|
| Petar Grašo | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Petar Grašo 30.04.11 19:48 | |
| 92
Otkad nema te tu sve duzi je dan sve teze mi pada moj rodjendan
Tvoj parfem na dar nasa soba i Hvar sve mirise na te' novo svitanje i staro pitanje sto te nema, nema
Ref. Sto te nema barem jedan dan da te ljubim, da te osjecam i da se smijemo se kao te devedeset druge godine
K'o dijete sam ja s licem od covjeka tvoj blagoslov nosit' cu do vijeka
Svaka pjesma i rijec sto iz mene ce tec' sve mirise na te' novo svitanje i staro pitanje sto te nema, nema
Ref.
Prasnjavim dvorcem sjecanja trazim te blijeda su jutra bez tebe
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:49 | |
| Ako se rastanemo Ovaj tekst je pregledan 7 509 puta
Ne govorim s tobom i nista nije kao prije cija to pisma citas tisina, samo tisina lije
Pogledaj me u oci sto covjek moze da proguta ima li snage za jos pet minuta ili smo stigli do kraja do kraja puta
Ref. Ako se rastanemo onako posteno i sami sta cemo reci susjedima postaru i tvojoj mami
Jer ako se rastanemo nece se srusiti svijet doci ce novi stanari u Mose Pijade 35
Ne govorim s tobom drugacija si, nisi ista izgubili smo nepovratno djetelinu s cet'ri lista
Hej, pogledaj me u oci sta covjek moze da proguta i ima li snage za jos pet minuta ili smo stigli do kraja do kraja puta
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Baraba Ovaj tekst je pregledan 4 076 puta
Kazi mi s kim si nocas cekala zoru kome si tijelo svoje nudila kazi mi s kim si nocas brojala zvijezde cije si grudi ljubila
Daj barem kazi da l' je bolji od mene kad te je kuci svojoj odnio ili je ljubav tvoju vezao lancic sto ti je poklonio
Ref. Jer on je baraba, baraba najveca, aha baraba, baraba najgora, aha
Njegovi korijeni su negdje odavde al' vani ima svu imovinu dok preko grane kupuje restorane on misli na domovinu
On te je vozio u predjele mracne da vidis kako svijetli njegov sat al' tamo lete neki cudni komarci sto su te tako ugrizli za vrat
Ref.
On vozi tristo na sat al' nikad nece ti dat svu ljubav koju sam ti pruzio ja | |
| | | mobile VIP član
| Brod ljubavi Ovaj tekst je pregledan 6 763 puta
Iznad tihog oceana bura, nevera, orkana ja sam veslao do tebe miljama ljudima nisam rekao sto me tako zanima
Dobri nalazili lose tuzni sretne ljubili ja i ti se nismo jos usudili ali, znam dogodit ce se to ja u zraku osjecam
Ref. Nas dvoje smo sve preostalo na tom brodu ljubavi sve je ostalo
Draga sve je propalo sve se drugo rasulo bilo dobro bilo zlo draga, ja osjecam to | |
| | | mobile VIP član
| Da li iko navija za nas Ovaj tekst je pregledan 5 061 puta
Kada zivot zbroji sve porazi i pobjede dolaze i prodju ljudi dobri, ljudi zli predsjednici, prosjaci svi na isto dodju
Samo ti, ti si vjestilo (c)ta mi osmijeh krade samo ti, ti zadnji brod na rtu dobre nade
Ref. Urlaju sa radija ludjaci sve je ovdje slava, novac, moc tuku se desnjaci i ljevaci tu je pamet rekla laku noc
Urlaju sa radija ludjaci mudri samo sute na sav glas sudbinu nam kroje losi djaci da li i'ko navija za nas
Kada zivot zbroji sve vrijeme nije najbolje i ljudi su u kvaru pocetnici znaju sve pametni ne govore a krivi su u pravu
Ti mi dodjes kao dobar znak tad na svijetu nije samo mrak
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:50 | |
| Godine ljubavi Ovaj tekst je pregledan 6 830 puta
Usla je tiho ka' brod u pismu moju i odnila sve ja odavno gledan u pod i kazaljke stoje ka' da se boje dalje bez nje
U uvali nade i sna ne baca se sidro e da san to zna' ja ne bi se veza za nju ka' jarbol za idro i ne bi se 'vako do kraja da i tu potonija
Ref. Godine jubavi nemaju cijene sta san ih bacija prid noge njene sve sta je bila nece mi bit' moran se na to naviknit' jer pocinje zivot bez nje, zivot bez nje
I sve cu od sebe dat da uspravno stojim da ne vidi svit da ne smin se ni pogledat' jer tako se bojin da od mene nikad od mene nikad covika bit'
Ref.
