|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Atomsko Sklonište 06.06.11 7:57 | |
| Umro je najveći mrav
Najveći mrav u mom vrtu Umro je od srčane kapi Svi mravi tuguju, Isplakaše sada Suza već dvje, tri kapi
Umro je vidjevši ljude Kako bezbrižno lažu, Umro je vidjevši ljude Kako bezbrižno kradu
Umro je kad su sa vrata Otjerali starog prosjaka I kad je čuo pred školom Psovke gomile đaka
Najveći mrav u mom vrtu Umro je od srčane kapi Svi mravi tuguju, Isplakaše sada Suza već dvje, tri kapi
Umro je vidjevši ljude Kako bezbrižno lažu, Umro je vidjevši ljude Kako bezbrižno kradu
Umro je kad su sa vrata Otjerali starog prosjaka I kad je čuo pred školom Psovke gomile đaka
Svi mravi tuguju I meni je žao Jer zbog svega Što je vidio Mrav će dospjeti u pakao | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Atomsko Sklonište 06.06.11 7:57 | |
| Zabranjeno snivanje
Doktorica je bila nasminkana kao kurva Sjedila je u pletenoj kineskoj stolici Uzela me u krilo i mazila poput djeteta Pricala mi je pricu o magicnom kraljevstvu.
Zabranjeno snivanje, dozvoljeno spavanje Zabranjeno snivanje.
U toploj spavaoni zeljezni kreveti U drhtavim rukama nabijeni revolveri Svakom ista doza, vrijeme je za spavanje Nocas ne trebam pricu o magicnom kraljevstvu.
Zabranjeno snivanje, dozvoljeno spavanje Zabranjeno snivanje. | |
| Naslov: Re: Atomsko Sklonište 06.06.11 7:58 | |
| Žuti kišobran
Kupio sam sebi na dar Jedan mali zuti kisobran Da zamijeni sunce kad pada kisa Kupio sam sebi plasticnu lutku Da mi zamijeni tebe, draga, kad padne noc.
U toploj sobi ja sam je napuhao Milovao njezno, tocno kol'ko treba Imao u vidu da se ne zatelebam Kad stiglo je jutro, ja sam je ispuhao Jer sve sto mi je pruzila Bilo je kao kod tebe Vaginalna manipulacija. | |
| Naslov: Re: Atomsko Sklonište 06.06.11 7:58 | |
| Zvao sam i miliciju
Mračna noć je davno pala, A ti si još uvijek mala. Zvao sam i miliciju, Da te traže i dovedu.
Kaiš vadim da proplačeš, Gdje si do sad kćeri moja? S kim to hodaš tko te vuče Da ne slušaš svoga oca.
Ne razumijem i ne shvaćam: Pa i mi smo bili mladi, Voljeli se i plesali. Pa i mi smo bili mladi, I kaiša oprobali, I ponekad zakasnili.
Na prozoru susjedi su, Postavili svoje straže. Kažu žele tvojoj majci Strah veliki da ublaže. Kaiš vadim da proplačeš, Gdje si do sad kćeri moja? Ti nesrećo našeg doma, Što ne slušaš svoga oca.
Vidjećeš ti svoga boga, Što na vrijeme nisi došla. A još jednom, samo jednom, U popravni dom te šaljem. Kaiš vadim da proplačeš, Gdje si do sad kćeri moja? Izbjeglico propalico, Što ne slušaš svoga oca. | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Atomsko Sklonište 06.06.11 9:14 | |
| pesme su boli glava | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Atomsko Sklonište | |
| |
| | | | Atomsko Sklonište | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 148 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 148 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|