | | | "Ukrasti" curu nekome | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 418 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 2 Bots ZokiNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|