|
| Miloš Bojanić | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Miloš Bojanić 29.04.11 18:39 | |
| First topic message reminder :
A sta mogu ja Ovaj tekst je pregledan 2 934 puta
Sto si mi se zaljubila, zaljubila muko moja, muko moja ove noci drugog grli, drugog grli ruka tvoja
Ref. 2x A sta mogu ja, kad je ljubav jaca a sta mogu ja, tako mi se vraca dusa grehe placa, a sta mogu ja
Sta si meni ucinila, ucinila tugo moja, tugo moja jasno ti je sta mi znaci, sta mi znaci ljubav tvoja, ljubav tvoja
Ref. 2x
Kako srce da pobijedi da pobijedi boli svoje, boli svoje pokuso sam al' ne vrijedi, al' ne vrijedi srce moje, srce moje
Ref. 2x | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:00 | |
| Rastajemo se mi Ovaj tekst je pregledan 7 240 puta
Rastajemo se mi veruj nije mi lako sta sad mogu ja tu kad tvoji zele tako
Ref. Odlazis sva u suzama zbog nas places to znam sto se ludo volimo al' ipak se rastajemo
Nezno sad kaplje suza iz oka pada tvog i dok se tvoji raduju deo si srca mog
Ref.
Ne diraj staru ranu zbog koje sve me boli ostavi mene na miru uvek cu da te volim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:01 | |
| Reci mi da me ne volis Ovaj tekst je pregledan 1 789 puta
Nisi vise ono sto si bila zasto si se sreco promjenila
Ref. Reci mi da me ne volis lakse ce mi biti bolje je da me ostavis nemoj me lazno ljubiti
Nije vazno sto ce snama biti laznu srecu nemoj mi niditi
Ref.
Mozda si se sreco pkajala svoju ljubav nekom drugom dala
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ruka te ne miluje Ovaj tekst je pregledan 1 541 puta
Da li je ikom tesko kao meni Ja je volim ona drugog ljubi Drugog ljubi raduju se njeni Nikom nije tesko kao meni
Ruka te ne miluje Srce mi ne miruje Oci te ne gledaju Pa plakati ne prestaju
Dali je ikom tesko kao meni Doceko sam drugim da je gledam Ja je volim a drugi je zeni Nikom nije tesko kao meni | |
| | | mobile VIP član
| S one strane Dunava Ovaj tekst je pregledan 3 657 puta
Daleko od ociju vec godinu ti si daleko od ociju al' od srca nisi malo po malo vreme cini svoje al' jos uvek nije kasno za nas dvoje
Ref. S one strane Dunava to nije daleko kada srce pozeli preplivacu preko a sta cemo kad si ti preko okeana a oci te ne vide vec godinu dana
Ne brine me sto si ti od mene daleko znam na kraju bice sve kako Bog je reko malo po malo vreme cini svoje al' jos uvek nije kasno za nas dvoje
Ref.
Istina je svako zna kad se voli neko nista nije zbog tebe tesko ni daleko malo po malo vreme cini svoje al' jos uvek nije kasno za nas dvoje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sam Ovaj tekst je pregledan 2 186 puta
Sam za svaki praznik sam za rodjendan na tugu mi lici svaki novi dan isti mi je petak ko ponedeljak kad jedino milslim na tvoj povratak
Ref. Sam za stolom i za novu godinu ne zovem ni drugove ne zovem ni rodbinu
Samo stare uspomene dodju ne zvane posljedni blisat moglo sa tobom ostane
Nikad vise moja srce oseca svaka tuzna pesma na te podseca kako da ti boli srce oprosti moja tugo tudja radosti
Ref.
Verovah u tebe ko u sudbinu sad moram da krijem gorku istinu da bez tebe ja sam pola coveka rastanak ce s tobom boleti me do veka | |
| | | mobile VIP član
| Samo za tebe Ovaj tekst je pregledan 2 656 puta
Samo za tebe, ljubavi moja samo za tebe pevam ovaj stih samo za tebe i oci tvoje ljubavi moja najdraza od svih
Ref. Samo tebe volecu, tvoja oka dva samo tebe ljubim, neka, nek se zna
Samo za tebe, samo za tebe molim se, molim se Bogu samo za tebe i ljubav nasu moram, hocu i mogu
Ref.
