|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:41 | |
| Ne mogu se kontrolirati
ne zelim hodati oko tebe hocu da probam tvoj stos ti nista ne razumijes jer nemas hrabrosti u meni je sve sto imam ne mogu se ne mogu se kontrolirati | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:41 | |
| Nema nacina
nema nacina da zivim bez tvog poljupca ti si istina nema razloga moje misli vise nisu iste sa tobom sanjam poseban san nema nacina da zivim bez tvog poljupca osvojila si me ne mogu bez tebe moje misli vise nisu iste moje misli vise nisu iste ti si zelja koja gori kao da si dodirnula sunce nema nacina da zivim bez tvog poljupca nema nacina da zivim bez tvog poljupca ti si istina nema razloga moje misli vise nisu iste sa tobom sanjam poseban san sad se osjecam dobro sad sam slobodan | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:42 | |
| Nije lako
nije lako kada moras nije lako kada znas nije lako biti sam kada si neobican
nije lako pogledaj me nije lako muka mi je nije lako ucini to polako nije lako zivjeti tako
nije lako kada moras i vidis sebe kako hodas nije lako biti sam kada si neobican | |
| Nikada te necu zaboraviti
ovdje nema nikog, osim svjetla i mraka osim bola i igracaka, osim bola i igracaka treba mi neko, trebas mi ti treba mi neko, trebas mi ti nikada te necu, nikada te necu nikada te necu zaboraviti zaboraviti, zaboraviti, zaboraviti tako sam umoran i nista ne osjecam tako sam umoran od svjetla i mraka treba mi neko, trebas mi ti treba mi neko, trebas mi ti nikada te necu, nikada te necu nikada te necu, zaboraviti sve je u redu, sve je u redu ja sam u pravu gdje da bjezim patuljak i div mrtav i ziv sjeti se opet, sjeti se opet (hej, hej, hej, hej) treba mi neko, trebas mi ti treba mi neko, trebas mi ti treba mi neko, trebas mi ti nikada te necu, nikada te necu nikada te necu zaboraviti zaboraviti, zaboraviti, zaboraviti... | |
| Novi dani
kada gledam u nebo ja vidim svoju zvijezdu kada gledam u tebe ja zatvaram oci ja znam svoju bol znam koliko me boli ja znam svoje zadovoljstvo, ja znam svoj san novi dani dolaze novi dani, vodi me sve ono sto je daleko, sve ono sto je blizu sve ono cega nema, sve je sada tu treba da krenem, treba da svane hajde otvori se, digni moju glavu novi dani dolaze novi dani, spasi me sve ono sto je daleko, sve ono sto je blizu sve ono cega nema, sve je sada tu treba da krenem, treba da svanem hajde otvori se, digni moju glavu novi dani dolaze novi dani, spasi me | |
| Odvedi me
odakle dolazis ljepotice nikad nisam vidio takvo lice koji je svijet tvoj dom ucini zadovoljstvo radoznalom srcu mom ti si ono o cemu sanjam ti si ono cemu se nadam uvedi me u svijet svoj pod zemlju, nebo nije vazno sljedbenik sam tvoj odvedi me | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:43 | |
| Opstani
Nocas nije bilo kako treba, gledao si ocima put neba, sve razloge si znao, zato cijelu noc nisi spavao, jer nekad si sanjao, nekad si u sebe vjerovao, nikad pomoc nisi trebao, nikad pomoc nisi zvao I zato si reci opstani, opstani, i zato sto znas da si nekada prekrasne slike slikao, opstani, opstani Nekad si bio jak, nekad si stvarno vjerovao, nikad nisi klecao, nikad kao pas zavijao, sa mislima teskim, sa mislima mucnim, zoru si docekao, a sunce je bljeskom zavristalo I zato si reci opstani, opstani, i zato sto znas da si nekada prekrasne slike slikao, opstani, opstani. | |
| Oslobodi se
Ovo gdje zivis se zove svijet U kome treba da radis ono sto ne volis
To je dovoljno da postojis To je dovoljno da postojis
Treba da si ruzan iako si lijep Tako su te ucili Treba da patis zato sto si ziv Kriz su pokazali
Oslobodi se Oslobodi se Sve je nista A nista je sve
