|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:55 | |
| Odlucio sam slijediti Krista Ovaj tekst je pregledan 2 218 puta
Ljubavlju vjecnom ljubim te zato ti sacuvah milost
Ref. 2x Odlucio sam slijediti Krsita odlucio sam slijediti Krsita odlucio sam slijediti Krista necu se vratit' nikada
Ref.
Da niko nece ja idem za njim da niko nece ja idem za njim da niko nece ja idem za njim necu se vratit' nikada
Krist je preda mnom, a svijet je za mnom Krist je preda mnom, a svijet je za mnom Krist je preda mnom, a svijet je za mnom necu se vratit' nikada
Ref.
Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja, aleluja aleluja, aleluja, aleluja, aleluja, aleluja, aleluja
Uzmite sav svijet, dajte mi Krista uzmite sav svijet, dajte mi Krista uzmite sav svijet, dajte mi Krista necu se vratit' nikada
Ref. 2x
Ref.
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Otkad nije mi tu Ovaj tekst je pregledan 3 902 puta
Ljubiti il' gubiti sasvim svejedno je sad ostati il' nestati negdje u daleki grad
Jer ja, otkad sam sam ja ne znam sto donosi dan novu ljubav i jos jednu bol
Ref, Ne vidim, ja ne vidim otkada nije mi tu ali i kad progledam vidjet cu nju, samo nju
Jer dan, dobar je dan tek kada se nasmijem ja Boze, daj mi, da kraj mene sja
Prijatelj si jedini reci mi kako bez nje previse sam brinuo previse dao za nas
A, kad pogresnu znas i pogresno ljubav ti das znaj da jednom ti ostat ces sam | |
| | | mobile VIP član
| Prije bi umra Ovaj tekst je pregledan 3 936 puta
Evo me opet di mislin na nas nevin ka' dite a bisan ka' pas
I zaborav zoven a staje mi dah jer posli tebe ostaje tek pepel i prah
Ref. Prije bi umra, umra, umra nego ti prizna sve prizna da rasula si me prizna da lud sam bez tebe
Godine idu, idu, idu ja vise nisam svoj 'ko me je natira na nju zivote moj
Tece nan vrime ka' pjescani sat sritnima brzo tuznim nikada stat'
Ja plovin i tonen u isti mah jer posli tebe ostaje tek pepel i prah
Ref.
K'o pustinja suv ni vodu, ni kruh na putu svon ne vidin ja ja gazin svoj put jos za me ces cut' jos do kraja nisan se da | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:56 | |
| Prokleto sam Ovaj tekst je pregledan 4 406 puta
Svega tvoga, evo se, odricem odavno drugoj govorim da sam njen i da se takve kao ti pribole za tren kupujem ljubav lazima al' presutim to sto samo Bog zna
Ref. 2x Nista mi ne znaci k'o ti molim te, ne placi, kriva si kriva za svaki dan sta zivim sa njom a prokleto sam
Zivot vraca sve oko za oko, zub za zub sada kajes se ti al' ova bol je prejaka da suzama joj vratis dug
Ref.
Ova prevara me kostala zivota i tvoje suze samo tvoja su sramota jer si kriva za svaki dan sta zivim sa njom a prokleto sam | |
| | | mobile VIP član
| Prosjak ljubavi Ovaj tekst je pregledan 5 740 puta
Ja san disperan ni jednom mistu na tom svitu ja ne pripadan, bila noc il' dan meni je pisma ka i vino od nje ja san pjan, mlad i umoran i ne znam kako, ali znan da moran dalje sam nosit' ovaj kriz bez mrve kajanja, al' da se opet rodin isti put bi izabra
Ja san disperan al' mozda vise od zivota ja i ne tribam, sve sto zelin je bokun sunca i jedno srce da mu svoje dam sam i nevojan, i zadnju kapju ove duse ne bi zalia za nju bolova i za nju zivija al' da se opet rodin isti put bi izabra
Ref. Ja nisam prosjak ljubavi al' putem srca ja cu poci da sricu sebi pronadjem jer bez nje dalje necu moci
Ja nisam prosjak ljubavi ali kad se konzi zbroje i kada dodje sve na svoje vidim da sam sam izblidiaj je san, ja san disperan | |
| | | mobile VIP član
| Sad te se samo rijetko sjetim (feat. Arsen Dedic) Ovaj tekst je pregledan 17 127 puta
Uvijek tako pocinje, polja cvatu cuvaj tamne bisere na svom vratu prva si rekla ti "s tobom cu stajati" i kada bogovi dignu glas prva si rekla ti "to mora trajati" jednom davno smo imali nas
Ref. Sad te se samo rijetko sjetim prolaze dani, vrijeme leti kako se poruse sni a isto smo sanjali
Sad te se samo rijetko sjetim gdje li si zimi, gdje si ljeti vec je hladno, ruke mi zgrij
Uvijek sve zavrsava blize bolu mrvice od ljubavi na tvom stolu jednom si rekla ti "zbogom, oprosti mi" i sve je nestalo ko za cas jednom si rekla ti "ne znam se kajati" jednom davno smo imali nas
Ref.
