|
| Majke | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Majke 15.06.11 7:34 | |
| '89 devetsto osamdeset deveta se stvarno dogodila izgubio sam osmijeh sto mi je poklonila sad imam traumu sad imam tri nemam sta da cekam bas kao i ti | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:35 | |
| A ti jos places
bio sam rob neobican oblik ljudskog stvorenja oko mene otrovno cvijece raslo je svuda crnog sam davla ugrizo za muda a ti jos places ali nikad neces kao sto sam ja vidio sam patnju smrt me milovala po licu zamalo pa odoh uh uh uh danima se ogledao smijeskom nije obratilo meni a ti jos places ali nikad neces kao sto sam ja | |
| Ša-na-na (Molitva suncu)
Pamtim kako sam zelio sve sto sam vidio, kako sam skakao na sve sto sam mogao, ne zelim ta sjecanja sto ostavljaju trag, trag koji sam u svakom nestvarnom bljesku vidio Valjaj se tmino, vaaaljaj, ne zaklanjaj mi sunce, nek sja, Valjaj se tmino, vaaaljaj, ne zaklanjaj mi sunce, nek sja, daj da planem Sjecam se, te noci sam u rukama sve cvrsto drzao, dok sam ulicama ocaja setao ulicama gdje nestaje svaka kontrola, gdje svaka rijec je istina gola Valjaj se tmino, vaaaljaj, ne zaklanjaj mi sunce, nek sja, Valjaj se tmino, vaaaljaj, ne zaklanjaj mi sunce, nek sja, daj da planem | |
| Baretov blues
puno pijem dok lezim u sobi sam moje ljubavi vise nema i ne zelim da svane dan ne zelim sunce nek traje ovaj mrak jedna zvijezda kao da pjeva to meni moja draga salje znak ne zelim vise biti tu poljubit cu ponovo svoju dragu ili u raju ili u paklu | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:36 | |
| Bez pameti
zivot prvi veliko prostranstvo mogu gdje hocu vase velicanstvo pronasao sam put bio je jedini pravi bio je u mojoj glavi ne uci me ne govori mi o svemu znam sve bez pameti zivot drugi bio sam na ulici setao od kraja do kraja bio sam u prilici da postanem andeo fantasticnog sjaja okamenjen sam ostao lezati o svemu znam sve bez pameti zivot treci u kuci sam ljubavi kupujem poklone sreci kupam se u mrtvoj krvi razum sam izgubio svaki smisao pobijedio ne uci me ne govori mi o svemu znam sve bez pameti | |
| Bilo je davno
bilo je davno kada sam otisao sad letim ravno jos nisam pao postoji stvorenje prekrasne ljepote ono posjeduje sve cudne zivote daje mi sigurnost pokazuje put voli me jer sam LUD | |
| Budi ponosan
visoko, visoko iznad tebe i mene postoji nada prema nama zeli da krene i ti i ja osjecamo tugu od nasih suza pravimo dugu drzimo u ruci dio pakla, dio raja ne zelimo vjecnost zelimo do kraja budi ponosan
ja sam velika zemlja s divnim krajolicima u meni je kralj sa svojim podanicima negdje duboko se desava nesto valja se kamen mala bica ga guraju vjesto obecanja disu na svakom mjestu nesto se desava imaj u vidu prokletstvo je bilo nad srcem svakim zasto je tako zelim da shvatim ne vjerujem u ono sto je daleko od mene jer ubija vrijeme budi ponosan | |
| Cigan
ne mogu ubiti bol zato pijem do besvjesti da bih opstao ne mogu razgovarati jer bih se uplasio svega sto sam rekao zato hodam i gledam hodam ulicama u crnim cizmama gazim svoju sjenu kao truli list a sa druge strane mase mi Isus Krist i kaze sto hoces ti ucini samo hodaj cigane izdrzi u svojoj mucnini zato hodam i gledam | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:37 | |
| Daj mi
Tamo preko rijeke, gdje su u blatu tragovi mog bola, u mraku si zasjala ti, s rijecima o ljepoti, o ljepoti koja pjeva, o nadenim utjehama, pjeva o majci ljubavi, i zato te beskrajno trebam Daj mi kljuc od tvog velikog srca, daj mi ljubav da nocas za mene kuca, daj mi zaklon od straha zvijeri koja me trazi, daj mi svoje lice sjajno kao zvijezda koja ne poznaje lazi Tamo preko rijeke, dok si po vodi hodala, nisi znala tko sam ja Daj mi kljuc od tvog velikog srca, daj mi ljubav da nocas za mene kuca, daj mi zaklon od straha zvijeri koja me trazi, daj mi svoje lice sjajno kao zvijezda koja ne poznaje lazi Slusao sam sve; gluposti i lijepe rijeci, dok mi majka ljubavi nije postala tebe, da mi milost das | |
| Dobro se osjecam
dobro se osjecam dobro se osjecam daleko od kuce niceg se ne sjecam izgubljen, pronaden zatvoren, otvoren iznenaden vrati se oslobodi me | |
| Fantasticna vatra