Ovo gdje zivis se zove svijet U kome treba da si nitko da bi bio netko
To je dovoljno da postojis To je dovoljno da postojis
Budi svjestan svoje duse Sve sto trebas je malo hrabrosti U hramu laznih vrijednosti Lanac straha prekini
Oslobodi se Oslobodi se Sve je nista A nista je sve | |
| Otkud sada ti
Otkud sada ti, ne pamtim da smo se ikad sreli, otkud taj glupi osmjeh, mora da sam bio u tebi Slusam te, govoris, govoris, molim te ne govori, nego mi reci da znam o cemu se radi Kakav to mocan lik mi mozak iskljucio kada me s tobom spojio, ne bih da budem zao, ali ne bih te vise gledao Kakav to mocan lik me sa tobom spojio, dok sam u mraku stajao, s cudnim bicima razgovarao, mozda je jedno tako podlo bilo pa me sa tobom upoznalo | |
| Postoji nesto
Pogledaj snovi prolaze Ti stojis sam Snovi su na drugoj strani Ti povracas i kasljes Ti znas da postoji nesto Nesto sto te tjera da pravis greske
Pogledaj snovi prolaze Mislis da si glup Stojis tu na drugoj strani Ti moras sam
Ti znas da postoji nesto Nesto sto te tjera da pravis greske | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:44 | |
| Putujem
ja putujem, putujem krajevima koje ti nikad nisi vidio ja putujem, a putovanje ubija ti imas problema, al' mene nigdje nema ja se ne vracam, ja nestajem ja se ne vracam, ja putujem | |
| Rodjen u blatu
Rodjen sam u blatu Bio je mracan dan Shvatio sam odmah Morat cu sam Rodjen sam u blatu Sa sestrom zvijezdom sto sja Srce je tuzno kada si sam Nekom bih ljubav da dam Rodjen u blatu Sad sam tu lud i spreman Da naucim sve U sebe sam gurao svasta Nisam shvatio nista To nije mjesto za mene Nije po ukusu mom Idem nazad na put Vracam se blatu svom Rodjen u blatu | |
| Rodjenje
Proci cu kroz prolaz, koji me je zove vec dugo, sve sto je proslo, proslo je jako brzo, ne razumijem zasto placem bilo je zaista lijepo, sad sam tu gdje jesam, i gledam mjesec Samo se smijesi ljubavi dao bih ti sve, dao bih ti zivot, ljetna noc je Sve sto sam dobio to sam drugima dao, zato sada cekam i nije mi lako, dok gledam mjesec Samo se smijesi ljubavi dao bih ti sve, dao bih t zivot, ljetna noc je Proci cu kroz vrata, koja me zovu vec dugo, sve sto je proslo, proslo je jako brzo, ne razumijem zasto placem ljetna noc je | |
| Sam
moj svijet je razrušen i više ničeg nema moj svijet je... čekam sunce čekam dan sam sam sam | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:45 | |
| Slobodna kao nikada
ljubav i ljepota sto je ostalo od zivota sloboda, sloboda kao zrak i voda to je ono sto si zeljela to je ono sto si trebala onda si nestala slobodna kao nikada nema vise boli nema vise cekanja nestalo je sve sto si mrzila napokon slobodna kao nikada da li bi i mene povela ili mi se vratila znam da bi jer si me strasno voljela i ucinila slobodnim kao nikada napokon slobodnim kao nikada napokon slobodna kao nikada | |
| Snaga istine, snaga ljubavi
Imam stav; zove se istina imam stav; zove se istina, i kada smo bili slomljeni, bili smo jedan kraj drugoga, otvorenih ociju ispod laznih visina, kazem, imam stav; zove se istina Imam ljubav; slobodnu, usijanu, imam ljubav; slobodnu, usijanu, dok sljepljeni plesemo ljubim samo nju, kazem, imam ljubav; slobodnu, crvenu, usijanu Imam srce; puno oziljaka, imam srce; puno oziljaka, sto mu dobre i lose duse ucinise? sto mu dobre i lose duse ucinise? srce je krvarilo, i krv i suze, srce je krvarilo, i krv i suze, ali istina i ljubav ranu svojom snagom zatvorise, ali istina i ljubav ranu svojom snagom zatvorise | |
| Svaku noc i svaki dan
svaku noc i svaki dan zauvijek lud, zauvijek lud od nocas znam, od nocas znam da vise nisam sam od nocas znam da vise nisam sam svaku noc, svaku noc i svaki dan, i svaki dan svaku noc, svaku noc, svaku noc i svaki dan od nocas imam djevojku ona zivi u ruznom snu ona zna, ona zna ime joj je Prokleta ona zna, ona zna da samo njoj jos pripadam svaku noc i svaki dan | |