Vrime procidi to, dobro i zlo sve dodje na svoje vrime procidi to, proc' ce i bol sta nosin za dvoje
Ref.
Sve sta je bila nece mi bit' moran se na to naviknit' jer pocinje zivot bez nje, zivot bez nje | |
| | | mobile VIP član
| Gol, bos, sam Ovaj tekst je pregledan 2 926 puta
Ljubav je lancun bili koji se s tobon dili ja se uvik zamotan u nju tvoje misto je kraj mene tu
Ova noc mirno more baca mi sol na snove ti si tamo di ja nemam kljuc di moje zelje ne mogu uc'
Ref. Ostajen gol, bos, sam na stine nasukan jos te ova dusa gladna i posteja nasa i prazna i 'ladna
Ostajem gol, bos, sam na stine nasukan dok me bol po dusi grebe bojim se jutra, ljudi i sebe jer nema tebe, jer nema tebe
Nebo mi kison priti s drugin ces nazdraviti jer on ti daje odmotan dar moje srce ka slomljenu stvar
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Idi Ovaj tekst je pregledan 7 521 puta
Vrijeme leti, vrijeme mijenja sve tesko mi je nositi se s time ljudi odlaze, ljudi dolaze ne govori nikom svoje ime
Srce sam ti davno predao vruce, kao pecivo na dlanu znam bio sam lud al' vise nemam kud zato, molim te, pusti me
Ref. Idi, zauvijek zalupi vratima Idi, pusti da borim se satima zivi i s drugim dijeli sve al' ne zaboravi da netko volio te je | |
| | | mobile VIP član
| Jedina Ovaj tekst je pregledan 15 591 puta
Jedina, jos te ima posvuda svaki dan je osuda, najgora prstima, kosu sam ti cesljao tvojim tijelom veslao nocima nisam se smijao ne pamtim otkad s drustvom opijao
Osjecao mlad i oni mi govore da nisi vrijedna ti sta zivim jadno i bijedno i bjezim od sebe i njih (a briga me za svih)
Zalite me drugovi prijatelji najbolji jer me ona ne voli jer me ona ne voli
zalite me moji svi prijatelji najbolji jer ako necu biti njen neka umrem isti tren umrem nevoljen
I jedina, jos te ima posvuda i svaki dan je osuda, najgora nisam se smijao, ne pamtim otkad s drustvom opijao
Osjecao mlad i oni mi govore da nisi vrijedna ti sta zivim jadno i bijedno i bjezim od sebe i njih (a briga me za svih)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:51 | |
| Jos uvik slipo virujen Ovaj tekst je pregledan 6 907 puta
Jos uvik slipo virujen da 'vaka jubav puknit nece jer tako sebe smirujen jer tako vrime lipse tece
Ti nisi moja ne mo's krit jer zakon sutnje tu ne vazi srce se ne da privarit i bez da kazes ric, vatan te u lazi
Daj mu dusu, daj mu svoje tilo laz za jubav to najbolje znas ka da nikad nista nije bilo ovu jubav ubijas
Ref. Jos uvik slipo virujen u jubav divlju, pravu, ludu za koju vridi gladan bit za koju vridi ostarit, zivit i umrit
Daj mu dusu, daj mu svoje tilo laz za jubav, to najbolje znas ka da nikad nista nije bilo ovu jubav ubijas
Sta me vuce jos jubavi toj s kojon prosa san krv i suze i znoj a sta me vuce da jos san uvik tvoj | |
| | | mobile VIP član
| Kad ostarim Ovaj tekst je pregledan 4 739 puta
Ne vjeruj Kad kazu da sam lud Da me znaju Od 'ko zna gdje I 'ko zna kud
Reci ce da gone mene A boje se svoje sjene Sjene ruzne kao ljudska cud
Pobjegni Kad kazu da me znaju Kad ti casnu rijec Bez malo casti daju Misevi su to u boci Nisu moji to svjedoci Njihove ih oci odaju
Trebas mi ti, snagu mi daj Ti budi moj pocetak i kraj Umoran sam i malo me strah Zagrli me, trebam tvoj dah
Trebas mi ti, snagu mi daj Budi moj put kroz trnje u raj Kad utihnu svjetla i dim Kad ostarim