Samo za tebe i oci tvoje skinucu sunce s neba samo za tebe i ljubav nasu ucinicu sve so treba
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:02 | |
| Sanjam te Ovaj tekst je pregledan 2 519 puta
Sanjam te, sanjam evo dan je peti otkud srce moje tebe da se seti (2x)
Ref. Hej da je meni da se probudim hej muko moja da te poljubim hej da je meni da to nije san hej tugo moja makar jedan dan
Sanjam te, sanjam sa dusom se borim otkud opet nocas u snovima mojim (2x)
Sanjam te, sanjam kako grehe placam poljubcima vrelim dugove ti vracam (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Sejo moja Ovaj tekst je pregledan 2 279 puta
Otiso sam iz rodnoga kraja kao ptica kad ode iz gnezda hocu da se vratim mojoj staroj majci hocu da se vratim al sudbina ne da
Ref. Sejo moja, pozdravi mi nasu majku staru zahvati joj vode na nasem bunaru zagrli je mjesto mene moja mila seko ti si blizu, a ja sam daleko
Nema kraja gdje me nije bilo ni postelje ko majcino krilo nema seje dok majka ne rodi drazeg puta koji kuci vodi
Ref.
Otiso sam godinu il dvije al ostadoh do zivota svog ko ce ruke da rasiri sinu kad se vrati srca slomljenog
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Snasa okom, a ja skokom Ovaj tekst je pregledan 932 puta
Sta ce meni cure, cure kad ja ljubim snase s' njima ja se uvijek, uvijek sporazumijem lakse 2x
Ref. 2x Snasa okom, a ja, a ja skokom srca gore sve do rujne zore
Kada snasa ljubi, ljubi milina je prava s' njom te, druze, nikad, nikad ne zaboli glava 2x
Ref. 2x
S' curama je rizik, rizik svasta moze biti snasa ce ti svaka, svaka tajnu vjesto skriti 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:03 | |
| Sokolica Ovaj tekst je pregledan 2 215 puta
Crno oko mamilo pa me je izmamilo da ga pogledam, da se zagledam 2x
Ref. Crno oko ko more duboko zena lepog lica, moja sokolica crno oko, pogled kao soko zena lepog lica, moja sokolica
Crna kosa mamila pa me je izmamila da je raspletem, da se zapletem 2x
Ref.
Crna zena mamila pa me je izmamila da je poljubim, da se zaljubim 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:03 | |
| Stara sreca na ljubav me seca Ovaj tekst je pregledan 1 343 puta
Sta me nocas u po noci budi il' je sudba da mi zivot sudi il' je uzdah djevojackih grudi sta me, majko, u po noci budi
Ref. Stara sreca na ljubav me seca bol nacinje, ime mi spominje daj da pijem, na miru da spijem kamen srusi, da nije na dusi
Sta me nocas u po noci zove ko doziva moje davne snove ko me budi u po noci ove da l' me tuga ili sreca zove
Ref.
Sta to tesko u mom srcu bije ovo srce sto mrzelo nije ko to suzu iz mog oka pije cija dusa a da moja nije
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:04 | |
| Sumadijo, pozdravlja te Bosna Ovaj tekst je pregledan 1 598 puta
Sumadijo, pozdravlja te Bosna ovom pesmom koja ljubav znaci neka ona nasa srca spaja neka ona kao sunce zraci
Ref. Nek zapjeva drug do druga ko sto pjeva brat do brata jedan drugom nek je mio primi pozdrav, Sumadijo
Sumadijo, zapjevajmo pjesmu ovu pjesmu sto iz Bosne stize nek se ona cuje na sve strane nek smo tako jedan drugom blize
Ref.