| Sve sto osjecas
divno je kada spavas u mekoci samozadovoljstva pametan koliko treba visok i prekrasan ali kada se probudis i kad nestane san uci ces u prostor prazan prostor ruzan prostor tuzan uplasen i sablastan treba da odlucis o svemu o zivotu koji nije kakav si zamisljao da li da zivis ili nestanes da upoznas vjecnu noc i zaboravis dan uplasen i sablastan sve sto osjecas od bola je strah nakon svega sto sam ti rekao odgovor sam cekao odgovora nije bilo bijelo usijanje ga je skrilo | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:46 | |
| Sveti planet
Ti si tako stvarna i mlada Svemocnu ljubav osjecas sada zivot je torba puna nemoci Ti duso imas predivne oci Rasiri malo jace svod svoj Budi sveti planet moj
Voli me snazno
Vrata mi svoja otvori Neka ude zelja koja gori Ono sto trebam odmah mi daj U moje oci ubrizgaj sjaj Nema vise nespokoja Pokazi mi srce medu usnama svojim
Voli me snazno
Ti si tako stvarna i mlada Mnogo toga si vidjela do sada Ponos koji place. jutra koja traju cio dan Ti si duso divna kao prekrasan san Rasiri malo jace svod svoj Budi sveti planet moj
Voli me snazno | |
| Svijet je opasan
ucini sto hoces jer imam puno snage pored mene proci ces i unistiti sve svoje osjecaje drage postajem gluh s ljubavlju kao svemir velikom oko tebe vristi majmun s mojim likom
svijet je opasan moj zivot je san danas sam ziv i sutra cu biti sve sto zelim je da ostanes i ti | |
| Tamo gdje ne postojis
Ne zelim vise nikad biti tvoj Ne zelim vise nikad biti tvoj zelim mocnu slobodu Ja pripadam samo njoj
zivot je cesta Srce su kola Ja letim tamo gdje te nema Gdje ne postojis
Ti nisi ono sto meni treba Ti nisi ono sto meni treba Ne zelim biti tvoj Spasit cu zivot svoj Ti nisi ono sto meni treba
Sve sto zelim je da si daleko od mene Sve sto zelim je da si daleko od mene Pozeli mi srecu Vrijeme je da se krene Sve sto zelim je da si daleko od mene
zivot je cesta Srce su kola Ja letim tamo gdje te nema Gdje ne postojis | |
| Uzmi sve (Divlja dusa)
uzmi sve vise nista nije vazno dobro je jer vise nista nije stvarno nije vazno sta je sta ti si moja divlja dusa poljubi me otrovnim usnama gledaj me mrtvacki hladno gledaj me blago poljubi me otrovnim usnama divlja divlja divlja duso ona ce stalno zeljeti jer tako kaze moje srce ona ce stalno imati jer tako zele moje suze | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:47 | |
| Vrijeme je da se krene
nocas je moja tuga poprimila ljudski oblik otvorio sam oci ispred sebe ugledao svoj lik pruzio sam si ruku i rekao, hajde vrijeme je da se krene | |
| Zaboravi
obuzdaj svoju tugu hodas vec dugo na toj cesti obuci svoju dusu u sarenu haljinu prestani trcati kroz sjecanja tvoja ljubav je stvarna tvoje srce je prazna crkva vrati svome oku sjaj zaboravi, zaboravi zaboravi, zaboravi zaboravi, zaboravi zaboravi, zaboravi obuzdaj svoju tugu hodas vec dugo takvu ne zelim obuci svoju dusu u sarenu haljinu prestani trcati kroz sjecanja tvoja ljubav je stvarna tvoje srce je prazna crkva vrati svome oku sjaj niko se vise niceg ne sjeca | |
| Zauvijek
Uvijek budi tu Ne mogu bez tebe Hajde gurni me Volim tebe Volim sve te jake stvari Volim sve te jake stvari Uvijek budi tu Ne mogu bez tebe Volim sve te jake stvari Volim sve te jake stvari Ti si divlja Ti su uvijek Ti si zauvijek | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Majke | |
| |
| | | | Majke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 377 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 377 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|