Ne vjeruj Kad kazu da sam tih Da ne jeci pjesma moja I moj stih
Ne leze im moje rime Vjeruj nemam nista s time Kriv sam Jer sam bolji ja od njih
Trebas mi ti, snagu mi daj Ti budi moj pocetak i kraj Umoran sam i malo me strah Zagrli me, trebam tvoj dah
Trebas mi ti, snagu mi daj Budi moj put kroz trnje u raj Kad utihnu svjetla i dim Kad ostarim
Ne mari Za sapat sto me vrijedja Hrabrih ratnika Sto napadaju s ledja
Ne ljuti se vec ih zali Jer su sami, jer su mali Ljubav nisu ni upoznali
Zagrli me dok nas ima Zagrli me ide zima Vrijeme ipak dolazi po svih | |
| | | mobile VIP član
| Kada krenu vlakovi Ovaj tekst je pregledan 5 460 puta
Lako tebi, ti se uvijek Nekom vratis I bez rijeci i bez volje Niti da mu slazes bolje Da mu oci zatvoris
Lako tebi, sve ti zelim Sve ti dajem Srebr'n mjesec iznad vode Sto u nebo zorom ode Kada krenu vlakovi
Idi i ti s njima Idi nek' te svatko ima Kad me vise ne volis
Idi, idi putuj s njima Idi juznim gradovima Putuj dok ne ostaris Samo ostavi me ti Kada krenu vlakovi
Lako tebi, srecu imas Na tom svijetu Ja ni sestre niti brata U samoci sto me hvata Kada krenu vlakovi | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:52 | |
| Ko nam brani Ovaj tekst je pregledan 9 647 puta
Nekad cini mi se da je propalo sve nista nece da krene lose doslo je vrijeme a ja ne vidim spas za nas
Zato bjezim od svih nekad napisem stih nekad odem do sanka al' je linija tanka izmedju jave i sna vrha i dna i pjevam
Ref. Hej, duso, 'ko nam brani da bude sve 'ko lani na moju dusu stani i ostani
Covjek pokvari sve prije il' kasnije ljubav nije za ljude neka bude sta bude necu pustit' ni glas za nas
Zato bjezim od svih nekad napisem stih nekad odem do sanka al' je linija tanka izmedju jave i sna vrha i dna i pjevam
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Lakse mi je s' njom Ovaj tekst je pregledan 5 849 puta
Lakse mi je s njom nego sa tobom dala mi je sve ljubav, sricu, dom kad se pokrijen srcu otkrijen da mi fale dani sa tobom
Boze, daj mi ljubavi da mi prodju dani ti u mom srcu njen je dom na svom dlanu spavan s njon
Boze, daj mi ljubavi da mi prodju dani ti kada zaspe, sanja li dane sto smo zivili
Kad se budi, sazna li da smo isto nesritni | |
| | | mobile VIP član
| Ljubav jedne zene Ovaj tekst je pregledan 9 269 puta
Nebo moje ljubavi prekrila je siva boja i da mogu letjeti k'o sto leti ljubav moja u san dosao bih njen tiho k'o u Betlehem k'o u Betlehem
Ref. Ljubav jedne zene tece mi kroz vene smiri se, pa krene kad je najgore
Ljubav jedne zene tece mi kroz vene smiri se, pa krene kad je najgore kad je najgore | |
| | | mobile VIP član
| Ljubav pozlati sve Ovaj tekst je pregledan 6 080 puta
Tvrda je kora od kruha sto tjera nas na dalek put al' osmijeh od uha do uha uz tebe bih mogao svud
Kroz san sam vidio dan, taj dan kroz san ja cuo sam glas
Hodao ja sam na zici na zici od lakoga sna skrivao srce u ptici i tebe sam trazio ja
Ref. Sve dobro u ljudima ti donosis to u meni, u drugima pobjedjujes zlo
Zlatne poluge sve sunce prosulo je tvome srcu da pozlati me
Sve se moze i zna srce snagu ti da kada blagoslov dobijes ti ljubav sve pozlati
Na tvome toplome dlanu ja spustio sam glavu ko' da je cvijet nisam te pustio samu jer djecjim ocima si gledala svijet
Ref.