ja sam sablast na cesti daleko od kraja imam slomljeno srce i oci bez sjaja sve sto imam u glavi je sve sto znam hajde stani kraj mene da ne budem sam sve dok gori fantasticna vatra ja sam slobodan
ja sam sablast na cesti i nisam siguran da li sam stvarnost il' san za tvoju ljubav ucinit cu sve suvise dugo sam bio bez nje sve dok gori fantasticna vatra ja sam slobodan | |
| Grad izgubljenih dusa
Neobicni oblici pred mojim ocima, treperili su cijelu noc, vozio sam se cestama, jurio prugama, od grada do grada, sa svojom i drugim izgubljnim dusama, plakao na kisi, smijao se suncu, milovao glave najotrovnijim zmijama, urlao sam kao zvjer, sve do grada, sve do grada u kojem nije bilo nikoga, tu sam pao, tu sam stao, i nikada vise iza sebe nisam gledao, ovdje me nitko ne vidi, ne zelim da me itko i slusa, ovdje smo sretni i spokojni, u tihom gradu izgubljenih dusa Usao sam u grad, hodao sam ulicom praznom, divio se miru, dosao do vrata sa bravom prekrasnom, tad sam ugledao nju, osmjehom da udem mi je rekla, i da me vec dugo, dugo ceka, sve duse su otvorile prozore, pred zalazecim suncem rijeci su se cule, tu smo pali, tu smo stali, i nikada vise iza sebe nismo gledali, ovdje nas nitko ne vidi, ne zelimo da nas itko i slusa, ovdje smo sretni i spokojni, u tihom gradu izgubljenih dusa | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:38 | |
| Gresnik
Zovem se gresnik koji se probudio iz dubokog sna, sve ima svoju cijenu to se odavno zna Ne ocekujem da me razumijes, kad ne razumijem ni sebe sam, uzmem sto uzmem, a dam sto dam Htjela bi da te volim, zato te volim ponekad, mozda je istina, a mozda i lazem kad tako nesto kazem Ne ocekujem da me razumijes, kad ne razumijem ni sebe sam, uzmem sto uzmem, a dam sto dam Kazem, zovem se gresnik koji je grijesio jer se nije snasao i sad kad sam se probudio, ne mogu reci da se nisam trudio Ne ocekujem da me razumijes, kad ne razumijem ni sebe sam, uzmem sto uzmem, a dam sto dam | |
| Hajde plesi sa mnom
sto se dogada s tobom, odvaznost mozes umisljati u svojoj glavi a ne glumiti je pred mojim ocima, ti imas problem duso, dozvoli da ti pomognem, da pronades svoga srca trag u isuvise mracnim i nervoznim nocima, zelio bih da jedno drugom poklonimo dobrotu zlobu ionako nitko ne zasluzuje Hajde plesi sa mnom sa svjetlom u srcu koje si izgubila u trenutku davnom, poklonimo si poljupce zivota i nestat ce sva prokleta sramota hajde plesi sa mnom sa svjetlom u srcu Mozda boli to sto kazem, mozda mrznju probudis, sve u sebi unistis, uskoro novo jutro svice, zasto da ga smjeskom ne prigrlis, znam da mislis da zivjeti ne vrijedi, da bi da cvrsto zaspis i nikad se ne probudis, ali dobiti ne mozes sve; ni ljubav, ni srecu, ako se ne potrudis Hajde plesi sa mnom sa svjetlom u srcu koje si izgubila u trenutku davnom, poklonimo si poljupce zivota i nestat ce sva prokleta sramota, hajde plesi sa mnom sa svjetlom u srcu | |
| Iz sve snage
moram naci izlaz iz mraka moram naci razlog za srecu ne zelim stajati, ne zelim misliti moram naci izlaz iz mraka moram naci razlog za srecu ne zelim stajati, ne zelim misliti hocu da osjetim, hocu da odletim slusaj mi srce, ja zelim zivjeti iz sve snage, iz sve snage iz sve snage, iz sve snage iz sve snage, iz sve snage iz sve snage, iz sve snage | |
| Izazivajmo nerede
ponizenje je ono sto vlada ulicama brate nezadovoljstvo je ono sto te okruzuje sestro jer nitko ne zeli biti jer nitko ne zeli reci izazivajmo nerede bilo kad i bilo gdje zora je vrijeme je poderimo licemjerje poderimo laz sve sto ostaje je istina monstrum nad nama ima vlast izazivajmo nerede bilo kad i bilo gdje | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:39 | |
| Ja sam buducnost
Ja sam ono cega nema Ja sam ono sto ti se sprema Ja sam sudbina koja se ruga Ja sam podli djavolji sluga Ja sam istina koja je glupost Ja sam buducnost Da li ti se svidjam
Ja sam neizdrziva glad Ja sam bio nekad, ja sam sad Ja sam situacija teska Ja sam velika greska Ja sam istina koja je glupost Ja sam buducnost Da li ti se svidjam
Ja sam ono cega nema Ja sam ono sto ti se sprema Ja sam od milion godina tuga Ja sam na kraju devetog kruga Ja sam razapet pas, ja sam ludost Ja sam buducnost Da li ti se svidjam | |
| Jumbo-idiot
