|
| Kako uspijeti u životu ? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
CVIJET 82 Početnik
Broj postova : 47 Godine : 42 Lokacija : Hrvatska , Slavonija Datum registracije : 24.05.2011
| Naslov: Kako uspijeti u životu ? 31.05.11 23:56 | |
| Što raditi da bi čovijek napravio neki uspjeh u životu ? Da li je novac pava vrijednost čovijeka ? Što je zaista cilj ovoga života ? Kako pravilno živjeti ? Svoje prijedloge mišlnja pa i savjete slobodno napišite pa možda netkome to ipak pomogme u ŽIVOTU itd.,.
| |
| | | markisa Početnik
Broj postova : 29 Godine : 37 Lokacija : Karavukovo Datum registracije : 31.05.2011
| Naslov: Re: Kako uspijeti u životu ? 01.06.11 8:56 | |
| Opet ja ... Ovaj savet definitivno meni pomogo ... Da je Svet nije mesto srece , radosti , to je mesto opako i uzasno za zivot gde se treba boriti . Niko te u zivotu nece udariti jako kao zivot a mnogi za sve sto im se desava upiru prstom u druge i okrivljuju oh za svoj neuspeh , nije bitno koliko se trudis vec koliko puta si posle neuspeha nastavio da se trudis da pokusavas da uspes u svom cilju | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Kako uspijeti u životu ? 01.06.11 9:09 | |
| | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kako uspijeti u životu ? 02.06.11 21:17 | |
| Lako. Biti čista srca i otvorena uma, biti pošten i biti čovjek. Po meni nema većeg uspjeha nego ne gledati koliko onaj neki drugi ima, a ja nemam. Po meni je uspjeh moći znati uživati u onom što imaš. | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Kako uspijeti u životu ? 02.06.11 22:40 | |
| sto vise raditi uman posao i uspecete u zivotu garant od nerada nema nista. | |
| | | King Oberon Početnik
Broj postova : 2 Godine : 37 Datum registracije : 26.07.2011
| Naslov: Re: Kako uspijeti u životu ? 27.07.11 10:17 | |
| Kako? Lako! Sve što treba za uspjeh na kraju krajeva je osjećati se uspješno! Ali uspješno u svojoj sopstvenoj koži, uspješno u svom osobnom životu, jer sreću i mir i zadovoljstvo nam nitko ne može uzeti! A uspješan je čovjek onaj koji se je uspio otrgnuti iz učmalosti i crnila društva, iz negativnih misli koje nas okružuju, i uspješan je čovjek onaj koji je sretan i zadovoljan u svom životu! Uspješan je onaj koji je svjetlost u mraku svijeta, uspješan je onaj koji svoju svjetlost širi dalje, svoju ljubav rado daje i rado prima, i živi prema načelima i zakonima ljubavi, a ne prema načelima i zakonima sistema... FUCK THE SYSTEM! | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kako uspijeti u životu ? 27.07.11 10:57 | |
| King ..slazem se s tobom ...vec smo postigli uspjeh u zivotu ako znamo izbaciti negativne misli ...uspjeh je kad ucinimo da neko ima osmijeh koji je negdje usput izgubio...uspjeh je biti sretan i zadovoljan s onim sto imas iskoristiti svaku sitnicu cak i iz losih trenutaka izvuci uvijek nesto dobro a ne vrtit se u krug i kukati ... ..radi ono sto te cini sretnim ..a ono sto te ne cini sretnim prilagodi i izvuci korist za sebe ...i pustit sablone i eto uspjesnog zivota..i da kakva korist od novca ako ne znamo zivjeti i uzivati u zivotu ..kad naucimo biti sretni i bez novca onda mozemo reci da smo uspjeli u zivotu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako uspijeti u životu ? | |
| |
| | | | Kako uspijeti u životu ? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 93 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 93 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|