Zime promrzle me al' sam borio se da ti ugledam sijaj kada dotakne me ljubav pozlati sve ljubav pozlati sve
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Lomi me Ovaj tekst je pregledan 6 506 puta
Godine su pomele vragove i andjele lipo sve mi odnile nikad nista vratile
Ljudi srcem napukli napukli pa pobigli al' tvrd ka stina ja san sad star iznutra, vanka mlad
Di god da san krenija suputnik mi nevoja ne znan di ce odvesti staza ove mladosti
Cudni ljudi zive tu sve sta vole razapnu al' tvrd ka' stina ja san sad star iznutra, vanka mlad
Ref. Jer lomi, lomi me sta mi nema, nema nje sta mi nema nje i sve lipo rusi se sta mi nema nje sta mi nema nje
Di god da san krenija suputnik mi nevoja ne znan di ce odvesti staza ove mladosti
Cudni ljudi zive tu sve sta vole razapnu al' tvrd ka' stina ja san sad star iznutra, vanka mlad
Ref.
Ref.
Godine su pomele vragove i andjele | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:53 | |
| Mjesec iznad oblaka Ovaj tekst je pregledan 4 551 puta
U tajnom gradu srca mog skrivenom u predgradu ja cuvam tebe najdraza da mi te ne pronadu
Ref. Bez tebe ja sam nevazan bez tebe ja sam samo zrak ko mjesec iznad oblaka ti mi svjetlis u moj mrak
Pod poglede ja sakrivam tvoje osmjehe i plac da ne bi nas razdvojio tudje ljubomore mac
Ref.
Zivim, zivim za tebe zivio bi` i ranije sve me ide samo ti ostani, ostani
Spavaj, spavaj budi tu na mom toplom ramenu sve me ide samo ti ostani, ostani
Na zidu moga sivila ti si slika najljepsa sto zivot mi produzuje sto mi snagu poklanja
Ref.
Zvim, zivim za tebe zivio bi` i ranije sve me ide samo ti ostani, ostani
Spavaj, spavaj budi tu na mom toplom ramenu sve me ide samo ti ostani, ostani
Ko mjesec iznad oblaka cuvam ljubav najljepsu da ljudi je ne pronadu da mi je ne oduzmu
Ref.
