|
| Uhodite ženu pomoću donjeg rublja | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 02.02.09 23:22 | |
| Muškarci će od sada moći pratiti svoje partnerice zahvaljujući dizajnerskom donjem rublju koje u sebi ima GPS sustav za praćenje, što je kod feministica izazvalo zgražanje. Lucia Lorio, dizajnerica donjeg rublja, osmislila je seksi komplet za žene koji u sebi ima GPS sustav za praćenje i nazvala ga Nađi me ako možeš. Mnogi taj komad odjeće nazivaju i modernim pojasom nevinosti koji ženu čini robom, a muškarce uhodama. Feministice su zgrožene. "Nečuveno je da muškarci to mogu kupiti kako bi nadzirali svoje partnerice." No dizajnerica se brani. "U Londonu, New Yorku i Rio de Janeiru i na ostalim mjestima gdje je opasno, ovo donje rublje može spasiti život, a žena GPS u svakom trenutku može isključiti." Ironično je to što GPS sustave za praćenje nose i seksualni prijestupnici koji su na uvjetnoj. Možda će to nekim ženama biti od koristi i zabavno, dok ne shvate u kojem stoljeću žive i da se Big Brother nalazi u njihovom donjem rublju. net.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 02.02.09 23:31 | |
| Grozno,kako nisko... : |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 02.02.09 23:45 | |
| Cure oprez, pazite da vam dečko nešto ne stavi u gaće! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 02.02.09 23:46 | |
| Mislim da bi ga kilnila... :gunn: |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 03.02.09 0:05 | |
| Jel bi pucala iz obje ove pljuce? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.05.10 20:02 | |
| - Citat :
- Lucia Lorio, dizajnerica donjeg rublja, osmislila je seksi komplet za žene koji u sebi ima GPS sustav za praćenje i nazvala ga Nađi me ako možeš.
hahaha pa mislim stvarno sta sve nece izmisliti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.05.10 20:19 | |
| Zenska izmislila nesto protiv zena.....ajme meni...sto nije izmislila to za muske |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.05.10 20:24 | |
| stvarno koza |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.05.10 20:41 | |
| Sigurno je lez... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.05.10 20:42 | |
| a sta za one koje ga ne nose |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.05.10 20:43 | |
| Vidis na to nije mislila koza |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.05.10 20:51 | |
| Ne nego se vratiti po njih |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.05.10 21:17 | |
| O M G dal je moguce? Pa nebi to obukla ni za zivu glavu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.05.10 21:20 | |
| pa niko te ne tera mozes i bez |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.07.10 14:14 | |
| MA koje zgražanje. Što mi sve ne radimo njima. Ovo je barem lako riješivo..nek naprave takvo rublje s GPSom za muškarce i biti će 1:1 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.07.10 14:24 | |
| a jadni ti muškarci koji se moraju služiti takvim sredstvima. |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 12.07.10 18:09 | |
| - Iana je napisao/la:
- a jadni ti muškarci koji se moraju služiti takvim sredstvima.
potpisujem... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 11.03.12 19:55 | |
| Dobro bi doslo za igru ... "Nađi me ako možeš."...bas bi bilo zanimljivo ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja 20.05.15 22:30 | |
| e, sad mi još to treba, da ganjam gaće i da pište još ko Viber ili Whats App kad stigne poruka...to mi je bolesno uopće... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Uhodite ženu pomoću donjeg rublja | |
| |
| | | | Uhodite ženu pomoću donjeg rublja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 335 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 335 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|