Sumadijo, volim te ko Bosnu tvoja pjesma kroz Bosnu se cuje pruzi ruku, i Bosna ce svoju neka ruka ruku pomiluje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Takav sam, sta mogu Ovaj tekst je pregledan 1 591 puta
Volim s drustvom da popijem u veceri rane volim bas volim casu da razbijem u uglu kafane volim bas
Ref. 2x A racune ne polazem nikome sem Bogu necu, lutko, da te lazem takav sam, sta mogu
Volim ruke da podignem uz pesmu i pice volim bas i da cesto kuci dodjem kada zora svice volim bas
Ref. 2x
Volim ovim srcem ludim cuda da napravim volim bas krcmarici kad je lepa baksis da ostavim volim bas
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Tako samo tako Ovaj tekst je pregledan 4 279 puta
Ljubi me jos dugo, dugo mi smo jedno za drugo ne zali sebe da dajes neces da se kajes (2x)
Ref. 2x Tako, tako, tako, tako to srce zeli tako, tako, tako, tako to me veseli samo tako, samo tako sve cu da ti dam ostani kraj mene da ne budem sam
Ne idi vreme ne zali ostani vatru zapali ta vatra zivot nam krasi ne daj da se gasi (2x)
Ref. 2x
Osecam tvoju toplotu sve si u mom zivotu ne idi sad kada gorim pusti da te volim (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Takva se jednom radja Ovaj tekst je pregledan 1 317 puta
Hej, ljubavi draga, neznija od blaga hej, ljubavi mila, neznija no svila kad bi moja bila, dobio bi krila sve bi bilo tvoje, milo zlato moje
Ref. 2x Jer, takva se jednom radja takva je od meda sladja pa srce ne zeli s' drugim da te deli
Ti si moja zelja, od bisera belja sjajnija od zlata, lancic oko vrata kad bi moja bila, dobio bi krila sve bi bilo tvoje, milo zlato moje
Ref. 2x
Hej, ljubavi mala, ljupka si k'o lala tanka kao breza, nezna k'o princeza kad bi moja bila, dobio bi krila sve bi bilo tvoje, milo zlato moje
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:05 | |
| Ti si kriva Ovaj tekst je pregledan 1 943 puta
Ti si kriva, ti si kriva sto ja nemam srece sto me nista posle tebe u zivotu nece
Sto me ljudi, sto me ljudi uvek tuznog vide sto od ruke, sto od ruke nista mi ne ide
Ref. Ti si kriva, ti si kriva niko drugi nije sto zbog tebe, sto zbog tebe sve do zore pijem
Dusa boli, dusa boli mogu i umrijeti ali tebe ni uz casu necu preboleti
Ti si kriva sto ja placam svaku gresku tvoju bas te briga, bas te briga za sudbinu moj
Bog ce dati, Bog ce dati ako ljudi nece pa da i ti kao i ja ostanes bez srece
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ti si moja sreca Ovaj tekst je pregledan 1 728 puta
Ti si moja sreca, moj najlepsi dar zbog tebe bi na kolena kleknuo i car 2x
Ref. 2x Kao prosjak ruke sirio bih svoje bez imalo stida zbog ljubavi tvoje
Ti si rajska vila, zelja srca mog zbog tebe bi na kolena kleknuo i Bog 2x
Ref. 2x
Ti si rano jutro, moj najlepsi dan zbog tebe bih glavu svoju stavio na panj 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Tika taka Ovaj tekst je pregledan 1 554 puta
Ne moze to tako, zasto varas sebe odavno sam oko bacio na tebe 2x
Ref. Tika taka, tika taka, kuca srce tvoje tika taka, tika taka, odgovara moje sad se vidi, sad je ocigledno oba srca kucaju ko jedno
Neka bude jednom to sto mora biti odaju te oci, nisi hladna ni ti 2x
Ref.