Ne smij se sa plakata jumbo idiote, budi ozbiljan kao i ljudi sto prolaze kraj njih, situacija je takva zato molim te, ne vrijedaj ih, ne vrijedaj ih Zatvorio si prolaz istini, zatvorio si prolaz vjeri, ucinio si mnogo toga lose, zatvori usta i vise se ne deri Pokazujes svoje znojave zube nedjeljom dok izlazis iz crkve, razgovaras sa svecenicima, smijes se i sa njima, a zatim urlas pjesme svog rodnog kraja sa svojim pijanim i sretnim prijateljima Zatvorio si prolaz istini, zatvorio si prolaz vjeri, ucinio si mnogo toga lose, zatvori usta i vise se ne deri Doci ce kraj zbunjenosti, doci ce kraj strpljenju, bojim se da ne ucinis neku krvavu glupost u svom nastranom uzbudjenju | |
| Krvarim od dosade
ja sam momak iz proklete kuce lijen i nervozan glup i otrovan ja sanjam i cekam sve krvarim od dosade ja sam momak iz proklete kuce hocu da ti slomim srce daj mi nocas malo nade krvarim od dosade | |
| Ljubav ubija
moja ljubav je slijepa negdje sam vidio tvoje oci veceras ostao sam sam u svom istom paklu i ne znam sta je stvarnost i ne znam sta je san ljubav ubija, ljubav ubija stvarno vise nemam kud mogu se samo truditi ili umrijeti pogled pun mrznje pogled pun ljubavi daleko od nicega ne mogu vise van ljubav ubija, ljubav ubija moja ljubav je slijepa negdje sam vidio tvoje oci veceras ostao sam sam ne mogu vise van ljubav ubija, ljubav ubija | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:40 | |
| Ljubav ubija
moja ljubav je slijepa negdje sam vidio tvoje oci veceras ostao sam sam u svom istom paklu i ne znam sta je stvarnost i ne znam sta je san ljubav ubija, ljubav ubija stvarno vise nemam kud mogu se samo truditi ili umrijeti pogled pun mrznje pogled pun ljubavi daleko od nicega ne mogu vise van ljubav ubija, ljubav ubija moja ljubav je slijepa negdje sam vidio tvoje oci veceras ostao sam sam ne mogu vise van ljubav ubija, ljubav ubija | |
| Mala ima sliku
Mala ima sliku, mala grize ravno u kost Maloj ne treba osmijeh, mala ne trazi milost Sve stvari sto je okruzuju Njen pogled ne zasluzuju Mala nije jedno od lica, mala je kraljica Mala ima razlog Koji njeno srce zna Zudnja za zivotom Vraca je iz ruznog sna Mala ima sliku, mala ne kleci, mala ne moli Mala hoda ulicom Ona zna, ne zanosi se nestvarnim snom Mala ima sliku, vjeru u sebe Klanja se liku svom Mala ima razlog Koji njeno srce zna Zudnja za zivotom Vraca je iz ruznog sna | |
| Mene ne zanima
mene ne zanima to o cemu se prica mene ne zanima to sto se dogada jer uvijek sam bio isti i svakog gledao u oci ne zelim razmisljati o novom pogledu na zivot zelim razmisljati o ljubavi meni ne mozes lagati meni ne mozes pricati mene ne mozes ni zamoliti mozes mi samo mahati sa druge obale saljive obale opasne obale koju zapljuskuju strahoviti valovi valovi bijesa zato ti kazem povrati u rijeku pasji skote pojedi novac i reci hvala ti zivote | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:41 | |
| Milost
Tri dana sam drhtao Cetiri sam u zid gledao Zatim sam na pod pao Za sebe vise nisam znao Vidim noge po stropu kako idu Kao reptil hodam po zidu Ne bih vise da bude tako Uzmi sto zelis nije mi lako
Kazem milost Kazem milost Kazem milost Bit cu dobar zato kazem milost
Ja nisam los Ja bih da se smijem jos Boli jako kada si prazan Kada te obliva znoj hladam Kada nikog nema pored tebe Kada bi necim da napunis sebe Hajde reci ucinit cu sve Samo ovo nek prestane
Zato kazem milost Kazem milost Kazem milost Bit cu dobar zato kazem milost | |
| Naslov: Re: Majke 15.06.11 7:41 | |
| Mrsavi pas
ja sam mrsavi pas ostavljen od gospodara poznajem svakog od vas moja sjecanja su bolna i stara svakog dana ona navrati da me kroz san vodi tad pocinjem u groznici drhtati i novo prokletstvo se rodi
bio sam vezan lancem od bola svakoga dana lizao rane a ona se pojavi ruzna i gola i sva bol tad mi stane ne zelim vise da pricam o sebi ionako me nitko ne razumije cuvaj se zato bestije ove bestija se zivot zove
ne trazi me iako zelim da me nades ne spasavaj me iako zelim da me spasis | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Majke | |
| |
| | | | Majke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 291 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 291 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|