| "Ukrasti" curu nekome | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 16:34 | |
| Što mislite da li je loša stvar preoteti djevojku nekome? :afro: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 17:14 | |
| ljubav ne možeš preoteti, ako postoji |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 17:16 | |
| Teo potpuno si u pravu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 17:26 | |
| Znate na što sam mislio, nije valjda da se nikad niste susreli s tim u bližoj okolini. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 17:38 | |
| znamo ali se malo pravimo blesavi da tebe nasekiramo ja nisam meni su znali preoteti momka ali to kad sam bila mlada i zelena _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 18:05 | |
| Lukavci moji! Mene ne bi previše razbjesnilo da mi netko preotme djevojku, više bi se zapitao što joj ja to nisam pružio a sad je našla u drugome... No to se ne može desiti jer ja pružam kompletnu uslugu! : :afro: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 18:19 | |
| ne sumnjamo... pogotovo ako se drzis onih teza "40 pravila sta muska...." : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 18:23 | |
| : : Najbolje da organiziramo jedno live druženje forumaša pa da se uvjerimo tko se čega drži! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 18:43 | |
| - Goran je napisao/la:
- Što mislite da li je loša stvar preoteti djevojku nekome?
:afro: ako ona pristane biti oteta, znači samo jedno.... da osobu s kojom je ne voli iskreno.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 18:45 | |
| Nema tu ljubavi ako ona pristane biti preoteta. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 18:55 | |
| - Kate je napisao/la:
- Nema tu ljubavi ako ona pristane biti preoteta.
tako je... potpisujem! |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 22:35 | |
| - desty je napisao/la:
- Goran je napisao/la:
- Što mislite da li je loša stvar preoteti djevojku nekome?
:afro: ako ona pristane biti oteta, znači samo jedno.... da osobu s kojom je ne voli iskreno.... Ili je našla neku bolju koju će voljeti još više. Ništa nije trajno ni vječno, ljudi mijenjaju mišljenja i ljubavi. Ne znači ako osoba pronađe novu ljubav da nije voljela staru. Sad me demantirajte ako sam u krivu. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 22:37 | |
| Ima cura koje se ne mogu odlučiti | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 22:41 | |
| Ima i toga Lux, pa hodaju po tankom ledu između dvojice i prijeti im da izgube obojicu ako se dugo dvoume! :zubi: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 22:50 | |
| ne kužim ... šta ju ovaj preko ramena baci pa u bježaniju ne možeš nekoga preoteti ako je veza i osjećaji pravi, ako te netko može preoteti znači da nisi 100 % u toj vezi i da nekaj ne štima. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 23:01 | |
| Upssss, počeo sam smajliće miješati... : Zna se valjda u kojem smislu preoteti bemu miša, odjednom ti se svidi netko drugi i nakon nekog vremena napustiš prethodnog partnera zbog te osobe, a prethodni osjeća da mu je partner/ica preotet... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 23:03 | |
| To su razumljivi osjećaji, ali svejedno sama činjenica dokazuje da prvobitna veza nije bila dovoljno čvrsta. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 23:05 | |
| ...da, probudiš se i odjednom ti se svidi netko drugi, ja i dalje mislim da su u toj nazovimo je "matičnoj" vezi postojali neki problemi, mislim da ako si 100% u nekoj vezi da se to ne može dogoditi... naravno da se ljudi odljubljuju, zaljube u nekog drugog, ali mislim da sve to ima negdje neko uporište, nije da se to dogodi samo tako ... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 23:10 | |
| Naravno da se to ne događa odjednom, nešto duže vrijeme ne štima kako treba i poklopi se s tim da si našao adekvatnijeg partnera. Moj uvod u temu je bio usmjeren na to kako bi se recimo osjećali u svakodnevnom kontaktu s osobom kojoj ste preoteli partnera i da li to uopće smatrate nećim lošim... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 23:11 | |
| Ovdije se još krade... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 23:13 | |
| Aj aj aj ... to je već drugi par rukava. Pa dogodila mi se obrnuta situacija, da sam bila ja u komunikaciji s osobom koja je meni "preotela" dečka, i mogu reći da mi je prva reakcija bila grrrrrrr, ali poslije skužiš da je to prošlost, a bogme nije ni ona baš neke lijepe trenutke doživljela u cijeloj toj situaciji ... budeš fin i pristojan, ali nije mi bilo svejedno, ne ne |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 23:31 | |
| @Još smo na krađama Kate! @E u tom smjeru sam htio da tema krene Tana; desilo mi se da sam "preoteo" curu liku koji se nikako nije mogao pomiriti s tim. Sve je stalo u trenu kad smo se našli na istom mjestu vani i kad me pijan fizički napao, smiriti sam ga nažalost morao metodama kojim je on i započeo taj susreti poslije nikad nije bilo problema. Neki to teško prihvačaju ako nisu svjesni realnosti i svojih propusta. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 06.02.09 23:37 | |
| Čuj, ja mislim da kad postoji ta neka druga osoba onda imaš "dežurnog krivca" (recimo ko pust za vrijeme maškara ) ... jer naravno da je lakše okrivit neku drugu osobu za propast veze nego realno sagledat situaciju i shvatit svoje propuste i mane (kao i propuste i mane partnera/ice jer uvijek je dvoje u vezi). Recimo, ta moja veza je bila loša u puno segmenata i kad se ta cura umiješala naišla je na plodno tlo. Ali, svejedno ostane gorak okus u ustima. Nekako sve loše emocije projiciraš na tu osobu, a poslije ih se teško riješit. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 07.02.09 19:49 | |
| Ako ta djevojka prekine prije nego se prohoda s njom onda je to ok, ali ako je u vezi mislim da nije potrebno je mješati se i razdirati vezu, barem ja nebi. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome 07.02.09 19:54 | |
| ni ja se nikad ne bih mješala Teo, ali neki očito bi ja se povodim onom "ne radi drugome što ne želiš da drugi uradi tebi" ... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: "Ukrasti" curu nekome | |
| |
|
| |
| "Ukrasti" curu nekome | |
|