Sta cekamo vise, pitamo se nemo kad zelje u dusi dobro razumemo 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Trideset i jedan dan Ovaj tekst je pregledan 3 097 puta
Trideset i jedan dan bez tebe umoran, sam i ocajan trideset i jednu noc cekam te i nadam se da ces meni doc'
Ref. Aj lili, lili, lili, li sidjite sa neba, beli andjeli zivot mi se bez nje vise ne mili
Kad bi mesec imao triest i dva dana mozda bi mi dosla moja dragana kad bi mesec imao triest i dve noci ne bi, ne bi dosla, nema pomoci
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:06 | |
| Tudjina Ovaj tekst je pregledan 2 049 puta
Ja se ovde ne radujem vise ne radujem niti se veselim svega imam, al' kad tuga dodje nemam, brate, s kim da je podijelim
Ref. A i sunce ovde ne greje u maju ko sto greje u sred zime u mom rodnom kraju a i laste ovde meni kasno dodju zeljno srce jedva ceka u tudjini dani da mi prodju
I sad cesto probudim se nocu pa pomislim, ovo san je ruzan u tudjini da provodim dane mili Boze, sta sam tebi duzan
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Umrecu zbog nje Ovaj tekst je pregledan 2 684 puta
Samo ona zna me bolje nego sto ja sebe znam vecnost mi je bez nje svaki tren sto imao sve sam dao sta jos mogu da joj dam predugo, predugo sam njen
Ref. Ako pijem, tuga prati me ako placem, nek ne zali me ako volim, volim dusom svom ako umrem, umrecu za njom
Samo ona zna mi srce i za njega ima lek vecnost mi je bez nje svaki tren nema necu za nju sve cu od sada pa zauvek predugo, predugo sam njen
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Uzicko kolo Ovaj tekst je pregledan 4 456 puta
Daj da vidis kad u meni djavo povileni ne drzi me mesto, ni mesto, ni resto 2x
Ref. Dva levo, dva desno pa na opsasa srce mi ko bubanj udara dva gore, dva dole, pa u mestu dva zivi bili trista godina
Kad prepoznas prave zvuke te uzmi sve u svoje ruke dve sreca sama ne zna sta joj bi ceka nekog da je ugrabi
I u srcu, i u glavi djavo cuda pravi dlanovi se znoje, sve to ima svoje 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:07 | |
| Volim te Ovaj tekst je pregledan 3 256 puta
Danima i nocima nosim te u snovima ove noci priznajem ti sve volim te, volim te
Ref. 2x Srce moje otvaraj sve kapije neka dodje, nek' me srecom napije nema vina, nema takve rakije k'o sto ljubav moze da me opije
Nocima u srcu mom pusta ceznja caruje a iz duse stizu reci dve volim te, volim te
Ref. 2x
Danima u oku mom suza tuge stanuje na usnama stoje reci dve volim te, volim te
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:07 | |
| Zao mi je, zao Ovaj tekst je pregledan 1 737 puta
Zao mi je, zao mi je, zao sto je drugi tvoju ljubav krao sto se mojom ne zoves kao prije zao mi je, pa zar tebi nije
Ref. 2x Dodji da se rastanemo kao dobra dva drugara ako malo srca imas volet ce te ljubav stara
Zao mi je, zao mi je, zao da si tudja, nisam verovao sto mi suza bledo lice lije zao mi je, pa zar tebi nije
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:08 | |
| Zato sto sam dobar bio Ovaj tekst je pregledan 1 490 puta
Zato sto sam bio dobar preterano dobar bio zato sto sam bio takav zato sam te izgubio
Ref. 2x Da sam, da sam bio drugaciji i da nisam sve ti dao jos bi bila pored mene jos bi mene milovala
Zato sto sam bio pazljiv preterano pazljiv bio zato sto sam bio takav zato sam te izgubio
Ref. 2x
Zato sto sam bio iskren preterano iskren bio zato sto sam bio takav zato sam te izgubio
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Miloš Bojanić | |
| |
| | | | Miloš Bojanić | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 378 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 378 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|