Vec je hladno, moje slabe ruke zgrij
Ref.
Vec je hladno ruke mi zgrij uvijek sve zavrsava blize bolu blize bolu | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:57 | |
| Sporke rici Ovaj tekst je pregledan 5 209 puta
Sidi da ti kazen sve za sve puste godine za sve ono sta san ja davno skupija, tu u grudima
Stalno nanosis mi bol valjda to je nacin tvoj svaka nasa vecera ima okus nemira ka' i poslidnja vrag nek me odnija sta sam sve podnija ja
Ref. Sporke rici svaki dan casu bisa priliva ne triba mi to ne triba mi to, ne triba mi to
Sporke rici svaki dan casu bisa prilivan more tuge, suza sto od nas ostalo, od nas ostalo a ne triba mi to
Da bar nisam s tobom tu samo pljucan prasinu da je srce isprati s' malo ciste jubavi sta isporkala si ti vrag nek me odnija sta sam sve podnija ja
Ref.
Sidi da ti kazen sve za sve puste godine za sve ono sta san ja davno skupija, tu u svojim grudima
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sta je tribalo mi to Ovaj tekst je pregledan 4 809 puta
Kad ugrize nas zub od vrimena i pomuti sjaj znam da nije svak' pametan i jak kad se cuti kraj
Al' kako mozes ic' i priko svega pric' bez da pustis glas i prigorit sve lipe godine sta su iza nas
Ref. Sta je tribalo mi to da te jubin toliko i da dicjin ocima ovu jubav gledan ja
Sta je tribalo mi to da te jubin toliko ja san triba prije znat' da se ne smin cili dat' ni u jude virovat'
Da sam bestija dno od covika lakse bilo bi jer proda' bi i cast za lazi i za strast i bija bi ka' ti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sta ti je svit Ovaj tekst je pregledan 6 470 puta
Sve lipe sate provela mi dusa s tvojon zivila za te polili je ladnon vodon
Sta ti je svit ne daju mi s tobom bit' zivot moga' bi bit' lip al' ima dana za umrit'
Sve zelje moje zive isprid tvojih vrata 'di smo nas dvoje sta je ostalo od zlata
Sta ti je svit ne daju mi s tobon bit' zivot moga' bi bit' lip al' ima dana za umrit'
Hvala Vera | |
| | | mobile VIP član
| Sto je to od mene ostalo (duet Doris Dragovic) Ovaj tekst je pregledan 6 012 puta
Da je srce list duhana pepeo i tama da se zivo spalilo i ne vrijedi da to znam covjek kriv je sebi sam sto je to od mene ostalo
Da ja ne vidim ni sjen i nijednu zenu pored zdravih ociju i ne vrijedi da to znam ja sam tobom zacaran i sto je to, to od mene ostalo
Vidis i ti, sto i ja da mi zivot propada vidis i ti, sto i ja zivot moj ti pripada sto je to, to od mene ostalo | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:58 | |
| Trebam nekoga Ovaj tekst je pregledan 15 337 puta
Vracam ti se opet, Boze moj da pokazes mi put jer si jedini sto zna da stjeran sam u kut
Nekog trebam ja trebam nekoga nek prestane boljeti nekog trebam ja trebam nekoga ko ce me voljeti ja trebam nekoga
Ref. Jer sam ja ko i svi samo jedna dusa malena, uboga i ja trebam nekog da me zagrli, utjesi jer bez ljubavi i moje srce vene ja trebam nekoga da bude kraj mene
Ja ne mogu vise, Boze moj tu samocu podnijeti kad bi mog'o novi dan malo sunca donijeti | |
| | | mobile VIP član
| Sve nas manje ima tu Ovaj tekst je pregledan 4 326 puta
Ako je volit bija grih ja svoju kaznu sam platija sve svoje dugove mu vratija ka' lancun ja sam cist i nek me judi ostave