Zivim, zivim za tebe zivio bi` i ranije sve me ide samo ti ostani, ostani
Spavaj, pavaj budi tu na mom toplom ramenu sve me ide samo ti ostani, ostani | |
| | | mobile VIP član
| More i ja, more i ti Ovaj tekst je pregledan 3 678 puta
Pobit' cu nocas u note i stih jer jos te ima u svakon od njih tamo dise jos sve sta znaci mi more i ja, more i ti
Covik se rodi i umire sam al' postoji misto di siguran san tamo dise jos sve sta znaci mi more i ja, more i ti
Ja jos sam tvoj, jos me ova jubav tuce ka' i grom ja jos sam tvoj, dok me muce glad i zedj za tobom jos je moje more tvome vitru dom
Covik se rodi i umire sam al' postoji misto di siguran sam tamo dise jos sve sta znaci mi more i ja, more i ti
Ja jos sam tvoj, jos me ova jubav tuce ka' i grom ja jos sam tvoj, dok me muce glad i zedj za tobom jos je moje more tvome vitru dom
jos je moje more tvome vitru dom | |
| | | mobile VIP član
| Najteza ric Ovaj tekst je pregledan 5 476 puta
Ponovo si bez da san prista kroz moj zivot krenila i u srcu mom si pronasla mista sta san za te cuva ja
A prid sviton ja san Bogon se klea da san sve tvoje spalia i zbog onog sta san za tebe prosa da si za me umrla
Znas od onda kad san za tebe cvita kad san lip dan po tebi zva i zbog tebe kad san zamalo umra rekupera se nisan ja
I ne spominjem te nigdi i nikom progucam ric, kad krene van a sve su samo lutke sa tvojon slikom s kojon guran ovaj bezimeni dan
Ref. I dode mi da poludim jer zivot ne ide bez tebe, bez tebe
I dode mi da poludim di ponos caruje tu jubav nece pric di ponos caruje oprosti mi je najteza ric | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:54 | |
| Ne boli me Ovaj tekst je pregledan 4 611 puta
Tvoje srce bilo je prvi susid do moga budilo me jutrom priko prozora
Ali sudbine staklo palo je i puklo je i puklo je nadvoje
I skupija san hrabrost svu cili svit u kuferu i dvi tvoje suze na mom prozoru
Ali nisan zna konope drzat ja konope sta srca su nan vezala
Ref. Ne boli me ne boli me sta san bez srice sta san bez nje
I nije sta zivot san ranija svoj nego san isto bas isto ka moj ja satra cili zivot tvoj | |
| | | mobile VIP član
| Nek' pisma ostane Ovaj tekst je pregledan 2 762 puta
Mozda je bilo rana al' rane zacijele a tuge lipih dana mene su nacele
Bilo je suza, vina zivot ukrade sve al' srce nije stina vrime ga razbije
Ref. Judi, nek' vas cuva Bog ostavljan van pismu ka' komad srca svog i nek ona vrati me vrati dane, dane kad ste bili kraj mene
Zivot bija mi je drag ostavljan vam pismu ka' zvizda nebom trag i nek' ona vrati me vrati dane, dane kad ste bili kraj mene
Zavrsi svaka prica polako nestane kad gasne moja svica nek' pisma ostane
Ref.
Vrati dane, dane kad ste bili kraj mene | |
| | | mobile VIP član
| Nevista Ovaj tekst je pregledan 6 265 puta
Da si, da si moja nevista ne bi prazna bila postelja od moga tila
Ne bi sad kad zivot privrtim ima zelju da sve ostavim da jos jednon okusin
Ref. Misno vino s tvojih usana Bog i loza da da me opija pet, sest dana jos bi patija sedmi puka ja, pa te molija da mi budes ti moja nevista | |
| | | mobile VIP član
| Ni mrvu srice Ovaj tekst je pregledan 4 811 puta
Zlatna ti zora bilo lice ljubi ka' rosa cvice, ka' rosa cvice kad lipo sanjas zasto mi te budi zasto vec svice, zasto vec svice pred tobom klece andjeli i ljudi moja ces biti tako nebo sudi
Ref. I pojdi, pojdi za mene jer toliko te jubim pojdi, pojdi za mene da kraj tebe se budim ni mrvu srice ja ne bi' ima da mi te nima
Zlatna ti kosa pala sa kusina na moje rame, na moje rame od miliun ruza jedna dusu ima i cvita za me, i cvita za me pred tobom klece andjeli i ljudi moja ces biti tako nebo sudi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Petar Grašo 30.04.11 19:55 | |
| Nisan vise ja sa njom (duet Dino Radjo) Ovaj tekst je pregledan 4 694 puta
Nisan vise ja sa njon ne smin naglas reci to da se ne cujen, kada zaplacen i kad zadrcen za njon
Nisan vise ja sa njon ne smin naglas reci to svi pomozite, svi joj recite da cu umrit s' tugon tom
Ide zivot, sta cu s njin bez nje ja ne postojin njeno tilo fali mom spavan ja sa nemiron nisan vise ja sa njon | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Petar Grašo | |
| |
| | | | Petar Grašo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 301 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 301 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|