Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
Naslov: Majke 15.06.11 7:34
First topic message reminder :
'89 devetsto osamdeset deveta se stvarno dogodila izgubio sam osmijeh sto mi je poklonila sad imam traumu sad imam tri nemam sta da cekam bas kao i ti
Autor/ica
Poruka
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:48
Zbunjen i osamucen
zbunjen i osamucen ne zelim da zaboravim zbunjen i osamucen ne zelim da se izgubim ne zelim da se izgubim zbunjen i osamucen zbunjen i osamucen ne zelim da se probudim zbunjen i osamucen ne zelim da ostanem zbunjen i osamucen ne zelim da postanem zbunjen i osamucen ne zelim da razumijem zbunjen i osamucen roden sam da nestanem
Zelim da te vidim
zelim da te vidim zelim da te vidim izadi iz mene ne rusi moje snove pusti moju nogu da krene neka pravi bljestave korake nove izadi iz mene cudoviste krasno zelim da te vidim neka mi tijelo ostane prazno izadi iz mene pusti urlik jak izadi iz mene povracaj tugu i mrak
Zelio bih da si tu
Ja sanjam san koji nikad Zaboraviti necu U njemu smo ti i ja I sva moja sreca
Trebas mi, dal' ces ikad saznati to zelio bih da si tu
Ja sanjam taj san Otkad nisi tu Poljubac tvoj osjecam samo u snu Kojeg nikad zaboravit necu
Trebas mi, dal' ces ikad saznati to zelio bih da si tu
I uvijek lice ljubavi pred ocima Moju tugu ubija
Tad je opet suncan dan Sve dok sanjam, sve dok sanjam taj san Trebas mi, dal' ces ikad saznati to zelio bih da si tu
Znam ono sto treba da znam
Nocas je zrak usijan Nemam rijeci samo osjecam Sretan i nasmijan Zato sto ne razmisljam Nogama sam krenuo Svjetlucavom cistinom Hodat cu sasvim sam Sa svojom sramotom i istinom
Znam ono sto treba da znam Moja snaga je u tome sto sam to sto jesam Znam ono sto treba da znam Hocu da docekam dan
Nocas imam sve Imam i ono cega nema Ja dolazim iz velikog srca I nisam dio sistema Oci sam otvorio Sve je tako krasno Ispod zvijezda sam stao Opet mi je sve jasno
Znam ono sto treba da znam Moja snaga je u tome sto sam to sto jesam Znam ono sto treba da znam Hocu da docekam dan
Nocas sam cuo pricu Pricu o novim ocima Ne trebam nove oci Dobro vidim ove noci Lice cu okrenuti Da nesto jadno vidio ne bih Zatim cu saznati I reci nesto vazno sebi