Nad mojim suzama nek gustaju nek' konci tuge me ne pustaju nek' ne znam sta je smih ako je volit bija grih
Ref. Godinu po godinu sve nas manje ima tu i sve prazniji je sto a cipa bol, a cipa bol
Pa se oci napune kad ih tudje ne vide i samoca zapriti a falis ti, a falis ti sve nas manje ima tu godinu po godinu
Otvori dusu jubavi da cujem jeku svoga imena jer nema neba, nema vrimena sto jude rastavi jer jubav uvik nastavi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Utorak Ovaj tekst je pregledan 24 611 puta
Pred tebe razlit' cu svoju bol K'o crno vino na bijeli stol Jos nosim onaj trag Sto boli al' je drag A tebe nema i nema te
Prolazi jos jedan utorak Sve ide, znam Moram biti jak Al' cuvam jastuk nas Tek ako zalutas A tebe nema i nema te
I sve dok zivim I dok imam glas Ja plakat' cu za nas To me zivot okuje
I sve dok zivim I dok imam glas Ja plakat' cu za nas Boze daj da budem jak Da mi prodje utorak
Zivim k'o vuk ponosan i sam Ne znam za bol, ljubav niti sram
Al' cuvam jastuk nas Tek ako zalutas A tebe nema i nema te | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:59 | |
| Vera od suvog zlata Ovaj tekst je pregledan 7 552 puta
Idem doma, kasni je sat Ona me ceka sva topla i meka Da ne more spat' Ja ljubin sve tise Jer nista joj vise ja ne mogu dat'
Nesto me gusi Lezi na dusi
Zna i ona da me je sram sta kraj nje san lega Ramenima slega Jer ne znam ni sam sta da joj kazen Bez da joj lazen I tugu joj dan
Nesto me gusi Lezi na dusi
Ja san volija nju Duson i tilon Sad se moran Sveton vodon Polit' prid njon i sviton
Ja san volija nju Al' zatvaran vrata Za ljubav falsu san da Veru od suvog zlata
Suti ona, sutin i ja I vec smo dugo jedno kraj drugog ka' noc i dan I nije mi lako zivit' ovako I bit' normalan | |
| | | mobile VIP član
| Volim i postojim Ovaj tekst je pregledan 14 559 puta
Hej, ljubavi, zagrli me zagrli, nek' nitko nas nikada ne razdvoji. Svaki dan, svaki sat, novi ljudi, novi rat, jednog dana zbog njih ce cijela zemlja stat.
Hej, ljubavi, sad smo ljudi odrasli i grudi mi bude tvoji pogledi. Potresi, nemiri, iza ugla vrebaju a takvi ko' ti nam uvijek trebaju.
Zato sto..godine prolaze, dvadeseti vijek, zivim po svome i ljubim zauvijek. Godine prolaze, nemam nista s tim, volim i postojim.
Hej ljubavi, zasto ne bi ja i ti daleko od sviju negdje pobjegli Potresi, nemiri,iza ugla vrebaju, a takvi ko' ti nam uvijek trebaju. | |
| | | mobile VIP član
| Vrbe Ovaj tekst je pregledan 3 250 puta
Dvije su vrbe pokraj rijeke tiho plakale dok su se vlati ovim poljem tuzno svijale
Sjecam se Nina one jeseni kad si otisla bio je vjetar, zar ne pamtis
Ref. Tvoja je kosa poput grana bila nemirna posljednje zbogom kad si rekla sva u suzama
Sjeti se Nina one jeseni kad si otisla sjeti se vrba pokraj rijeke pokraj rijeke...
Dvije su vrbe pokraj rijeke tiho plakale dok su se vlati ovim poljem tuzno svijale
Sjecam se Nina one jeseni kad si otisla bio je vjetar, zar ne pamtis zar ne pamtis
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Petar Grašo | |
| |
| | | | Petar Grašo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 370 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 370 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|